ehehehehe 15.08.09, 17:36 Stara psychopatka, ja nie wiem jak można widzieć w niej kogoś wielkiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: even Re: Villas rozdawała na Jasnej Górze autografy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 18:59 Taki dzien a zeszpecaja go dziwni ludzie.Dzisiaj na kazaniu w kosciele czest. ks. opowiadal o zgorszeniu jakie przekazuje Madonna i o zlych wyborach polit.Polakow.A powinien nawiazac do Ewangelii. Zapomnial ,wspominajac o 40 mln Polakow kATOLIKOW,ZE JAKOS ICH NIE WIDAC W KOSCIOLACH.A GDZIE GRZECH ZANIECHANIA KS.,KTORZY NAWET JEZDZA NA zACHOD ABY ZAROBIC I NIE ZA2WSZE CHCE IM SIE NAWET W 1 PIATEK M-CA ROZDAC KOMUNIE SW. Odpowiedz Link Zgłoś
welonica Villas rozdawała na Jasnej Górze autografy 15.08.09, 20:03 Jak możesz takie słowo użyć----może TY będziesz gorszym psychopatą-czas pokaże,a teraz życzę CI żebyś zmądrzał=pozdrawiam CIĘ i życzę spokojnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Jeszcze szanowane i cenione w świecie sanktuarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:15 CZY JUŻ C Y R K ??? Coraz więcej błaznów i wywłok tam występuje. Rydzyk pewnie te szopki reżyseruje. Czy biali bracia? wiedzą ze niedługo bedzie z JG kloaka?- no ale skoro KASA jest najważniejsza- A TAK NA PEWNO JEST więc będą mieli to o czym napisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jeszcze szanowane i cenione w świecie sanktua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:22 kościół potrzebuje takich baranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Pozdrowienia dla mamusia ta zgupiała IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 20:37 Że takiego bękarta urodziła jak ty ehe.Co za ćwok .I dziwią się ze nie jestem grzeczny .Do budy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris a napisane jest że Jezus wygonił handlujących w IP: *.slowackiego.trustnet.pl 15.08.09, 21:21 kościele a tu w naszym klasztorze handel idzie w najlepsze i to pomimo zakazu handlu pod szczytem najpierw jakieś komórki potem dekodery i maskotki moherowych berecików poprzez pożyczki a teraz płyty Wiolki psychopatki co to znęcała się nad zwierzętami nie rozumiem czegoś gdzie tu Bóg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris wogóle to dlaczego plujecie w siebie takim jadem IP: *.slowackiego.trustnet.pl 15.08.09, 21:24 nie potraficie porozmawiać jak normalni kulturalni ludzie ? dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: a napisane jest że Jezus wygonił handlujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:28 Chris- tutaj liczy się TYLKO KASA- dla niej biali bracia pójda na całość. Kilka lat temu testował ich redaktor z miejscowego nradia , podając się za zagranicznego biznesmena sondował za ile na JG można ze szczytu zawiesić baner reklamowy. Nie doprowadził sprawy do końca- chyba się przestraszył , ŻE DLA KASY - biali braciszkowie -ZROBIĄ WSZYSTKO. TYLKO KASA - się dla nich liczy, a reszta to lipa i kit !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris tak myślałem, tylko czemu nikt tego nie widzi IP: *.slowackiego.trustnet.pl 15.08.09, 21:33 i spokojnie babcie kupowały dekodery i komórki pewnie nie wiedząc w ogóle po co Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: a napisane jest że Jezus wygonił handlujących 15.08.09, 23:09 jkm napisał : nie komentuję.Zajmnij się też tym biznesem , a umrzesz w pokorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Szczesc Boze ! IP: 121.214.132.* 16.08.09, 00:22 Szczesc Boze ! Popieram . Sam mam zyczenie taka plyte kupic z autografem. Jak to zrobic ? Mieszkam w Auustralii. Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Villas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 11:44 Kto tutaj z Violetty dzisiaj się naśmiewa, takich biskup piękny powiesi na drzewach.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Villas rozdawała na Jasnej Górze autografy IP: 89.174.23.* 21.08.09, 02:01 Villas? oj matko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Villas rozdawała na Jasnej Górze autografy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:21 a co ta dama zrobiła ze swoim synem? Odpowiedz Link Zgłoś
ana_6 Re: Villas rozdawała na Jasnej Górze autografy 21.08.09, 23:57 Ciekawe ile sprzedala plyt:) Odpowiedz Link Zgłoś