Dodaj do ulubionych

apel o krew dla ADASIA

IP: 193.243.143.* 20.10.09, 11:33
prosimy wszystkie osoby które mogą oddac krew o zrobienie tego w ciechanwowskiej stacji PCK w szpitalu , JUŻ ODDAło mnóstwo ludzi ale im więcej tym lepiej . CHCECIE POMÓC DZIECKU TO DO DZIEŁA !!!!!!!!!
Trzeba zaznaczyć że dla ADASIA Królewieckiego jest lista zbiorcza w punkcie krwiodastwa .
Obserwuj wątek
    • bruum Re: apel o krew dla ADASIA 20.10.09, 16:32
      We wtorek o godzinie 9:00 do Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa zawita spora
      grupa ludzi dobrej woli. Będą to członkowie Stowarzyszenia "Psychoart" i Klubu
      Motocyklowego "Wolny Wydech" a także ich przyjaciele, znajomi, rodziny.
      Zapraszamy wszystkich, krew jest potrzebna zarówno Adasiowi, jak i wielu innym
      dzieciom, dorosłym, wszystkim potrzebującym.

Adaś - trzymamy za Ciebie kciuki!!!
    • Gość: wdzięczna Re: apel o krew dla ADASIA IP: 195.117.122.* 22.10.09, 10:50
      Ludziska jesteście naprawdę cudowni.
      To niebywałe, że tyle ludzi odpowiedziało na apel.
      Nie widać końca tej długiej kolejki, która chce pomóc Adasiowi.
    • Gość: maxx Re: apel o krew dla ADASIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 14:44
      Byłem, oddałem, widziałem. To przywraca wiarę w ludzi.Adaś wracaj do
      zdrowia, nie daj się.
    • Gość: gizmo Re: apel o krew dla ADASIA IP: 193.243.143.* 23.10.09, 09:59
      Jestem dumny z wileu DOBRYCH ludzi którzy widząc ludzką Krzywdę nie są obojętni oby BÓG wam po telekroć wynagodził ile oddaliście mililitrów KRWI .
      • Gość: :) Re: apel o krew dla ADASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:08
        szkoda ze dopiero przeczytałam ... juz dzis za [ozno w poniedziałek oddam krew
        :)) duzo zdrówka!!!
        • cerem Re: apel o krew dla ADASIA 28.10.09, 19:13
          Nigdy nie jest za późno. Ja oddam jutro bo wcześniej miałem karencję :)
    • Gość: emily Re: apel o krew dla ADASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 15:25
      a co, jeżeli ktoś już oddał krew na Adasia, lecz w innym punkcie
      krwiodastwa? Gdzie dostarczyć kwit?
      • Gość: ciocia Adasia Re: apel o krew dla ADASIA IP: *.multimo.pl 03.11.09, 21:08
        Z całego serca dziękujemy za okazaną życzliwość Adasiowi krew będzie potrzebna
        przez cały okres leczenia tj. ok.8 miesięcy do 1 roku jeśli będziecie pamiętać
        to bardzo prosimy jeśli ktoś nie może teraz to za miesiąc lub dwa jeszcze raz
        bardzo dziękujemy to ogromna radość że jest tylu życzliwych ludzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka