Dodaj do ulubionych

Policjanci po służbie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 08:38
Witam, w dniu wczorajszym miałem spięcie z pewnym mieszkańcem naszego miasta. Postawiłem samochód przy posesji znajomega, wszedłem na minutę, po 10 sekundach wyszedłem bo jakiś psychol trzymał rękę na klaksonie budząc wszystkich w okolicy ( była 20 :30). Podchodzę do niego a ten do mnie od najróżniejszych bo nie może przejechać Gdy zacząłem mu odpowiadać zaczął się bronić, tymi słowami " nie wiesz kim ja jestem". Odpuściłem bo jestem zrównoważony w przeciwieństwie do tego osobnika. Od znajomego u którego byłem dowiedziałem się, że podobno owy sąsiad jest policjantem. Jeżeli to prawda, proponuję wprowadzenie okresowych psychotestów. Z większym chamstwem nie spotkałem się jeszcze NOGDY!!!. Załóżmy, że taki policjant po służbie atakuje mnie bez powodu i dostaje przy tym w papę. Jak jest z prawem w takim przypadku, odpowiadam za pobicie policjanta czy cywila. Pozdrawiam metaliczną Astrę - człowieku zgłoś się na badania bo może być za późno
Obserwuj wątek
    • Gość: 1x2 Re: Policjanci po służbie IP: *.tktelekom.pl 22.01.11, 08:42
      znając życie to nie była 1 minuta tylko pewnie z 10.masz i tak dużo szczęścia,bo powinien wezwać lawetę.a ten polo,był i tak bardzo spokojny.
      • Gość: mcHammer Re: Policjanci po służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 09:28
        Lawete? a moze jeszcze TU 154M? Lecz sie psie...
    • Gość: zgredek Re: Policjanci po służbie IP: *.multimo.pl 22.01.11, 09:48
      Czy tak wyrazaja sie spokojni ludzie?
      odpowiadam za pobicie policjanta czy cywila.................lecz sie psie
      • Gość: Goryl Re: Policjanci po służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 10:09
        ja jestem spokojnym człowiekiem, nigdy nikogo nie obrażałem i nie zamierzam. Wg. mojej opinii zostałem przez tego człowieka zaatakowany. Z racji tego że jest nowym mieszkańcem nie wiem czy osoba była policjantem czy nie " kolega powiedział że chyba jest" a to mało. Nie piszę, że ja bym pobił tylko, że bym się bronił bo ten człowiek eksplodował agresją i gdybym nie odpuścił to raczej na przeprosinach by się nie skończyło. Proszę o skasowanie tego tematu bo chodziło mi o to aby niektórzy mieszkańcy wrzucili na luz i zrozumieli drugiego człowieka a to forum jest przepełnione ludźmi którzy nie dyskutują tylko atakują
        • Gość: Goryl Re: Policjanci po służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 10:20
          zgredek czytaj ze zrozumieniem napisałem
          "Załóżmy, że taki policjant po służbie atakuje mnie bez powodu i dostaje przy tym w papę". Wiadomo jak jest gdy się bronimy - nigdy nie wiadomo komu się dostanie. Nie jestem prawnikiem i chciałem się dowiedzieć jak by wyglądała moja sytuacja gdyby ten osobnik wyleciał do mnie z łapami, uderzył mnie, ja bym mu oddał a on zadzwonił na policję. Czy byłbym z góry przegranym skoro nie wiedziałem kim on jest(gdyby był policjantem )? Ja tu piszę jako ofiara a nie napastkik. Każdy z nas może spotkać się z podobną sytuacją, " ktoś was atakuje w efekcie dostaje i macie problem.
          • Gość: KAMIL, Re: Policjanci po służbie IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 10:35
            Jeśli metaliczna astra ,koleś około 36 lat ,czarne włosy to wiem co to za typek...
          • Gość: zgredek Re: Policjanci po służbie IP: *.multimo.pl 22.01.11, 11:33
            Przepraszam, nie zauwazylem slowa "zaluzmy".
            Samo ublizanie jest zniewaga i kwalifikuje sie na zgloszenie.
    • Gość: sołtys Re: Policjanci po służbie IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 11:37
      Nie parkuj jak łoś i nie będziesz miał problemów.
      • Gość: przemek 28 Re: Policjanci po służbie IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 13:25
        witam nie ma znaczenia kto kim jest z zawodu kultura obowiążuje wszystkich a w szczególności kierowców. Ciechanów to takie miejsce gdzie burackie zachowania są na początku dziennym.
        Odpowiedzialność karna zmienia się względem " zwykłych ludzi" w momencie gdy funkcjonariusz wykonuje tz. obowiązki służbowe. W twojej sytuacji nie wiesz kim był ten osobnik, mówiąc "nie wiesz kim jestem" mógł być każdym. Funkcjinariusze Policji także z Komendy w Ciechanowie muszą działać zgodnie z zasadami etyki zawodowej a takie zachowanie to buracto....
        • Gość: addhoc Re: Policjanci po służbie IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 14:58
          Równie dobrze mógłby być strażakiem, kosmitą lub żubrem w przebraniu:)
          No ale nie brzmi to tak sensacyjnie;)))
          "Podobno jest" - podobno to wiesz co może być. Poza tym piszesz o kulturze czy chcesz się dowiedzieć co Ci grozi gdy dasz mu w papę? Zdecyduj się.
          • Gość: Aga Re: Policjanci po służbie IP: 213.199.253.* 24.01.11, 20:07
            policjanci też na codzień spotykają się ze stwierdzeniem NIE PODSKAKUJ BO NIE WIESZ KIM JESTEM, a często są to osoby z tak zwanej CIECHANOWSKIEJ ELITY :) więc o jakiej kulturze mowa w tym mieście:)
    • Gość: glina Re: Policjanci po służbie IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 22:35
      tworzysz misiu, ciekawe czy pomocy też byś tak gorliwie wzywał, już cię nie lubię i cię namierzam
      • Gość: Pepe pan .D Re: Policjanci po służbie IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 13:20
        Policjant tez człowiek i ma prawo do emocji nawet i tych złych niebronie jego zachowania bo jezeli uzyl takich słow jak "niewiesz kim jestem" lub cos w tym stylu to nie ladnie ale moge sie zalozyc ze gby emocje opadly zrobilo mu sie gupio i troche zalowal.wystarczy troche zrozumienia
        • Gość: xxx Re: Policjanci po służbie IP: *.tktelekom.pl 23.01.11, 19:29
          > Policjant tez człowiek i ma prawo do emocji nawet i tych złych niebronie jego z
          > achowania bo jezeli uzyl takich słow jak "niewiesz kim jestem" lub cos w tym st
          > ylu to nie ladnie ale moge sie zalozyc ze gby emocje opadly zrobilo mu sie gup
          > io i troche zalowal.wystarczy troche zrozumienia

Czy zrobiło mu się głupio ? WĄTPIĘ!
          • Gość: wawrzyn Re: Policjanci po służbie IP: *.181.109.240.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.11, 20:25
            H W D P
            • Gość: Aga Re: Policjanci po służbie IP: 213.199.253.* 24.01.11, 20:09
              Tak na prawdę to Tylko Ty Goryl i ten niby policjant wiecie jak było, ja go nie bronię, ale może faktycznie gdzieś się śpieszył, a Ty po prostu przegiąłeś i stąd te jego emocje
    • Gość: 666 Re: Policjanci po służbie IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 20:49
      PIES TO NIECH W BUDZIE SIEDZI A PO MIEŚCIE BRYKA
      • Gość: aaaaaaa Re: Policjanci po służbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:20
        Ciekawe skąd ten policjant,
      • Gość: Aga Re: Policjanci po służbie IP: 213.199.253.* 25.01.11, 20:09
        Wszyscy mądrzy i strasznie zabawni{żenada) dopóki nie trafią do PSÓW na przesłuchania:)
    • Gość: Prawo Re: Policjanci po służbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:55
      Parkuj zgodnie z przepisami drogowymi a nikt Cię nie zaczepi. Natomiast Policjant nie powinien trąbic lecz wezwać patrol policyjny , otrzymany mandat wychłodziłby Twój zapał.
      • Gość: wci Re: Policjanci po służbie IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 20:25
        no w końcu merytorycznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka