Dodaj do ulubionych

Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia

IP: *.cust.tele2.pl 27.05.09, 07:49
dobrze chłop gada.i dobrze by było co by się to na jakieś efekty przełożyło.
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 08:43
      Czy tylko tor był przyczyną tak wysokiej porażki.
    • Gość: KIBIC Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: 188.33.65.* 27.05.09, 09:03
      Ludzie co wy chcecie od tego toru.Tragedi nie ma bo to jest sport.Czy aby trener
      nie popelnil blendu.
      • Gość: Gregor Re: Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 11:32
        Trener błędu nie popełnił czego nie można powiedzieć o naszych zawodnikach - od
        Grega oczekuję się min. 10 pkt., Drabik i Szczepaniak - gdzie są wasze pkt ?
        • morning.calm Re: Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia 27.05.09, 12:15
          Drabik się już skończył. Z całym szacunkiem dla tego człowieka, ale
          ekstraliga to już za wysokie progi dla niego. Wiem, że większość
          kibiców lubi tego gościa, ja również, ale wystawianie go do składu
          po to, żeby przywiózł 0 mija się z celem. Potem będą lamenty na
          forum i szukanie winnych po przegranych meczach.

Dzikowski to dobry fachowiec. Facet się angażuje w to co robi i na
          pewno będzie widać tego efekty.
          Szczepan do roboty, Gapa niech wypocznie i będzie git :)
    • fc_pl pogubili się 27.05.09, 14:07
      Typowe podejście polskich trenerów/sportowców - nawet jeśli
      dopuszczają możliwość, że porażka wynikała z własnych błędów, to i
      tak najważniejsze przyczyny to tor, mgła, pierwsza bramka co
      ustawiła mecz, gradobicie albo koklusz.
      Szło im względnie dobrze, jak na nowy tor, a tu nagle w biegach 8-11
      co się stało? Zapomnieli na jakim torze jeżdżą? Kpiny!
      • Gość: częstoch Re: pogubili się IP: *.159.15.35.static.crowley.pl 27.05.09, 14:19
        Nie da się wygrywać zawsze i wszędzie,chłopie,to jest sport!!!Toruń był lepszy i
        tyle!!!Może następnym razem to my będziemy lepsi,ale na obecną chwilę nie
        jesteśmy.Dajcie spokój z ta presją,to nie my mamy iść na "majstra"tylko Apator
        lub Unia Leszno...
        • Gość: bik Re: pogubili się IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 27.05.09, 15:49
          Widzę, że śledzisz wyniki E-ligi. Leszno- chyba cię poniosło
        • fc_pl Re: pogubili się 27.05.09, 17:35
          Hehe, pomijając to, że mieszkam za granicą, to oryginalnie jestem z
          Torunia, więc nie wywieram na Czewę żadnej presji - ot, złości mnie,
          że gros "naszych" nie potrafi powiedzieć uczciwie "chłopcy dali
          czterech liter, zwłaszcza w biegach 8-11, kropka". Nie, to zawsze
          jakaś siła wyższa im przeszkadza i "się gubią". Dla mnie to właśnie
          jest zaprzeczenie sportu.
          Pozdr,
    • Gość: .. Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: *.ds.ae.wroc.pl 27.05.09, 18:05
      przeciez nikt nie zaprzecza ze Włókniarz byl w tym meczu slabszy. Ale nie o to chodzi, zeby tylko mowic 'przegralismy, bo bylismy slabsi', bo to mysle ze kazdy wyraznie widzial (ew. slyszal w radiu, czytal w gazecie czy cos jeszcze). Wg mnie wywiad z trenerem (szczegolnie trenerem myslacym, jak np. Dzikowski, w przeciwienstwie chocby do jego poprzednika) jest po to, aby sie dowiedziec DLACZEGO bylismy slabsi, i co zrobic, by nastepnym razem bylo odwrotnie.
    • Gość: Trener Kłamie Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 08:47
      Co to znaczy 4 punkty Miturskigo w 4 meczach. Mateusz Szczepaniak mógł robić 4
      punkty w 7 meczach i tak go Maślanka wystawiał non-stop. A dlaczego ? Piszą że
      Miturski ma 19 lat i co osiągnął. W zeszłym roku wypuszczono go pierwszy raz w
      Rzeszowie w biegu z Pedersenem. I co ?
      Chłopak przywiózł 5:1 razem z Nickim.
      Trener Dzikowski po prostu brzydko kłamie. Cieślar jest najsłabszym
      częstochowskim juniorem. Na treningach przegrywa z każdym. A jedzie w meczu ?
      Maślanka sobie wybrał następnego Czerwińskiego i tyle. Czemu do torunia nie
      pojechał dużo lepszy od Cieślara Piekarski, Osmólski. Dlaczego robi się
      treningi i nie powiadamia się o nich Piekarskiego, czy Miturskiego? Dlaczego
      trener jest zdziwiony, że ci zawodnicy są na treningu?
    • Gość: mistrz Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 13:28
      Przygotowanie do meczu,to nie tylko treningi,ale głównie styl życia
      zawodników.I tu upatruję przyczynę porażki.
      • Gość: częstoch Re: Grzegorz Dzikowski: Chcemy wrócić do Torunia IP: *.159.15.35.static.crowley.pl 28.05.09, 14:47
        Cholera wie już o co chodzi z tymi naszymi juniorami...Rok temu był trening i na
        nim Miturski na 6 wyścigów,wygrał 4 razy z Woffindenem,a do Zielonej G.pojechał
        Woffinden...Nie wiem już sam o co chodzi tym wszystkim ludziom zarządzającym
        klubem.Ciągle"bziakają",że publika maleje,ale nie robią za wiele,żeby jeździli
        nasi wychowankowie-BO TO JEST MAGNES PRZYCIĄGAJĄCY PUBLIKĘ.Ciągle tylko juniorzy
        z zagranicy...A gdzie dawne emocje związane z Drabikami,Przygódzkimi czy
        Rachwalikami?Najlepiej gadać bzdety,że DOSPRZĘTOWENI ANGOLE Z KASĄ są lepsi od
        naszych początkujących młodych.Wychowankowie są blokowani przez przez juniorów z
        zagranicy,bo nie mają szmalu i doświadczenia.Rzygać mi się chce tymi
        zagraniczniakami,wolałbym oglądać naszych,często nieradzących sobie juniorków,w
        końcu jakiś talent wypłynąłby,prędzej czy później,ale musiałby mieć szansę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka