Gość: kierowca IP: *.cnow.pl 03.03.11, 10:49 czym chcielibyście jechać do ślubu? czy to powinno być coś oryginalnego, rzucającego się w oczy czy może dyskretniej ale w maxymalnym luksusie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weselnik Re: czym do ślubu IP: *.opera-mini.net 03.03.11, 11:02 Jeśli masz na to większy fundusz to polecam coś oryginalnego takiego jak limuzyna retro typu excalibur. Do obejrzenia np na www.limuzyny.travel.pl super też prezentuje sie limuzyna chrysler 300c lub hammer Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: czym do ślubu 03.03.11, 11:44 ja to właśnie przerabiam i przyznam, że dogadałem się z gościem, który zawiezie nas srebrnym (czy grafitowym - dziwny ten kolor) lexusem se350. Normalne auto jakich wiele, jak np. BMW 5, mercedes E. Osobiście uważam, że wymysły typu hummer czy jakieś stare przechodzone lincolny (limuzyny jaką miał np. znany polski bokser) to przejaw tego, że ktoś chce pokazać że stać go na wynajęcie, a tak naprawdę to słoma z butów wychodzi i w takie rzeczy głównie na wsiach ludzie się bawią, albo jakieś drobne miejskie buraki. Jeśli kogoś obraża wypowiedź to przepraszam, ale taka jest niestety prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: czym do ślubu IP: *.dhl.com 03.03.11, 12:22 novationen- zgdzam się z Toba choć nie do końca, bo pojechać czymś orginalnym wyróżniającym się to wcale nie musi oznaczać że ktoś coś chce pokazać i słoma z butów. Zgadzam się co do tego że te wszystkie lioncolny na potegę sciągane do Polski to jednak festyn odpust i ogólnie kolorowe jarmarki. Excalibury, wiadomo repliky bardziej lub mniej udane. Ja zdecydowanie wolał bym coś w takim klimacie - www.lowrider.pl/chevrolet/zoom.php?photo=galeria/05.jpg ale może jestem spaczony bedąc ogólnie fanem amerykańskiej motoryzacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:27 Ja mam zielonego lanosa z 99' myślę że jak byś czymś takim podjechał było by oryginalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: czym do ślubu IP: *.dhl.com 03.03.11, 12:36 kkk- czytanie ze zrozumieniem, taka przydatna umiejętność. Nie żeby było orginalnie tylko auto ma być orginalne (czyt. unikatowe, niespotykane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: czym do ślubu IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 14:17 to widzę ze tobie też się przyda czytanie ze zrozumieniem .!!!! Mój lanos jest jedyny w swoim rodzaju :)))) wiec nie wiem o czym mówisz polonisto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czym do ślubu IP: *.cnow.pl 09.03.11, 09:22 Fakt, zielony lanos z 99 jest jeden w całej europie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: czym do ślubu 03.03.11, 13:41 nie twierdzę że każde auto stare-zabytkowe jest do bani - ale niektore moim zdaniem są mocno przekombinowane :) no już napewno nie pojechałbym Humemrem do ślubu :) co innego np. jak Caddillac DeVille... w Łomży jest gość, co takiego ma :) kolorek kość słoniowa, w środku bajka :) no ale takie auto to tylko wygląda. A tak naprawdę podniecające i fascynujące jest coś innego - silnik pod maską! Tego przecież na ślubie nie widać więc sceptycznie się odnoszę do takich pomysłów. Poza tym mnie to trochę śmieszy, jak pierwszy jedzie Benz czy Austin który ma z 60 lat, a za nim wszystkie te współcznesne furmanki :) no głupio to wygląda i tyle :P tak samo jak ktoś się wiezie bryczką w konia, a za nimi sznur samochodów :D Coś takiego to wygląda pięknie w górach gdzie jak już bryczką to wszyscy :] no ale o gustach podobno się nie dyskutuje. Jeden lubi to drugi tamo. Wyraziłem tylko własne zdanie :) Znam parę która pojechała czerwonym Wartburgiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:13 Jedni wolą nowe a inni stare - to kwestia gustu. Dla mnie byla by ważniejsza oprawa czyli jezeli ktoś jezdzi motocyklem zeby poprowadzili go koledzy na motorach, jezeli jest kierowca to zeby koledzy poprowadzili ciagnikami siodlowymi itp. Tak jak pisalem, kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luska Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 19:19 ja do ślubu polecam samochód retro , bo długie biełe limuzyny to już przeżytek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka :) Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 19:31 Bryczką z koniami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czym do ślubu IP: *.cnow.pl 04.03.11, 09:10 bryczka z końmi...spory kontrast - konie żywe i za nim całe stado mechanicznych :) czy auta typu audi a8 long, bmw 730, mercedes klasy S - nowe modele spotkałyby się z zainteresowaniem na naszym ciechanowskim rynku? Proszę o opinie osoby, które najbardziej są w temacie (czyli te, które mają w planach ślub) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czym do ślubu IP: *.cnow.pl 04.03.11, 15:19 nie ukrywam że mam możliwość wejścia na rynek ciechanowski z taką usługą ale czy to ma szanse na -choćby mały- sukces czyli zadowolenie obustronne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: czym do ślubu IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 14:41 Najwazniejsza moim zdaniem jest kameralnosc. I nie chodzi tutaj, jak ktos wyzej napisal, zeby sie pokazac i przykozaczyc, tylko zeby to ladnie wygladalo np. na zdjeciach, ktore ma sie na cale zycie. Kozaczenie to wlasnie jakies najnowsze klasy S, albo BMW 5. Ostatnio widzialem starego, bialego Rolls Royce'a albo Bentleya. Dla mnie fajna sprawa. Ja osobiscie jeszcze starsze samochody, nawet z lat 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czym do ślubu IP: 31.60.195.* 05.03.11, 17:12 BMW 5 to kozaczenie?? nie zgodzę się z Tobą. takich aut jest sporo na ulicach więc żadne wyróżnianie się. Co innego z marką taką jak Bentley. Takie auto rzuca się w oczy więc raczej użytkownikom takich aut zależy na tym żeby się pokazać. Uważam moje propozycje za odpowiednie m.in ze względów praktycznych. w mercedesie S w wersji long nawet Panna Młoda w ślubnej kreacji będzie miała wystarczająco dużo miejsca. Poza tym to najwyższa półka więci prestiż odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś