grzegorzpob 23.06.09, 13:22 czy moze ktos mi poradzi w jakim banku sa korzystne warunki przy staraniu sie o kredyt hipoteczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: kredyt hipoteczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:02 też jestem zainteresowana kredytem hipotecznym, pytałam w trzech bankach i każdy obliczył mi inną zdolność kredytową Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpiechur Tańsze kredyty z EHIP.COM.PL – sprawdź 10.07.14, 11:58 Pojawiła się rewelacyjna okazja aby otrzymać tańszy kredyt od innych. Chodzi o Biuro Obsługi Kredytów Hipotecznych Wystarczy wejść na adres www.ehip.com.pl/ wypełnić formularz a na spotkaniu z doradcą powołać się na złożenie wniosku z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: kredyt hipoteczny IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 22:06 jeśli chodzi o kredyt w złotówkach to Nordea Bank, a jeśli o euro to mBank lub PolBank :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: kredyt hipoteczny IP: *.196.49.183.threembb.co.uk 24.06.09, 00:42 proponujesz mBank lub Polbank ? Człowieku a nie slyszales ile ludzie mieli problemów z tymi bankami ??? Podwyzszali sobie oprocentowanie (marze) jak chcieli a jesli komus nie pasowalo to proponowali wypowiedzenie kredytu i natychmiastowa splate Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: kredyt hipoteczny 24.06.09, 12:30 Deutsche, Nordea, DNB Nord. Złotówka najtańsza w DNB, Deutsche i Nordea mają porównywalną ofertę zarówno na złotówkę jak i franka czy euro. Ewentualnie jeszcze jeśli chcesz w euro to PolBank ma niezłą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
www.epdf.pl Re: kredyt hipoteczny 25.06.09, 09:00 w DNB Nord celują na zamożnych klientów i wowczas warunki naprawdę są świetne. Dobre warunki ma też BZWBK (tylko PLN). Jeżeli waluta to Deutsche i Nordea - problem polega na tym, że dość restrykcyjnie liczą zdolność kredytową. Co do Polbanku - zdecydowanie odradzam! Najgorszy bank - z uwagi na brak podległości pod KNF. Mam nadzieje, ze choć UOKiK nałoży na ten bank karę, aby nie czuł się tak bezkarny. Co do MultiBanku czy mBanku (ogólnie grupa BRE), ich zła sława wynika z umów zawartych przed 2006 rokiem, gdzie oprocentowanie jest ustalane decyzją banku. Teraz do oprocentowania przyczepić się nie można, ale.... to PBS sprawia, że oferta wcale nie jest konkurencyjna. Poza tym przed podjęciem decyzji o zaciągnięciu zobowiązania na dłuższy okres warto skorzystać z usług doradcy finansowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: kredyt hipoteczny IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.06.09, 10:03 Idz do Expandera albo Open Finance. Oni Ci pomogą a nie na forum pytasz się o kredyt który będziesz spłacać przez 20 czy 30 lat! Co za bzdura ! Rozmowa o kredyt hipoteczny trwa godzine.... nikt Ci tu na forum nie wytlumaczy co masz brac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kredyt hipoteczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:43 do poprzednika rozmówcy - na forum szuka się opinii osób które już mają doświadczenie z kredytem hipotecznym ich spostrzeżenia i uwagi, wiadomo czym człowieka więcej bezstronni ludzie uświadomią tym mniej się da naciągnąć wyrachowanym bankierom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: kredyt hipoteczny IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 12:10 proponuje zajrzec na forum o bankach. forum.gazeta.pl/forum/f,383,Banki.html Odpowiedz Link Zgłoś
smska Re: kredyt hipoteczny 13.07.09, 22:51 Dostaliśmy pozytywną opinię z banku Dnb Nord oraz Nordea, umowy czekają wystarczy je podpisać...ale mamy dylemat, który bank wybrać????? Formalności w Nordea przebiegają znacznie szybciej niż w Dnb Nord gdzie non stop borykaliśmy się sie z zagubionymi dokumentami i brakiem kompetencji pracowników. Boimy się o to, że wypłaty transz i dalsza obsługa kredytu będzie wyglądała w podobny sposób. Poza tym spread w przypadku DnB jest bardzo wysoki. Rekompensata na pewno jest brak prowizji i niska marża. Ale czy to wystarczy żeby wybrać Dnb Nord?????PROSIMY O RADĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Czy nie krepuja was sterczace suty w tramwaju? IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 28.06.09, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka.in Re: kredyt hipoteczny 28.06.09, 13:38 Cześć grzegorz. O korzystnych warunkach trudno jest mówić, gdy nie znamy Twoich osobistych warunków. W tej chwili w branży kredytów direct są takie możliwości, że nie wychodząc z domu, możesz sam sobie policzyć tak zdolność kredytową, jak i wysokość raty. Możesz to zrobić między innymi za pomocą tego kalkulatora . Bierze on pod uwagę wszystkie potrzebne zazwyczaj dane do obliczenia zdolności. Atutem jednak jest to, że w bazie danych jest kilkanaście ofert różnych banków, a Ty omijasz długą drogę dotarcia do opiekunów kredytowych, spore kolejki, jak i czas na odwiedziny banku. Serdecznie pozdrawiam i zachęcam do skorzystania z tego narzędzia, bo jest naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
majgots Re: kredyt hipoteczny 17.09.14, 12:17 Witam, jeżeli wciąż poszukuję Pan korzystnej oferty kredytowej zapraszam do skontaktowania się ze mną, chętnie pomogę. 504 034 724. Pozdrawiam serdecznie. AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:04 Witam jeśli chcesz podam ci namiary na gościa który zajmuje sie znalezieniem najlepszej dla klienta oferty za free,jest przedstawicielem...nie bede robić mu reklamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marej Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:57 wiem o czym piszesz ,to coś jak open ,ma pod sobą 27 banków i jest w czym wybrać ,liczy sie marża i oprocentowanie a nie tylko zdolność,kalkulator to nie wszystko,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzpob Re: kredyt hipoteczny 29.06.09, 11:32 z miła chcia sie spotkam, moze doradzi cos ciekawego czekam na info grzegpob@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
www.epdf.pl Re: kredyt hipoteczny 07.07.09, 12:00 Wszystko o kredytach hipotecznych w Częstochowie _____________________________________________________ Kredyty hipoteczne w Częstochowie Kredyty Częstochowa, Myszków, Radomsko i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
potwierdzony EHIP.COM.PL tam jest tani kredyt hipoteczny tylko 20.09.14, 06:28 Na stronie www w w w . e h i p . c o m . p l / k r e d y t y - h i p o t e c z n e można zobaczyć, który bank jest tani a za które w ogóle nie warto jest się brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monmas Re: kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 15:19 Witam, po hasłem kredyt Częstochowa znajdziecie namiar na 17 banków w tym mieście- zostawiam namiar www.digitalmoney.pl/tani-kredyt-czestochowa.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: kredyt hipoteczny IP: *.play-internet.pl 18.06.13, 18:04 najlepiej skontaktuj się z dobrym doradcą finansowym. Ja przy wyborze kredytu skorzystałem z usług firmy PDM i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szifty Re: kredyt hipoteczny IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.13, 20:48 www.youtube.com/watch?v=97og3sbQazc Gratuluje wszystkim posiadaczom mini ratki. Bo marzenia są po to by spłacać je przez połowę życia. Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: kredyt hipoteczny 25.10.13, 09:18 Nikt tutaj nie da ci konkretnej odpowiedzi. Musisz podać więcej szczegółów. Z jakiego jesteś miasta? Zajrzyj do oddziału Idea Expert. Tam z pewnością dostaniesz rzeczową odpowiedź na swoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: kredyt hipoteczny 21.09.14, 21:37 Z doradcami różnie bywa. W moim przypadku jeden od razu odrzucił bank PKO BP SA, drugi powiedział, że przy moich dochodach będzie ciężko gdziekolwiek. Obaj sugerowali, że w Alior jest szansa. Podziękowałem im, sam poszedłem do PKO BP SA i do Aliora. W tym pierwszym się udało bez żadnego problemu, od drugiego nie mam informacji do tej pory (miesiąc po odebraniu kluczy do mieszkania). Można iść do doradców, ale trzeba na własną rękę przejść się po bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
monia-k1234 Re: kredyt hipoteczny 26.09.14, 19:17 Wszyscy, którzy brali kredyty hipoteczne powinni sobie zerknąć tutaj www.pozywamzbiorowo.pl/aktualnosci-dotyczace-pozwow-zbiorowych Są tam informacje na temat pozwów zbiorowych przeciwko bankom. Można odzyskać czasem bardzo duże pieniądz.e Odpowiedz Link Zgłoś
naan_a Re: kredyt hipoteczny 08.10.14, 17:48 Istnieją strony, na których można porównać różne kredyty czy konta bankowe. Można wtedy łatwiej wybrać najlepszy dla siebie produkt. Np strona bankier-online.pl zawiera takie kalkulatory. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes1960 Re: kredyt hipoteczny 09.10.14, 16:13 czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,16336287,Klienci_doradcow_finansowych_pikietowali_siedzibe.html Odpowiedz Link Zgłoś
6andrzej79 Re: kredyt hipoteczny 17.10.14, 10:39 powiem Ci tak, tez kiedys szukalem kredytu hipotecznego, chodzilem od banku do banku zeby wybrc najlepsza oferte ale troche slabo mi to wychodzilo i wkoncu znajoma polecila mi GeminiPolska w Krakowie. Na prawde polecam! nie musisz nic zalatwiac na wlasna reke, mowisz doradcy o wszystkich oczekiwaniach i on praktycznie sam za ciebie wszystko zalatwia. na prawde super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
chuck76 Re: kredyt hipoteczny 16.05.16, 20:36 Polecam skorzystać z porównywarki kredytów: Kredyt Odpowiedz Link Zgłoś