Gość: Mastalerz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:20 Zapraszamy na jazdy konne do stajni za las krubiński tel. 500543232 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:35 A za krubinem jest jakaś stadnina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastalerz Re: Jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 13:47 Stadnina to zbyt duże słowo. Mamy stajnię w miejscowości Mieszki - Atle, w której obecnie stacjonują cztery konie wierzchowe przygotowane do rekreacji. Konie dobrze się sprawują zarówno pod starszymi jak i młodszymi miłośnikami przejażdżek. Dla zaawansowanych proponujemy wyjazdy w teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Jazda konna IP: 109.243.140.* 27.05.10, 14:19 a kucyki maja państwo?do przejażdżki dla 3 latka? proszę podać dokładny adres gdzie się państwo znajdują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastalerz Re: Jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 14:36 Niestety, kucyków póki co nie mamy, w przyszłości być może pojawi się jakiś mały Szetland. A tymczasem uciechą dla dzieciaków są małe kotki, kózki i miniaturowe króliki. Starsi mogą też powędkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: Jazda konna IP: 109.243.196.* 27.05.10, 16:50 prosze o dokładny adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geriann Re: Jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 14:30 Proszę o podanie jaka jest cena za godzinę jazdy w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastalerz Re: Jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 14:57 Z uwagi na to, iż jest to od niedawna działające gospodarstwo o statusie agroturystycznym, toteż z tego powodu ceny są niewygórowane i przystępne, ustalane raczej indywidualnie z osobami chcącymi skorzystać z pobytu. Co do wyjazdów w teren to nie ma ustalonych sztywnych cen. Na pewno radość z galopu wśród traktów leśnych przyćmi smutek powstały na etapie rozliczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 15:19 Witam.Polecam stajnie mieszki,byłam niedawno z dzieckiem,miła obsługa,ładny teren i fajne koniki,będziemy częściej tam zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jazda konna IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 20:19 ee tam, za daleko to od centrum, liczyłem na jakąś stadninkę na przykład na łąkach za kauflandem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: Jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 23:08 Co to ma być?! Reklama burdelu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 23:11 witam ja jestem z ciechanowa i posiadam kucyki więc zapraszam na przejażdżki w siodle , bryczce nr kontaktowy 502 089 876 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 16:15 no rzeczywiście Ciechanów to taka metropolia że hej! centrum?? jakie kurde centrum?? osłabiłeś mnie gosciu komentarzem hehe powinno sie zaorać to beznadziejne miasto! każdy wyjazd z tego miasta powinien być sam w sobie ogromną atrakcją:) Odpowiedz Link Zgłoś