Gość: dani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:14 Czy ktoś mógłby mi dać namiary na dobrego endokrynologa w okolicach Zielonej Góry. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miaumiau Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:53 Raczej sobie głowy nie zawracaj i jedź do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:01 Dr Witczak przyjmował np w przychodni na przeciwko teatru, ale nie wiem jak adres. Wiem ze długo sie czeka, sama tez szukam kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dani Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:30 Dzięki za odpowiedzi. Może na razie spróbuję do Dr Witczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Endokrynolog IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 13:38 Polecam dra Śmiłowskiego. Przyjmuje on na NFZ w Żarach w szpitalu wojskowym albo prywatnie w Aldemedzie. ALe trzeba niestety długo czekac. Jak wszedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Endokrynolog IP: *.ztpnet.pl 24.07.05, 00:00 dr Witczak jest beznadziejny! nie polecam! w Zielonej Górze nie ma dobrych endokrynologow, a zreszta lekarze sami nie wiedza jak to leczyc..zapisuja tylko Letrox i wyrownuja poziom TSH nic wiecej-sama seobie to robie :) Jak znacie na serio dobrych endokynologow z poza Zielonej (np. poznan) to prosze o adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiki Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:56 Jak beznadziejny to może chociaż sympatyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Endokrynolog IP: *.ztpnet.pl 24.07.05, 13:58 Zgadza sie-jest bardzo sympatyczny :) ale za bardzo chaotyczny i wydawalo mi se jakby sobie olewal pacjentow! nie interesuje sie nimi tak "doglebniej" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Endokrynolog IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.05, 15:56 Poznań ul.Przybyszewskiego Klinika Wojskowa prof.dok.Gembicki powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Endokrynolog IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.05, 20:10 Ale on tylko prywatnie przyjmuje???? dobry jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Endokrynolog IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.05, 21:03 Byłam u niego trzy lat temu,podleczył mnie niewiem na co Ty chorujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Endokrynolog IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.05, 17:20 także polecam Tobie ponieważ ja też na to choruję ale co najważniejsze jestem podleczona i tylko przyjmuję joddit 100 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś