Dodaj do ulubionych

laryngolog

28.03.07, 17:26
Witam! prosze o porade ktory laryngolog w Zielonej Gorze jest najlepszy no i
gdzie przyjmuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:55
      ja jade za pare dni do laryngologa do Zielonej Góry do pani Jankowskiej Kuc
      przyjmuje na wazów , mój lekarz rodzinny ją polecił dlatego musi być dobra
      pozdrawiam
      • Gość: gość portalu Re: laryngolog IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.07, 10:08
        Mi też moja pani doktor polecila dr Jankowską -Kuc.Ponoc jest dobra.Zresztą
        kiedys byla u niej moja mama, która miała nowotwór migdała i strasznie się
        meczyła z powodu zbyt duzej ilosci sluzu po wycieciu migdałow itd.Inni lekarze
        mówili ze tak musi byc i nic sie nie da zrobic,gdy mama poszla wlasnie do niej
        okazalo sie ze wystarczy tylko odsluzowac i wszystko było ok.Chyba nikomu z
        pozostałych nie chciało się tego robic.
        Mama chodziła tez do Ordynatora zielonogorskiej laryngologii i tez nie moge o
        nim zle powiedziec,pomógł,miała szybko operacje- bez dodatkowej kasy.Dobrze ja
        diagnozował, podpowiadał dodoatkowe badania. Przyjmuje odpłatnie na ul.Mieszka,
        koło parku Tysiąclecia.
        Zeszłam wielu laryngologów bo sama miałam problemy z gardłem(gronkowiec), nie
        polecam Icieka - z-cy ordynatora, jak dla mnie zbyt przemadrzały, choc znam
        ludzi,którzy dobrze sie o nim wypowiadają. Byłam u niego prywatnie- wtedy jest
        miły, ale znów mama miała z nim kontakt podczas wizyt kontrolnych w Przychodni
        przyszpitalnej i tu pan doktor pokazuje swoje drugie oblicze.
        Chodziłam tez do Drzygały w Aldemedzie, to on odkrył co mi dolega. Byłam
        prywatnie i na KASE. Prywatnie miły, za darmoche sie nie wysila. Taka jest
        prawda.
        Następnym razem pójde na pewno do dr Jankowsiej-Kuc.
        • Gość: kasia Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:14
          hej dzięki za słowa otuchy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka