Dodaj do ulubionych

T4B i ich oszustwa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 03:32
dziwne, jak niektórzy pracodawcy zapominają dopisać w ogłoszeniach że praca jest 200 km od Ciechanowa. Taki mały szczegól, można zapomnieć, ot co. No i kultura osobista pozostawia wiele do życzenia. Ludzie, nie chodźcie tam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: T4B i ich oszustwa IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 10:19
      PRACA w tej firmie to głównie w delegacji?
      na jakie stanowisko starales sie przyjąc?
      moze jeszcze jakies szczegóły?
      Chciałem tam CV złożyc
      • Gość: ... Re: T4B i ich oszustwa IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 11:20
        oni chyba robia drogi czy sieci kanalizacyjne albo elektryczne, nie chce mi sie tego sprawdzac, ale to oczywiste ze praca ma charakter wyjazdowy, tam gdzie sie cos buduje tam sie jedzie.
        Pracuje w podobnym zawodzie i widze ze narzekac tylko potrafisz i bys chcial kase brac za lezenie do gory jajami...
        Smieszni ludzie jestescie, chcesz pracowac na miejscu to idz do marketu na kase
        • Gość: geniusz Re: T4B i ich oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 15:54
          nie chodzi o to ze nie chce pracować , chodzi o to ze robia z ludzi idiotów juz podczas rozmowy ,a ich ogłoszenia nijak sie mają do rzeczywistości . wrażenie zrobila na mnie tylko pani Paula. jest niezła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka