Dodaj do ulubionych

który ginekolog

IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 14:00
Drogie Panie
proszę o pomoc - do którego ginekologa się wybrać (pierwsza ciąża). l w którym tygodniu powinnam pójśc do lekarza.
jeżeli macie namiary gdzie to proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pacjentka Re: który ginekolog IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 15:20
      Ja chodzę do T.Obojskiego, jestem pierwszy raz w ciąży. Lekarz jest dobry, przyjmuje na ul. Sienkiewicza, wizyta prywatna 80zł,minusem jest brak aparatu UGS w gabinecie, trzeba chodzić do niego do szpitala. A kiedy na wizytę-to jak najszybciej, czekają Cię badania krwi i moczu, które trzba zrobić jak najszybciej. Ważne, żebyś miała udokumentowną opiekę w czasie ciąży.
      Słyszałam, że też Sopliński jest ok.
      • Gość: ooo Re: który ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 20:26
        Za wizytę płacisz a USG w szpitalu , odwalanie prywaty na oddziale nie minęło a zadłużenie szpitala rośnie.
    • Gość: ... Re: który ginekolog IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 15:32
      Sopliński
    • Gość: pojebany Re: który ginekolog IP: *.182.77.60.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.11, 16:22
      A po co Ci dochtor? Przecież ciąża to nie choroba.
      • Gość: ja Re: który ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 22:12
        Obojski to gbur i koniec basta. Sopliński jest rzeczywiście lekarzem godnym polecenia. Delikatny, miły, potrafi wszystko spokojnie wytłumaczyć, to ginekolog z powołania.
        • Gość: sss Re: który ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 07:04
          Pawlak USG 4D w gabinecie
          • Gość: pojebany który dochtor pi...grzebałka? IP: *.180.102.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.11, 07:30
            Do ciąży pi...grzebałki nie trzeba, ciąża to nie choroba...
    • Gość: putinoza Re: który ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.11, 09:50
      Ja co prawda ginekologiem nie jestem, ale spojrzeć też mogę...
      • Gość: m Re: który ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 10:18
        dziewczyna pyta poważnie a tu takie po... się udzielają, nie macie co robić a czasem , a może by tak do jakiejś pracy się zabrać, a nie wszędzie swoje 3 grosze wtryniać
        Ja chodziłam do Obojskiego i jestem zadowolona, miałam trudną ciążę, ale skończyło się ok
        • Gość: pojebany Re: który ginekolog IP: *.146.73.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.11, 10:44
          Jako sprawca wielu ciąż, jako mąż i nie mąż, muszę stanowczo stwierdzić, że też lubię pooglądać między udami mojej baby. Na ginekologii też się znam, ale ciąża to nie choroba i obcego chłopa do grzebania w mojej babie nie potrzebuje, sam ja najlepiej poustawiam. A jak ciąża była trudna, to pewnie odlewnik kiepski był.
          • Gość: m Re: który ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 11:59
            ty lepiej człowieku poszukaj specjalisty od głowy bo tam masz niepoustawiane i sobie zrób porządek
    • Gość: xxx Re: który ginekolog IP: *.tktelekom.pl 22.04.11, 07:54
      Młody Soplinski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka