Dodaj do ulubionych

Pierwszy Obywatel daje przyklad

12.01.10, 23:29
Zima dała sie we znaki mieszkańcom Ciechanowa.

Wszyscy zobaczyli,że ta wladza jest naga jak sztucznie wykreowany król moze tylko być.

Do dziś chodniki w centrum miasta są zasypane sniegiem .

na stronach internetowych miasta mozna poczytać co mieszkańcy muszą
zrobić przy swoich posesjach , bo paragrafy,mandaty,kara

Oto proszę jak Król Pierwszy Obywatel tego miasta stosuje sie do tego ostrzezeń i swoich rozporządzeń

fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/8Bhq6JM2caR10pkjFB.jpg

Obserwuj wątek
    • Gość: JUREK Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 23:47
      KARĘ NAJWYŻSZĄ Z TYCH UKAZÓW MU DAĆ -DLA PRZYKŁADU.
      • Gość: tekaka Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 07:35
        tam przynajmniej widac ze plug przejechal a u mnie nawet raz a te w "zielonych
        stanikach" juz szukaja zeby komus mandat wlepic....
    • Gość: adwokat Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: 216.155.153.* 13.01.10, 08:20
      nie wiem czy tam ktos mieszka w ostatnim czasie i dlatego dziwnie wygląda ten fragment od którego odchodza tunele śnieżne wykonane zastraszonych karami mieszkańców miasta :-)

• Gość: kasia Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 08:28
        Ja wiem , że myśleć to nie każdy potrafi. Jak ty byłbyś na urlopie to też byś
        nie odśnieżył bo niby jak. Czy to takie trudne do zrozumienia? Za to Kęsik sobie
        załatwił sprzątanie w Puku za friko bo przecie radny to mu odśnieżyli koło domu
        kultury. To jakoś wam nie przeszkadza ?
        • Gość: wir Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:26
          I właśnie dlatego "boję" się własnego domku, bo:
          - muszę zapewnić odśnieżanie jego otoczenia,
          - muszę zapewnić jego ochronę przed szabrownikami,
          - i jeszcze wiele rzeczy muszę .....
          i nie zwalnia mnie z tego ŻADEN URLOP czy WYJAZD.

A straży miejskiej nie interesuje moja NIEMOC.
      • Gość: adwokat Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: 216.155.153.* 13.01.10, 08:37
        no to kasiu przesadzasz
        ckis to budynek uzyteczności publicznej
        a menelstwa na osiedlu tyle ze za kilka złotych odsniezą co chcesz
        • Gość: gośc Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 08:57
          kasia!!! nie odśniezył źle, odśniezył źle - ludzie czy wam dogodzi?
          • Gość: zaTUSKany o Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 09:26
            znowu znane narzekania kogoś kto nie rozumie sensu o czym inni piszą, niektórzy
            już tak mają

• Gość: tekaka Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 09:36
              te w "zielonych stanikach" nie pytaja czy bawisz sie nad morzem czy w
              gorach...statystyki najwazniejsze...
        • Gość: kasia Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 10:28
          Nie przesadzam bo mogli to zrobić pracownicy domu kultury a służby puku mogły w
          tym czasie wam sprzątnąć i byście może nie narzekali. Kto bliżej władzy to sobie
          załatwił.
          • Gość: Pieszy Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.opera-mini.net 14.01.10, 00:29
            Kęsik to odśnieżył dom kultury Kasiom, mnie i innym mieszkańcom Ciechanowa a Waldek to sąsiadów ma w d.... taki już jest jak reszta liberałków a PO.
    • Gość: vvv Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:21
      a może razem szusują :-)?

deser.pl/deser/1,97052,7447807,_Fakt__wytropil_premiera_na_nartach__Bez_kasku_.html
      • Gość: rudy Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:27
        w prasie wyczytałem ,że za niodśnieżenie chodnika 1500złotych mandat.ciekawe czy
        wardziński zapłaci.
        • Gość: didi Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 22:48
          i co pan prezydent zrobił z taką iloscią śniegu?
    • Gość: zaTUSKany o Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.10, 08:06
      a dowódca straży miejskiej upomniał Pierwszego Obywatela Miasta czy wypisał
      mandat na 1500zł i zostawił na biurku ?
      • Gość: lodzia Re: Pierwszy Obywatel daje przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:03
        zobaczymy czy to komendant czy zwykły szmondak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka