IP: *.152.141.192.dsl.dynamic.eranet.pl 20.02.11, 19:17
Ciekawi mnie kiedy bedzie w ciechanowie. Słyszalem ze powstanie tam gdzie kiedys byla stara FOTOKALINA. obok mostu 3 maja
Obserwuj wątek
    • Gość: Arboleda Re: McDonald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 19:23
      A dla mnie to mógł w ogóle nie powstać. Jak można jeść takie ścierwo? Wolę kolejną pizzerię,albo kebabownię. A jeszcze bardziej wolę bar mleczny.
    • Gość: gość Re: McDonald IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 19:26
      taaa, a parkować to ludzie będą na stadionie albo w parku, tak? raczej nie jest to dobra lokalizacja na tego typu bar
      • Gość: / Re: McDonald IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 19:32
        Szybko się wieści rozchodzą... Ja byłam na rozmowie w sprawie pracy w Macu w tymi miejscu i chyba mam już miejsce załatwione.
        • Gość: klient Re: McDonald IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 19:38
          Po fotokalinie ma być bank, McDonald będzie tam gdzie kiedyś moda polska była!!
    • Gość: . Re: McDonald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 19:58
      Nie dopuśćmy do powstania restauracji McDonald's w naszym mieście!!! - apele tej treści pojawiły się w centrum Ciechanowa na... SLD-owskich zaproszeniach do udziału w pierwszomajowym wiecu.
      Anonimowi (na jednym z plakatów zauważyliśmy odręczny dopisek "Anarchist Group PUNX") twierdzą, że firma ta to: "degradacja Ziemi i zanieczyszczanie środowiska"; "Głód światowy"; "Zagrożenie dla zdrowia".

W Ciechanowie od kilku lat mówi się o powstaniu restauracji McDonald's u zbiegu ulic Tatarskiej i 17 Stycznia. Władze miasta twierdzą, że firma płaci za dzierżawę terenu, ale kiedy taki obiekt mógłby powstać - na razie nie wiadomo.

źródło tutaj
      • Gość: olcia Re: McDonald IP: *.acn.waw.pl 21.02.11, 09:26
        Firma McDonald już kilka lat temu wypowiedziała się, że nie ma możliwości zbudowania ,,restauracji,, w Ciechanowie- za małe miasto, za mały obrót
    • przegladbiznesowy.com Re: McDonald 21.02.11, 09:46
      Po Fotokalinie będzie Bank Spółdzielczy z Płońska to ten który jest teraz na Placu Kościuszki.

Po Modzie Polskiej wykorzystanie miejsca na MC jest nierealne ze względu na zapachy, miejsca parkingowe, plac zabaw dla dzieci i wiele wiele innych czynników.

• Gość: gosc Re: McDonald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 10:53
        Jesli chodzi o fastfood'y to na 95% bedzie KFC w nowym centrum handlowym na Pułtuskiej.

Cytat za forum architektura ciechanowa :

Wiadomo już coś bardziej konkretnie na temat nowego centrum handlowego na Pułtuskiej:

Zabudowa parterowa, powierzchnia będzie ok 3 razy większa niż Galerii Mrówka.
        Parking na ok. 500 samochodów
        Główni najemcy, m.in.: supermarkety Bricomarche i Intermarche, Euro RTV AGD, meblowy Abra, odzieżowy C&A i Ravel oraz bardzo prawdopodobnie wyczekiwane przez wielu KFC (choć jeszcze nie podpisali umowy), tyle co pamiętam.
        I co najciekawsze budowa rusza już na wiosnę 2011r , a oddane do użytku ma być już na przełomie listopad/grudzień 2011r.
        • przegladbiznesowy.com Pułtuska , Opinogóra 21.02.11, 11:09
          Dziwne , że miejscy urzędnicy nic nie wiedzą, a MARS75 wie tak wiele o tej inwestycji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka