Gość: vip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 09:48 o ile wzrosły i mniej więcej gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 8 Re: opłata adiacencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:10 opłata adiacencka i ile się orientuję jest ustalana indywidualnie dla każdej z ulic.najlepiej zapytaj u źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachód Re: opłata adiacencka IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 11:39 opłatę tę, o ile się nie mylę, ustalają radni (więc to chyba od ich ustaleń zależy). Na mojej ulicy rok temu ustalono górną granicę opłaty adiacenckiej (niestety tylko 1 radny był za mniejszą stawka, a radny z mojego osiedla nawet się nie odezwał.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: opłata adiacencka IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 23:00 Pewnie Stańczak. Nie wybierajcie GO. On nigdy z ludźmi. On zawsze z władzą. Pokażcie że dość tego oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opłata adiacencka IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 20:14 Aktualne stawki to: 20% różnicy między wartością jaką miała nieruchomość przed jej podziałem, a wartością po podziale i 40% różnicy miedzy wartością przed i po wybudowaniu infrastruktury. Te stawki obowiązują od lutego 2008 r. Odpowiedz Link Zgłoś