Dodaj do ulubionych

Internet z Cyfrowego Polsatu

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.10, 19:38
Co możecie mi powiedzieć na temat neta z Cyfrowego Polsatu?
Bo zaproponowano mi kupno go.
Obserwuj wątek
    • Gość: d-bomb Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:10
      moim zdaniem jest 100x lepszy od TP i NETI. Ale nie wiem jak oni tam cenowo
      stoją a na stronie nic nie ma na ten temat
      • Gość: Kamil Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:30
        fajne ma limity :)
        • Gość: gosc Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.171.188.70.static.crowley.pl 23.02.10, 11:59
          a co w nim takiego super? To internet na nadajnikach Ery. Niby ma byc
          do 3x szybszy od blueconnecta. 3GB limit za 50zl miesiecznie. I tyle.
          • Gość: znafca Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: 212.160.150.* 23.02.10, 15:06
            i ping rzędu od 400 ms więc po co komu ta prędkość? Netia i TPSA to mistrzostwo
            świata jeśli chodzi o jakość - nie ma co porównywać netu po kablu do mobilnego.
            To tak jakby porównać Jaguara do dużego fiata - oba jadą do przodu - tylko jak ...
            • Gość: gosc Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.171.188.70.static.crowley.pl 23.02.10, 15:44
              akurat mam mozliwosc uzywac mobila i z Orange i Ery i moge powiedziec,
              ze dziala swietnie. Era w Ciechanowie lata po HSPA az milo. Jedyna
              kwestia to limity
              • Gość: gość Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.06.13, 16:58
                Nawet nie bierz to są oszusci bez przerwy coś doliczają i te promocje wcale tak nie wygl adaj a jak pisze a zrezygnować nie da rady bo trzeba by im zwrócić ogromną kwotę
                • Gość: drugi gosc Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.06.13, 17:00
                  Faktycznie ,wydawałoby się że taka porządna renomowana firma ha ha ha
                  Inne fgirmy są uczciwsze
                  • Gość: trzeci gość Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.06.13, 17:04
                    I ja się z tym zgadzam -naciągają i nawet reklamacji nie uwzględniają ,jakieś tam pismo po miesiącu bez specjnego wytłumaczenia dlaczegio nie uznali reklamacji chociaż wcale nie mają racji.I nic nie można z tym zrobić chyba tylko do prawnika
                    • Gość: Tomek Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.ip.netia.com.pl 03.12.13, 13:13
                      Poszukuję użytkowników internetu z UPC z ul. Powstańców 13, proszę o kontakt spectomek[at]op.pl
    • Gość: pipi Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 18:15
      szajs totalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 tylko problemy z nimi
      • opin7 Re: Internet z Cyfrowego Polsatu 03.12.13, 13:25
        internet mobilny to nieporozumienie. Ludzie biorą go do domu, myślą, że jak w Tepsie a tu 2 dni i po limicie? I co dalej? Płacić trza za dodatkowe Gb.
        • Gość: krzysiek Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.12.13, 13:34
          Mam internet polsatu od jakiegoś czasu i nie nażekam. Mieszkam 20 km od ciechanowa i tylko ten mobilny internet u mnie działa. Z uwagi,że mam telewizję w polsacie to mam 12GB + 50GB do wykorzystania w nocy za 39zł miesięcznie. Internet chodzi w HSPA+. Jak do zwykłego kożystania z sieci wystarczy.
      • sajan67 Re: Internet z Cyfrowego Polsatu 28.01.15, 16:21
        Ludzie nie dajcie sie robić w balona. Podpisalem umowe i zapewniali ze po wykorzystaniu limitu t.j. 20GB internet zwolni do 10 Mbit i bedzie ok, oczywiscie jak jest sygnal LTE. Wiec wzielem pakiet na próbę i było ok, tak jak zapewniali. Teraz gdy umowa zostala podpisan na 2 lata , to sie zaczęło. Najpierw nie mogli nadać sygnalu , więc czekałem rowno 7 dni na włączenie (obiecano 24h jka było w przypadku próbnego). teraz po przekroczeniu limitu podstawowego 20GB , internet zwolnił , ale do tego stopnia , że strona google otwiera się 3 min, nie mówiąc o innych stronach www. Teraz jestem na etapie rezygnacji za nie spełnienie warunków umowy , oczywiscie przez prawnika , i czuję że sprawa będzie miala zakończenie w sądzie. Ale oszustom nie popuszczę.
    • Gość: joanna Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.14, 17:00
      Witam, niestety nie polecam. Agnorancja i naciaganie to mało powiedziane. Reklama a fakt co otrzymałam nie ,,idą w parze,,. Reklamują się z internetem LTE, którego nie dostarczają. W odpowiedzi na reklamację informują, że nie odpowiadają za jakość??? A niby kto ma odpowiadać?? Aha i jeszcze jedno, podpisałam umowę o Internet LTE z TV za darmo (reklama ze stycznia 2014) , niestety kolejna ściana - po trzech m-cach opłata 10zł. Konsultanci również parokrotnie wprowadzili mnie w błąd. ODLICZAM CZAS DO KOŃCA UMOWY!!! STANOWCZO ODRADZAM
      • Gość: roman Re: Internet z Cyfrowego Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 00:18
        litości, nie podpisuj umowy! tylko nie cyfrowy polsat. dziadostwo jak rzadko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka