swistka 28.03.07, 17:26 Witam! prosze o porade ktory laryngolog w Zielonej Gorze jest najlepszy no i gdzie przyjmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 14:55 ja jade za pare dni do laryngologa do Zielonej Góry do pani Jankowskiej Kuc przyjmuje na wazów , mój lekarz rodzinny ją polecił dlatego musi być dobra pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: laryngolog IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.07, 10:08 Mi też moja pani doktor polecila dr Jankowską -Kuc.Ponoc jest dobra.Zresztą kiedys byla u niej moja mama, która miała nowotwór migdała i strasznie się meczyła z powodu zbyt duzej ilosci sluzu po wycieciu migdałow itd.Inni lekarze mówili ze tak musi byc i nic sie nie da zrobic,gdy mama poszla wlasnie do niej okazalo sie ze wystarczy tylko odsluzowac i wszystko było ok.Chyba nikomu z pozostałych nie chciało się tego robic. Mama chodziła tez do Ordynatora zielonogorskiej laryngologii i tez nie moge o nim zle powiedziec,pomógł,miała szybko operacje- bez dodatkowej kasy.Dobrze ja diagnozował, podpowiadał dodoatkowe badania. Przyjmuje odpłatnie na ul.Mieszka, koło parku Tysiąclecia. Zeszłam wielu laryngologów bo sama miałam problemy z gardłem(gronkowiec), nie polecam Icieka - z-cy ordynatora, jak dla mnie zbyt przemadrzały, choc znam ludzi,którzy dobrze sie o nim wypowiadają. Byłam u niego prywatnie- wtedy jest miły, ale znów mama miała z nim kontakt podczas wizyt kontrolnych w Przychodni przyszpitalnej i tu pan doktor pokazuje swoje drugie oblicze. Chodziłam tez do Drzygały w Aldemedzie, to on odkrył co mi dolega. Byłam prywatnie i na KASE. Prywatnie miły, za darmoche sie nie wysila. Taka jest prawda. Następnym razem pójde na pewno do dr Jankowsiej-Kuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:14 hej dzięki za słowa otuchy Odpowiedz Link Zgłoś