Dodaj do ulubionych

Napisy na ścianach budynków

IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.10, 18:46
Wczoraj szedłem pasażem handlowym między Warszawską a 11 Pułku
Ułanów Legionowych. Na słupie energetycznym przeczytałem napis,
który mnie oburzył, gdyż nie cierpię wandalizmu, a na dodotek braku
tolerancji, w tym religijnej.Mam nadzieję, że służby miejskie zajmą
się tym tym problemem. "Gratulacje POLSKO, Gratulacje Ciechanów!!!"
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Napisy na ścianach budynków IP: *.chello.pl 15.05.10, 19:02
      "pasaż handlowy" jak to górnolotnie brzmi.
      a to tylko zwykły bazarek, z obstawą obszczymurków za przeproszeniem.
    • Gość: gosc Re: Napisy na ścianach budynków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 00:04
      wiem ,niech pełowcy sie szykuja na blamaż
      • Gość: Pimpek Re: Napisy na ścianach budynków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 15:38
        Nie mylcie grafficarzy z gówniarzami! Tylu wychowawców narodu , a dookoła pełno smarkaterii. Wulgarność i pospolitość przenieśli do polityki - to do ciebie gosc, czy jak ci tam.
        • lazikamator Re: Napisy na ścianach budynków 16.05.10, 23:29
          Mieszkańcy myślą,ze tak powinno, być skoro do dziś tak jest to i prezes spółdzielni myśli jak mieszkańcy
          fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/LB8Rtfhm09x69x2SuB.jpg
    • lazikamator Re: Napisy na ścianach budynków 16.05.10, 23:32
      fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/sSnWaTUCbeAggr1f6B.jpg
      • Gość: xXx Re: Napisy na ścianach budynków IP: *.chello.pl 17.05.10, 11:47
        nie ma to jak analfabetyzm "żyduw"

widać że dresy albo jakieś nieuki :)
        • Gość: mcHammer Re: Napisy na ścianach budynków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 13:07
          albo jakies lazikiamatory
    • Gość: Michał Re: Napisy na ścianach budynków IP: 109.243.128.* 18.05.10, 14:43
      O, o, widzę, że się polityczna poprawność włączyła. Czyli można głosić WSZYSTKIE poglądy, ale WYŁĄCZNIE te, które głosi większość. Gdyby wolność słowa naprawdę istniała, to nikt nie przejmowałby się jakimś napisem. Problem jest tu zupełnie inny niż jakiś nieistotny zapis - naruszenie prawa własności. I za to właśnie ta niecna ręka powinna zostać ukarana! Za naruszenie ŚWIĘTEGO I NIEZBYWALNEGO prawa własności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka