klm06 22.08.09, 16:25 Gdzie można zrobić dobry kurs wizażu, proszę o porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowana Re: kurs wizażu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 10:34 ja jestem również zainteresowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: kurs wizażu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 21:26 wie ktos moze cos na temat tych kursow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kurs wizażu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.09.09, 14:23 Na Rynku Wieluńskim Hollywood Make-up hollywoodmake-up.pl/ Najbardziej profesjonalne miejsce w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: kurs wizażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 14:49 No proszę, nie wiedziałam ,że jest takie miejsce w Częstochowie. Nie ma tam podanego cennika. Ile kosztuje np. podkład do twrarzy? Jaka jest cena takiego indywidualnego kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadka hollywood make up IP: *.net.stream.pl 18.09.09, 16:42 dokładnie - tylko tam. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
becia_2 Re: kurs wizażu 20.10.09, 21:38 ja polecam Beauty-Art, są wprawdzie w Krakowei lub w Warszawie, ale na krótki kurs można dojechać. Ja skończyłam najpierw kurs a potem poszląm do nich do rocznej szkoły zaocznie. Tak wiele sie nauczyłam, juz w szkole były praktyki a dzieki nim juz w trakcie nauki zaczełam pracować i zarabiać. Dobre w tej szkole jest to, ze gdy po kusie idziesz do rocznej szkoły, to odliczaja ci od czesnego to co zaplaciłaś za kurs....czyli nie płacisz podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kurs wizażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 17:05 polecam, Pana simona. www.simonspa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiajanora Re: kurs wizażu 16.05.14, 14:05 Polecam szkołę NOVA. Uczestniczyłam tam w kursie wizażu za 500 zł . Cena jest mega korzystna, a kosmetyki naprawdę z górnej półki. Jestem bardzo zadowolona. Mam wrazenie, że lepiej trafić nie mogłam. Polecam każdemu, kto chce zrobić sobie taki kurs na wysokim poziomie, w krótkim czasie i za przystępną cenę . Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio80 Re: kurs wizażu 22.05.14, 10:53 mi tam podobało się w szkole Select na wizażu, miałem okazje być tam najpierw na szkoleniu z Danielem Sobieśniewskim "moim mistrzem " ;p I tak mi się tam spodobało że zapisałem się na 3 tygodniowy kurs . I działo się :D prowadzące powalały mnie widzą i doświadczeniem w wykonywaniu makijaży , zawsze jakiś nowy trick podłapałem ;)) I tak ćwiczyłem wszystkie makijaże od tych trudniejszych do tych łatwiejszych aż dobrnąłem do sesji zdjęciowej ...a jaki makijaż zrobiłem to szok !:P Ciężka praca nie poszła na marne - były ogromne gratki i radość że podołałem !;) Odpowiedz Link Zgłoś