ka_lina85 04.08.09, 22:26 Witam! Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko sprzedawcy do Kruka. Bardzo proszę o wszelkie informacje na temat pracy w tym salonie. Jakie zarobki, atmosfera itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumienie Re: KRUK- praca IP: 94.254.235.* 04.08.09, 22:54 www.google.pl :) W wielu przypadkach ściągasz długi, których wcale nie ma i nie było, prasa opisywała, włącz sumienie i pomyśl/przemyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_lina85 Re: KRUK- praca IP: 195.205.202.* 05.08.09, 00:27 Dziękuję uprzejmie, ale adres google znam. Przy czym w tym przypadku nie jest on pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: KRUK- praca IP: 195.205.202.* 05.08.09, 08:07 O jaka atmosferę pytasz, pracować będziesz w Galerii Jurajskiej, więc salon dopiero powstanie, a o atmosferze można mówić jeśli już zacznie się pracować bo to zależy jakie osoby tam będą, a tego nikt z nas nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumienie2 Re: KRUK- praca IP: 188.33.55.* 05.08.09, 10:30 To pisz, że o "biżuteryję" chodzi, bo pierwsze skojarzenie z krukiem to firma windykacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: KRUK- praca IP: 195.205.202.* 05.08.09, 10:46 Kruk z windykacją kojarzy sie tym,ktorzy nie posplacali uczciwie finansowych zobowiazan :-) a kruk z salonu wiąze sie besposrednio z "krwawymi diamentami" wydobywanymi w trudzie i znoju przez głodne murzyniatka z wybałuszonumi brzuszkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: KRUK- praca IP: 195.205.202.* 16.08.09, 14:15 Oferta pracy była nie w Jurajskiej, a w salonie w Alejach. "Sumienie" czytaj uważnie, zamiast się burzyć.Autorka wyraźnie napisała "stanowisko sprzedawcy", więc co to ma wspólnego z windykacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Re: KRUK- praca IP: *.orange.sk 16.08.09, 14:21 Scisłe centrum miasta, miejsce, któredy już za chwile będą się przemieszczaly tlumy mezczyzn, miejsce w ktorym dla nich właśnie, na tej ulicy rozpocznie się marsz, a jak wiadomo pierwsze wrażenie jest najważniejsze.A tam stoje JA!!!! TAK OTO WYGLADA ulica PILSUDSKIEGO W CZESTOCHOWIE. No chyba, że się zamknie wejście od Piłsudskiego, a skieruje ich przez PLAC Europy. Można i tak. CZESTOCHOWA TO JEDNAK DOBRE MIASTO. To tylko kawałek góry lonowej w temacie :DZIURY: jak robiłam te zdjęcia kierowcy zatrzymywali się i pokazywali oznaki swojej męskosci fotoforum.gazeta.pl/a/36901.html Odpowiedz Link Zgłoś