Gość: ~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 15:58 Czy w Ciechanowie lub okolicach jest jakis lutnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~~~ Re: Lutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 16:20 Gitarka, a dokładnie, to naprawa lakieru na gitarce i male pierdułki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Lutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 14:10 Najbliższy to chyba w Legionowie. Jak ustawienie gryfu, menzury czy jakies przeróbki elektroniczne to siebie polaceam. Od jakś 20 lat gram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~ Re: Lutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 15:46 Dokładnie, kupiłem uzywana gitarke i ma w jednym miejscu pekniety lakier, ale da sie zyc;P A kto uczy grac w Ciechanowie na gitarze(najlepiej elektrycznej) i w jakich cenach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Lutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 15:04 Na elektrycznej to nie wiem. Ja mógłbym teoretycznie, ale jakie stawki to pojęcia nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shred Re: Lutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 12:22 Czego konkretnie chciałbyś się nauczyć ? Korzystając z wątku mam na sprzedanie tanio elektryka Ibaneza. Więcej info na bex@fan.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Lutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 09:27 No ja też mam trochę gratów do sprzedania. Gdyby ktoś reflektował to zapraszam www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=176370 Odpowiedz Link Zgłoś