Gość: titatitaati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:49 znacie jakies dobre firmy remontowo budowlane z ciechanowa ?? oceniajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: remonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 14:16 wprawdzie nie znam dobrej firmy remontowo budowlanej ale znam najgorszą firmę z branży drogowej i jest to DELTA PRID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksjd Re: remonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 09:35 znam ale najgorsza w ciechanowie i nie daj sie nikomu namowic i uwazaj sa to uslugi ogolnobudowlane z ropel ma taki gosc sarnowski nie bierz go jest to lipiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: remonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:36 Nie polecam firmy pana Adama Góralczyka z Janowiąt-złe doświadczenia. Np. dla tego pana 2cm odchyłki od pionu na 2,5 m to norma dla tynku wewnętrznego. Poza tym straszny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuźka Re: remonty IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 18:49 Trzeba uważać, najlepiej najpierw zobaczyć jakąś robotę takiego fachowca a potem ewentualnie się na niego zdecydować. Nie bierzcie nigdy najtańszych bo to są ludzie którzy siedzą w domu, nie mają roboty i biorą się za remonty a zrobią tak jak u mojej siostry. Połaszczyła się na parę złotych i wyszło to bokiem bo musiała wzywać ekipę do poprawiania tego i w sumie wyszło drożej. Dobrze że chociaż ci okazali się uczciwi. Nie dość że poprawili to co tamci spaprali to jeszcze wyremontowali ładnie dwa pokoje, wygląda to naprawdę przyzwoicie, w lato ja zamierzam skorzystać z ich usług ;) tylko proplem polega na tym że aktualnie nie mam ich numeru ale jak tylko go zdobędę to zaraz tu napiszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuźka Re: remonty IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 20:15 Mam już numer tej firmy: 513605055, nie wiem jak się nazywają dokładnie ale to chyba nie jest aż tak istotne. Życzę powodzenia i cierpliwości przy remoncie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: remonty IP: 91.208.93.* 08.03.10, 10:57 najlepsza z najlepszych z wisniewa koło gruduska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turka Re: remonty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 17:17 polecam 785-076-139 i ładne meble mi zrobili Odpowiedz Link Zgłoś