Dodaj do ulubionych

PArkowanie za US

IP: 213.199.253.* 24.02.11, 08:58
Witam!
Orientuje się może ktoś czy za Urzędem Skarbowym jest kamera? Wczoraj jakiś tchórz uderzył w mój samochód no i niestety dziura w zderzaku i zarysowania są..
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 18:34
      Na tym świecie na prawdę lojalnych i odpowiedzialnych ludzi już nie ma..Dodatkowo sprawcą jest najprawdopodobniej pracownik US, no nic zobaczymy co na to nasza dzielna policja.
      • Gość: ha? Re: PArkowanie za US IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 18:41
        Zaoszczędziłeś 1,00 zł za parking a straciłeś kilka set za malowanie?
        • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 19:28
          Codziennie 8h? /czy ja wiem czy taka 1.00 zl..Poza tym o tej porze. o której przyjeżdżam prawie zawsze jest tam miejsce i nikomu nie wadzę parkując..
        • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 19:33
          Za malowanie nie stracę, monitoring US był skierowany na mój samochód..
      • Gość: słowik Re: PArkowanie za US IP: *.cnow.pl 24.02.11, 18:42
        skąd wiesz że pracownik? pewnie szkoda ci było zapłacić 50 gr za parking obok więc nie mniej pretensje sam do siebie
        • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 19:31
          Z pewnych źródeł..A co do zaoszczędzonych 50 gr to odpowiedź jak wyżej. Ile kosztuje abonament miesięczny? Orientujecie się?
          • Gość: xd Re: PArkowanie za US IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 20:38
            O ile wiem, abonament miesięczny kosztuje 60zł. I parkujesz, gdzie chcesz. Nie jest to chyba dużo, jeśli potrzebujesz parkingu 8h/dziennie?
            • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 20:43
              Oczywiście, że nie. Parkuję gdzie chcę? Moja mama z tego co wiem miała kiedyś takowy abonament i np. mogła parkować tylko w obrębie Warszawskiej(wtedy jeszcze był tam ruch).
        • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 19:40
          Nie rozumiem Was ludzie, skoro mam wolne miejsce za darmo to po co mam płacić? Po drugie jeśli znajduje się w SPP to płacę zawsze. Po trzecie piszę, że ktoś mi uderzył itd., to Wy oczywiście, że pieniędzy mi szkoda..a jakby mi ktoś w SPP uderzył to co byście wymyślili? Ciechanów..wszystkim na wszystko szkoda to i innym to się starają przypisać.
          • Gość: ; Re: PArkowanie za US IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:07
            ludzie na tym forum to debile, nigdy nie odpiszą na temat , tylko dorzucą swoje bzdety i myślą że są mądrzy
            • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 21:10
              No, widzę, że nie jestem sam ;)
              • Gość: abc Re: PArkowanie za US IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 21:48
                jaja urwać... mi pod mrowka ktos drzwi wgniotl i zwial.... niby glupota ale widac jak ludzie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci....
                • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 21:56
                  Zgadza się, w normalnym, cywilizowanym kraju jeśli ktoś jest na tyle odważny, żeby nie uważać przy parkowaniu czy odjeżdżaniu z parkingu niech będzie potem odważny poczekać lub chociażby zostawić kartkę z numerem telefonu za wycieraczką, ale u nas do takiej kultury jeszcze daleko.
              • Gość: . Re: PArkowanie za US IP: *.cnow.pl 24.02.11, 21:54
                Jak by mi ktoś zarysował samochód to bym zrobił wszystko żeby się dowiedzieć co to za idiota tak potrafi parkować samochód. Jeśli była kamera to idź do urzędu, nie powinni robić łaski z pokazaniem nagrania. Trzeba ścigać takich osobników, gdyż malowanie nie kosztuje 50 groszy. Trzymam kciuki Piotr.
                • Gość: Piotr Re: PArkowanie za US IP: 213.199.253.* 24.02.11, 22:03
                  W wakacje miałem podobną sytuację z boku sklepu Przy Farze(od strony grodzkiej). Stanąłem normalnie w liniach nie zwróciłem uwagi jaki samochód stał przy mnie. Wróciłem po ok. pół godziny i wydawało mi się, że lakier się dziwnie załamuje za tylnymi drzwiami. Rzeczywiście byłą świeża wgniotka. Co lepsze, sprawca, żeby dodać finezji całemu zdarzeniu, wyglądało to jakby otworzył drzwi i jeszcze cofnął kawałek po czym zamknął. Od razu wezwałęm policję, patrol przyjechal po ok godzinie spisali protokol i stweirdzili, że to bylo nieumyslne uszkodzenie mienia. Czyli wygląda na to, że ktoś wyjeżdżając może nam przerysować cały bok w samochodzie i żadnych konsekwencji nie poniesie. Oczywiście poszedłem obejzec nagranie monitoringu. Moj samochod widac jednak z tego obok tylko drzwi..
                  • Gość: . Re: PArkowanie za US IP: *.cnow.pl 25.02.11, 16:11
                    Współczuję tobie Piotr. A poza tym brak słów na sprawców takich sytuacji i wiadomo kogo jeszcze... .
    • Gość: rd Re: PArkowanie za US IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 22:17
      Ja na dokładkę dodam że chłopakowi dziś na tym samym parkingu przecięto oponę. Na pewno nie przebił bo dziurę miał z boku opony. Z tego co wiem to tam takie rzeczy nie pierwszy raz się dzieją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka