gangstabros 03.06.09, 22:32 Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje na temat każdego z kandydatów do europarlamentu? np. co będą sobą reprezentować, jakie maja plany, jakie maja stanowisko do poszczególnych zagadnień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak myślę Re: Wybory do Europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 13:01 Myślę, że w ich sztabach wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Wybory do Europarlamentu IP: *.alfanet24.pl 04.06.09, 13:13 Zazwyczaj wszysko pisze na ich stronach tzw. obiecanki, szczegolnie tych nowicjuszy, co to mysla, ze sie tam dostana i bedą decydowac o niewiadomo czym. A prawda jest taka, ze dzialają wspolnie w ramach koalicji na rzecz konkretnych spraw. Zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wybory do Europarlamentu IP: *.rev.masterkom.pl 04.06.09, 13:22 o programie wyborczym i późniejszym jego niedotrzymaniu mógły się wypowiedzieć radny Krawczyk ale nie sądzę aby chciał wracać do tamtej chwili kiedy się sprzedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktor Re: Wybory do Europarlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 13:40 marna prowokacja anonimowy chłopczyku. Chyba, że chodziło ci o Kasprzyka z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangstabros Re: Wybory do Europarlamentu IP: *.trustnet.pl 04.06.09, 15:07 Mnie chodzi głównie o to żeby kandydat był PRZECIWNY wprowadzaniu ustaw antypirackich, bo tylko na takiego mogę oddać swój głos. może to brzmi śmiesznie, ale jest to dla mnie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wybory do Europarlamentu IP: *.rev.masterkom.pl 04.06.09, 16:49 anonimowy synku,wiem o kogo mi chodziło,J Krawczyk-sprzedawczyk partyjny Odpowiedz Link Zgłoś