Dodaj do ulubionych

Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;)

20.08.09, 09:31
Szukam na forum ale co chwile wyskakuja błędy, pewnie jest problem z
serwerem
a ja potrzebuję na wrzesień fryzjera albo fryzjerki;)
Znacie kogoś kto fajnie robi loki albo upina fryzurkę na wesele?
Pomóżcie;) bo nie jestem z częstochowy a musze w częstochowie się
uczesać;)
Pozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 10:39
      Kameleon ul. Zapolskiej swietnie robia loki z prostownicy! polecam
      • Gość: obiektywny Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: 195.205.202.* 20.08.09, 10:55
        Jak bedziesz w salonie fryzjerskim albo w kwiaciarni to nie chwal sie ,ze
        idziesz na wesele.Mow ze na imieniny ciotki. Bukiet w kwiaciarni /taki sam / na
        imieniny ciotki 80zl na slub 180zl Fryzura na imieniny 90zl na weselicho 150zl
        Taki kraj ,nie dajmy sie strzyc jak barany !!!!
      • Gość: :) Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 03:41
        :):)
    • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 11:21
      dzięki;) co do cen to masz racje;) a znacie jeszcze inne salony??
      chodzi mi o luźno upięte loki , tylko takie grubsze loki, spiete na
      jeden bok;) ale chciałabym fryzjera który zrobi to tak że bedzie
      wyglądać naturalnie;)
      • Gość: koko Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.com 20.08.09, 11:27
        Silver Ania Socha
        • Gość: ankaya Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 11:28
          a gdzie jest ten silver, i ile kosztuje mniejwięcej taka fryzura?
          jakbym mogła prosić o tel na mail gazetowy to prosze;)
    • Gość: kasiulkak11 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 17:37
      ja też polecam silver, bardzo profesjonalnie, tylko tzreba zadbać o to, by
      czesała Ania Socha, nie i nna dziewczyna.. Salon mieści sie przy ulicy Wojska
      Polskiego 124, niedaleko Estakady
      • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 20:59
        oki dzięki, przejade tam jutro;) a może ktoś poleci jeszcze kogoś
        gdyby tam nie było miejsca na wrzesień?
      • Gość: ok Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 01:01
        dzieki
    • Gość: Asia Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 20.08.09, 22:46
      Salon Gawrońskich, jest tam młoda fryzjerka- Pani Dorota- czesze świetnie, ja
      osobiście jestem bardzo zadowolona, robiła mi fryzurę ślubną a wcześniej
      pasemka. Ceny nie są zbyt niskie ale warto!
      • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 08:26
        A jaka jest mniejwięcej cena za uczesanie fryzury?
        • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:00
          u pani Sochy NIESTETY NIE MA JUŻ MIEJSCA:( Polecćie mi jeszcze kogoś
          fajnego.
    • Gość: madzik Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 13:23
      up
      • ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) 22.08.09, 08:03
        up
    • Gość: Olga Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:25
      Ja znam fajna fryzjerke wlasnie przed chwilka od niej wocilam duzo nie bierze a
      ma fajne pomysly za upiete loczki i kilka pasemek wypuszczonych (oczywiscie tez
      loczki) wziela 60 zl jak czesalalam sie z 2 miesiace temu w koczka takiego
      fantazyjnego wziela 50 zl:)) jestem bardzo zadowolona a sasiadkom ktore mnie
      widzialy tez sie bardzo podobalo.Miesci sie to w centrum uslugowo-handlowym
      ''kwadraty'' 2 pietro tylko trzeba bybylo sie tam zapisac wczesnie ja umawialm
      sie z poltora miesiaca wczesniej
      • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 11:52
        a mogłabyś mi napisać na meila gazetowego kontakt do tej fryzjerki??
    • vvrotka Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) 23.08.09, 12:55
      Za hasło, ślub, wesele, zawsze i wszędzie czy to fryzjer czy cukiernik dorzucą
      ze dwie stówki, a swoja drogą na wesele jest jakaś szczególne czesanie, inne niż
      na sylwestra imieniny??? Poza tonami lakieru i spinek czasami.
      • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 16:49
        hmmm czy inne.... to nie;) ale ja się czesze tylko na wesela albo na
        sylwka, jeżeli jest to wyjście gdzieś na sale... wtedy to korzystam
        z fryzjera, a normalnie mam długie włosy i na krótkie wyjścia mi
        niepotrzeba....dlatego nie mam rozeznania gdzie fajnie czeszą...a że
        nie jestem z czewy to tymabardziej. Nie rozumiem rozwijania tematu w
        kierunku w którym nie ma pytania...
        • Gość: xxx Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 21:46
          polecam salon Agnieszka w Konopiskach..........super
          • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 15:13
            ale mi chodzi o centrum czestochowy a nie w konopiskach:(
            • Gość: lola Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 22:55
              Na Garncarskiej,Senatorskiej wyczeszą Cię -ile masz tyle dasz!!!
              • kicia76-0 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) 25.08.09, 22:59
                • kicia76-0 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) 25.08.09, 23:01
                  Ja polecam Salon Fryzjerski na Wolnosci w podworku / naprzeciwko punktu placenia
                  gazu, przynajmniej kiedys tam byl/ Pani Agniszka dobiera fryzury do temperamentu
                  klientki. I jest niedroga. Polecam.
                  • Gość: ankaya1985 Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:29
                    dzieki a masz do niej jakiś kontakt?
                    • Gość: Ilona Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: 80.48.204.* 26.08.09, 13:45
                      Moja fryzjerka co prawda nie mieszka w Częstochowie, ale ja też dojeżdżam do
                      niej jakieś 30 km bo warto!a fryzury ślubne w jej wykonaniu to
                      mistrzostwo...tylko nie wiem jak z miejscami wolnymi jest bo ma sporo
                      klientek.Ale możesz zadzwonić i zapytać p. Marzena Sarna Rędziny ul. Okupnicka
                      7, w sumie nie jest tak daleko od Cz-wy.
      • Gość: madzia Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: 83.19.32.* 30.01.10, 14:44
        polecam skocz.pl/asabs
    • Gość: mm Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.net.stream.pl 26.08.09, 14:37
      na czecha 16 jest salon mona lisa czesze pani Ula.Osobiście u niej jeszcze nie
      byłam-wybieram sie we wrześniu ale słyszałam wiele pochlebnych opini i widziałam
      kilka fryzur jakie zrobiła swoim stałym klientkom. jej nr tel.:509596871
      • Gość: Ada -Ania Socha"silver" IP: *.alfanet24.pl 26.08.09, 20:28
        to najlepsza fryzjerka....ta blondyneczka co u niej pracuje tez jest
        fajna i ładnie robi włoski....pasemka od Ani są
        najlepsze!!!!!!!!!!!!......ceny..jak wszedzie..bo gdzie teraz jest
        tanio?
      • Gość: ankaya Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 07:54
        up
    • adam_xx Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) 03.09.09, 20:55
      up
    • Gość: megi Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 10:48
      u.sw.rocha23 paw.5 studio avangarda
    • Gość: gość Re: Gdzie najfajniej czeszą na wesela?Pomóżcie;) IP: 80.55.228.* 01.02.10, 11:50
      salon Pani Barbary Motyl ul. Chłopska
      Piękne fryzury dzienne i wieczorowe, idealne cięcie, miła atmosfera
      i co najważniejsze, Pani Basia uważnie słucha a dopiero później
      doradza, mając na względzie upodobania, styl pracy, sposób
      ubierania, przyzwyczajenia a wręcz marzenia klientek. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka