Gość: m.j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 20:29 Gdzie można udać się z autem na wymianę elementów zawieszenia w autku?? chodzi mi o konkretnego FACHOWCA, który zna się na rzeczy a nie typu "może to, może tamto". Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: zawieszenie IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 20:38 passat czy A4? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: zawieszenie IP: *.multimo.pl 23.05.10, 20:38 Konkretnie to jedz najpierw na "szarpaki" do stacji diagnostycznej, gdzie bedzie widac co potrzebuje wymiany. Na oko to zawsze uslyszysz moze to moze tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.j Re: zawieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 21:15 Honda civic ;) Byłem na przeglądzie jakiś miesiąc temu i nic nie stwierdzono... jaki serwis kolego polecasz z szarpakami? słyszałem że w salonie (bodajże hyundai) dobrze sprawdzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: zawieszenie IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 21:43 byłem kiedyś co prawda z wielowahaczowym zawieszeniem w dwóch stacjach diagnostycznych w Ciechanowie i dwóch niezależnych "fachowców" wskazywało inne wahacze do wymiany. W końcu pojechałem do jednego warsztatu na Niechodzkiej i wskazano mi które mam wymienić. Strzał w dziesiątkę, wymieniłem sam i nic nie puka, nie stuka. Odpowiedz Link Zgłoś