zuzia_kubus 05.06.09, 18:33 Chciałabym nauczyć się grać w tenisa ziemnego.Czy możecie polecić dobrego instruktora lub jakąś szkołę,klub w którym warto byłoby postawić pierwsze kroki w tej dziedzinie.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawodowiec Re: Tenis-dobry trener? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:45 ja polecam to miejsce : www.korty.bigduo.pl/ wszystko na najlepszym poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Tenis-dobry trener? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:49 www.tenis.czest.pl/index.php?action=cennik ......ja chodziłam tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Brecht Re: Tenis-dobry trener? IP: *.anonymouse.org 08.06.09, 20:51 Ja chętnie udzielę Ci podstawa tenisa! Znam się na tym, gdyż grywam profesjonalnie. Mam naprawdę potężną rakietę! Podaj namiary na siebie to się umówimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_kubus Re: Tenis-dobry trener? 08.06.09, 21:44 nie wielkość rakiety się liczy!!tylko technika.!!! A ty możesz co najwyżej walnąć się nią w głowę!!!:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Brecht Re: Tenis-dobry trener? IP: *.anonymouse.org 09.06.09, 07:18 Przynajmniej mam i rakietę, i głowę. Nie wiem w co ty się możesz walnąć, ale głową bym nie nazwał tego. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebywsciane Re: Tenis-dobry trener? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 22:03 ja polecam po prostu wybrać się na kort i poodbijać piłeczkę z kolegą lub koleżanką :) pan wynajmujący korty przy ul. Krakowskiej jest bardzo miły i pomocny, darmowo wypozycza rakiety. koszt kortu - 18zł/h. pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisistka Re: Tenis-dobry trener? IP: *.2.141.163.tvksmp.pl 23.08.09, 20:01 Polecam Częstochowski Klub Tenisowy "Victoria" w Częstochowie przy ul.3 Maja 1 jest to profesjonalny klub gdzie można nauczyć się gry w tenisa ziemnego.Są tam bardzo mili instruktorzy,panuje miła atmosfera warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Tenis-dobry trener? IP: *.net.stream.pl 08.10.09, 20:57 A ja polecam trenera z kortów na krakowskiej - pana Tomka Liberdę. Ma naprawdę dużą wiedzę i doświadczenie, do tego jest miły i zabawny. Nie polecam odbijania z kimkolwiek bo żeby pograć najpierw trzeba się nauczyć techniki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś