Dodaj do ulubionych

kredyt hipoteczny

23.06.09, 13:22
czy moze ktos mi poradzi w jakim banku sa korzystne warunki przy
staraniu sie o kredyt hipoteczny.

Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: kredyt hipoteczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:02
      też jestem zainteresowana kredytem hipotecznym, pytałam w trzech bankach i każdy
      obliczył mi inną zdolność kredytową
      • slawekpiechur Tańsze kredyty z EHIP.COM.PL – sprawdź 10.07.14, 11:58
        Pojawiła się rewelacyjna okazja aby otrzymać tańszy kredyt od innych. Chodzi o Biuro Obsługi Kredytów Hipotecznych

Wystarczy wejść na adres

www.ehip.com.pl/
        wypełnić formularz a na spotkaniu z doradcą powołać się na złożenie wniosku z tej strony.
    • Gość: abc Re: kredyt hipoteczny IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 22:06
      jeśli chodzi o kredyt w złotówkach to Nordea Bank, a jeśli o euro to
      mBank lub PolBank :)
      • Gość: mati Re: kredyt hipoteczny IP: *.196.49.183.threembb.co.uk 24.06.09, 00:42
        proponujesz mBank lub Polbank ?
        Człowieku a nie slyszales ile ludzie mieli problemów z tymi bankami ???
        Podwyzszali sobie oprocentowanie (marze) jak chcieli a jesli komus nie pasowalo
        to proponowali wypowiedzenie kredytu i natychmiastowa splate
        • morning.calm Re: kredyt hipoteczny 24.06.09, 12:30
          Deutsche, Nordea, DNB Nord.

Złotówka najtańsza w DNB, Deutsche i Nordea mają porównywalną ofertę
          zarówno na złotówkę jak i franka czy euro.
          Ewentualnie jeszcze jeśli chcesz w euro to PolBank ma niezłą ofertę.
          • www.epdf.pl Re: kredyt hipoteczny 25.06.09, 09:00
            w DNB Nord celują na zamożnych klientów i wowczas warunki naprawdę
            są świetne. Dobre warunki ma też BZWBK (tylko PLN). Jeżeli waluta to
            Deutsche i Nordea - problem polega na tym, że dość restrykcyjnie
            liczą zdolność kredytową.
            Co do Polbanku - zdecydowanie odradzam! Najgorszy bank - z uwagi na
            brak podległości pod KNF. Mam nadzieje, ze choć UOKiK nałoży na ten
            bank karę, aby nie czuł się tak bezkarny.
            Co do MultiBanku czy mBanku (ogólnie grupa BRE), ich zła sława
            wynika z umów zawartych przed 2006 rokiem, gdzie oprocentowanie jest
            ustalane decyzją banku. Teraz do oprocentowania przyczepić się nie
            można, ale.... to PBS sprawia, że oferta wcale nie jest
            konkurencyjna.

Poza tym przed podjęciem decyzji o zaciągnięciu zobowiązania na
            dłuższy okres warto skorzystać z usług
            doradcy finansowego.
            • Gość: ziom Re: kredyt hipoteczny IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.06.09, 10:03
              Idz do Expandera albo Open Finance. Oni Ci pomogą a nie na forum pytasz się o
              kredyt który będziesz spłacać przez 20 czy 30 lat!
              Co za bzdura !
              Rozmowa o kredyt hipoteczny trwa godzine.... nikt Ci tu na forum nie wytlumaczy
              co masz brac !
              • Gość: ola Re: kredyt hipoteczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:43
                do poprzednika rozmówcy - na forum szuka się opinii osób które już mają
                doświadczenie z kredytem hipotecznym ich spostrzeżenia i uwagi, wiadomo czym
                człowieka więcej bezstronni ludzie uświadomią tym mniej się da naciągnąć
                wyrachowanym bankierom.
                • Gość: inna Re: kredyt hipoteczny IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 12:10
                  proponuje zajrzec na forum o bankach.
                  forum.gazeta.pl/forum/f,383,Banki.html
            • smska Re: kredyt hipoteczny 13.07.09, 22:51
              Dostaliśmy pozytywną opinię z banku Dnb Nord oraz Nordea, umowy
              czekają wystarczy je podpisać...ale mamy dylemat, który bank
              wybrać????? Formalności w Nordea przebiegają znacznie szybciej niż w
              Dnb Nord gdzie non stop borykaliśmy się sie z zagubionymi
              dokumentami i brakiem kompetencji pracowników. Boimy się o to, że
              wypłaty transz i dalsza obsługa kredytu będzie wyglądała w podobny
              sposób. Poza tym spread w przypadku DnB jest bardzo wysoki.
              Rekompensata na pewno jest brak prowizji i niska marża. Ale czy to
              wystarczy żeby wybrać Dnb Nord?????PROSIMY O RADĘ
    • Gość: ja_corka Czy nie krepuja was sterczace suty w tramwaju? IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 28.06.09, 12:25

• poszukiwaczka.in Re: kredyt hipoteczny 28.06.09, 13:38
      Cześć grzegorz. O korzystnych warunkach trudno jest mówić, gdy nie znamy Twoich
      osobistych warunków. W tej chwili w branży kredytów direct są takie możliwości,
      że nie wychodząc z domu, możesz sam sobie policzyć tak zdolność kredytową, jak i
      wysokość raty. Możesz to zrobić między innymi za pomocą tego
      kalkulatora
      . Bierze on pod uwagę wszystkie potrzebne zazwyczaj dane do obliczenia
      zdolności. Atutem jednak jest to, że w bazie danych jest kilkanaście ofert
      różnych banków, a Ty omijasz długą drogę dotarcia do opiekunów kredytowych,
      spore kolejki, jak i czas na odwiedziny banku. Serdecznie pozdrawiam i zachęcam
      do skorzystania z tego narzędzia, bo jest naprawdę dobre.
      • majgots Re: kredyt hipoteczny 17.09.14, 12:17
        Witam, jeżeli wciąż poszukuję Pan korzystnej oferty kredytowej zapraszam do skontaktowania się ze mną, chętnie pomogę. 504 034 724.
        Pozdrawiam serdecznie.
        AM
    • Gość: biedronka Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:04
      Witam jeśli chcesz podam ci namiary na gościa który zajmuje sie
      znalezieniem najlepszej dla klienta oferty za free,jest
      przedstawicielem...nie bede robić mu reklamy .
      • Gość: Marej Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:57
        wiem o czym piszesz ,to coś jak open ,ma pod sobą 27 banków i jest w
        czym wybrać ,liczy sie marża i oprocentowanie a nie tylko
        zdolność,kalkulator to nie wszystko,pozdrawiam.
      • grzegorzpob Re: kredyt hipoteczny 29.06.09, 11:32
        z miła chcia sie spotkam, moze doradzi cos ciekawego
        czekam na info
        grzegpob@wp.pl
        • www.epdf.pl Re: kredyt hipoteczny 07.07.09, 12:00
          Wszystko o kredytach hipotecznych w
          Częstochowie

Kredyty Częstochowa, Myszków,
          Radomsko i okolice
          • potwierdzony EHIP.COM.PL tam jest tani kredyt hipoteczny tylko 20.09.14, 06:28
            Na stronie www

w w w . e h i p . c o m . p l / k r e d y t y - h i p o t e c z n e

można zobaczyć, który bank jest tani a za które w ogóle nie warto jest się brać.
    • Gość: monmas Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 15:19
      Witam, po hasłem kredyt Częstochowa znajdziecie namiar na 17 banków w tym mieście- zostawiam namiar www.digitalmoney.pl/tani-kredyt-czestochowa.html ;)
    • Gość: zdzichu Re: kredyt hipoteczny IP: *.play-internet.pl 18.06.13, 18:04
      najlepiej skontaktuj się z dobrym doradcą finansowym.
      Ja przy wyborze kredytu skorzystałem z usług firmy PDM i jestem zadowolony.
    • Gość: Szifty Re: kredyt hipoteczny IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.13, 20:48
      www.youtube.com/watch?v=97og3sbQazc
      Gratuluje wszystkim posiadaczom mini ratki. Bo marzenia są po to by spłacać je przez połowę życia.
    • adamos70 Re: kredyt hipoteczny 25.10.13, 09:18
      Nikt tutaj nie da ci konkretnej odpowiedzi. Musisz podać więcej szczegółów. Z jakiego jesteś miasta? Zajrzyj do oddziału Idea Expert. Tam z pewnością dostaniesz rzeczową odpowiedź na swoje pytanie.
    • barone Re: kredyt hipoteczny 21.09.14, 21:37
      Z doradcami różnie bywa. W moim przypadku jeden od razu odrzucił bank PKO BP SA, drugi powiedział, że przy moich dochodach będzie ciężko gdziekolwiek. Obaj sugerowali, że w Alior jest szansa. Podziękowałem im, sam poszedłem do PKO BP SA i do Aliora. W tym pierwszym się udało bez żadnego problemu, od drugiego nie mam informacji do tej pory (miesiąc po odebraniu kluczy do mieszkania).

Można iść do doradców, ale trzeba na własną rękę przejść się po bankach.
    • monia-k1234 Re: kredyt hipoteczny 26.09.14, 19:17
      Wszyscy, którzy brali kredyty hipoteczne powinni sobie zerknąć tutaj www.pozywamzbiorowo.pl/aktualnosci-dotyczace-pozwow-zbiorowych Są tam informacje na temat pozwów zbiorowych przeciwko bankom. Można odzyskać czasem bardzo duże pieniądz.e
    • naan_a Re: kredyt hipoteczny 08.10.14, 17:48
      Istnieją strony, na których można porównać różne kredyty czy konta bankowe. Można wtedy łatwiej wybrać najlepszy dla siebie produkt. Np strona bankier-online.pl zawiera takie kalkulatory.
    • ramzes1960 Re: kredyt hipoteczny 09.10.14, 16:13
      czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,16336287,Klienci_doradcow_finansowych_pikietowali_siedzibe.html
    • 6andrzej79  Re: kredyt hipoteczny 17.10.14, 10:39
      powiem Ci tak, tez kiedys szukalem kredytu hipotecznego, chodzilem od banku do banku zeby wybrc najlepsza oferte ale troche slabo mi to wychodzilo i wkoncu znajoma polecila mi GeminiPolska w Krakowie. Na prawde polecam! nie musisz nic zalatwiac na wlasna reke, mowisz doradcy o wszystkich oczekiwaniach i on praktycznie sam za ciebie wszystko zalatwia. na prawde super sprawa
    • chuck76 Re: kredyt hipoteczny 16.05.16, 20:36
      Polecam skorzystać z porównywarki kredytów:
      Kredyt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka