szaher 14.07.09, 18:32 witam. poszukuje osoby która podobnie jak ja nie ma za bardzo z kim jechac na wakacje.jestem studentem 5 roku. wiecej info na meilu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ask Re: osoba na wakacje IP: 212.87.241.* 14.07.09, 19:02 szukasz raczej samiczki czy samczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
szaher Re: osoba na wakacje 14.07.09, 19:13 w facetach nie gustuje. może jakas wieksza paczka sie zbieże osób podobnych które sa w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OwnU Re: osoba na wakacje IP: *.prenet.pl 14.07.09, 22:13 jak sponsorujesz to ja jade Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: osoba na wakacje 15.07.09, 06:45 No jak? - student ma Cię sponsorować??? Nie przeginasz??? - a tak na marginesie: to nie zły pomysł z tą ofertą. Czasami faktycznie samemu się nie chce jechać. A i bezpieczniej w kupie. Zyczę fajnej paczki. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: osoba na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:20 wejdz na forum-watek "Towarzysz podrozy poszukiwany" na pewno kogos znajdziesz.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: osoba na wakacje 15.07.09, 16:18 A to jest coś takiego???? Kasia, - jak tę stronę znależć? - w przyszłym roku będę poszukiwał dwóch osób na spływ Wisłą więc taka stronka bardzo by mi się przydała. Ponieważ jestem początkującym internautą, nie bardzo potrafię się jeszcze tym cudem techniki posługiwać. Podpowiedz! pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowywsieci Re: osoba na wakacje 16.07.09, 09:21 A jak wyobrażasz sobie takie wakacje wspólne? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowywsieci Re: osoba na wakacje 16.07.09, 09:34 A jak wyobrażasz sobie takie wspólne wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaher Re: osoba na wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:42 jedzsiemy razem . i spedzamy je razem tak. a Ty jak to widzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: osoba na wakacje 16.07.09, 17:03 Podejrzewam,że taki wyjazd jest możliwy. Jeżeli tylko dogada się kilka osób na jakim takim poziomie kulturalnym, wypad może być całkiem udany. Należy tylko uzgodnić ogólny zarys wymagań, np. wiek, płeć, oczekiwania oraz parę słów o sobie podać i można jechać. Przestrzegając nakreślonych na początku ram, szanując własne i współtowarzyszy poglądy oraz prawo do stanowienia o sobie, powinno się takie coś udać. Pozdrawiam, Dyzio. ps. stronkę "rozmowywsieci" znalazłem. Już sie zalogowałem i działam........ Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś