Gość: ---tv---- IP: *.tktelekom.pl 27.01.10, 20:54 Witam. Zastanawiam się nad zakupem telewizji n. Czekam na opinie i porady, jak działa na terenie Ciechanowa, odbiór, problemy itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marg Re: telewizja n IP: *.centertel.pl 27.01.10, 21:06 Posiadam n od niedawna. Jestem zadowolona, chyba ma najwięcej kanałów w jakości HD, odbiór doskonały mieszkam na końcu Ciechanowa. Jak na razie żadnych problemów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: telewizja n IP: *.chello.pl 27.01.10, 21:10 R E W E L A C J A !!! miałem wcześniej polsat nie ma porównania , n jest super a juz możliwość cofania programu to szok :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: telewizja n IP: *.centertel.pl 27.01.10, 21:18 a jakie znaczenie ma miejsce? eNka jest ustawiona na hotbirda 13E mam eNkę + recorder = jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: telewizja n IP: *.chello.pl 27.01.10, 21:41 ja też mam nkę i jestem zadowolona. Najwięcej kanałów hd, super odbiór, żadnych problemów technicznych, rekorder z możliwością nagrywania i zatrzymywania obrazu super sprawa. Polecam. Faktura elektroniczna też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guillermo Re: telewizja n IP: *.chello.pl 27.01.10, 22:12 Mialem n ponad rok i moge polecic, dobra jakosc, duzo kanalow hd. Teraz mam cyfre+, tez moge polecic, rownie dobra jakosc, kanalow hd tyle samo co n, troche gorsze dekodery, ale mozna kupic wlasny. Cyfre polecam zwlaszcza dla kibicow - ekstraklasa, liga angielska, wloska, hiszpanska, nba, euroliga, zuzel w c+ sport hd, bundesliga w eurosport 2 hd. Czego chciec wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: telewizja n IP: *.chello.pl 27.01.10, 23:12 tylko cyfta, na n nie ma sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: telewizja n 28.01.10, 03:01 Gość portalu: wiem napisał(a): > a jakie znaczenie ma miejsce? ... Miejsce ma znaczenie. W Kanadzie nie da rady z hot birda :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz1 Re: telewizja n IP: 193.187.43.* 28.01.10, 08:40 hejka mam 3 pytanka . 1. Czy TV N instalowal wam gosc z Zielonej Sciezki moze? jest ok lub moze macie do polecenia jakiegos dobrego montera? 2. jaka masie srednice czaszdo tej N-ki. Czy 80 cm wystarczy ? 3. Czy kupowaliscie ja w internecie u nich w N-ce czy np u nas na Zielonej Sciezce? po podobno kupujac tu na miejscu to za te 2 kanaly filmowe HD trzebna placic 9,9 pln na miesiac. Dzieki za info . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: telewizja n IP: *.centertel.pl 28.01.10, 22:25 1. "jak działa na terenie ciechanowa?"??? tak samo jak w londynie, w warszawie i jak w puszczy białowieskiej :) to nie ma znaczenia!! 2. w "n" nie ma i nie będzie polsatu!! a to DUŻA sprawa :( gdzie masz F1, walkę gołoty, pudziana, siatkówkę czy np. mistrzostwa w ręczną?? Znajomi będą rozmawiać o tym a Ty nawet nie będziesz wiedział że coś takiego było :)) 3. "n" jest ogólnie droga 4. weź sobie polsat z dyskiem i będziesz miał te same możliwości (nagrywanie, pauzowanie itp), więcej kanałów za mniejsze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: telewizja n IP: *.chello.pl 28.01.10, 23:30 od nowego roku polsat jest w N , info na zielonej ścieżce 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: telewizja n IP: *.chello.pl 28.01.10, 23:35 od nowego roku jest coś takiego jak Cyfrowa Telewizja Naziemna i enka odbiera polsat i inne ( 7 programów ) wystarczy do tunera n podłączyć antenę siatkową , dowiedziałem się na zielone ścieżce , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: polsat w n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:44 To po co wam "n" jak chcecie odbierać naziemnie polsat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasha Re: telewizja n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 10:22 Mam n od ++roku. Jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Szeroki zakres pakietów ( w tym HD), wypożyczalnia VOD, dostęp do internetu, można nagrywać ;). Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: telewizja n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.13, 14:15 Chcesz więdzieć najważniejsze rzeczy o N-ce...zapraszam na profil Fecabook " AntyNc+"...poczytasz i pozbędziesz się złudzeń....a przy okazji unikniesz kłopotów jakich Ci się nie śniło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś