Dodaj do ulubionych

Pijane kobiety

IP: *.opera-mini.net 18.07.11, 21:46
Ostatnio często wiedzę pijane kobiety w ciechanowie. To mnie przeraża. Moja koleżanka wylądowała w szpitalu w warszawie nie przytomną ponad 3 promile. Ledwo ją odratowali. Co się dzieje z tymi kobietami
Obserwuj wątek
    • Gość: heee Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 21:57
      brak chłopa i tak wychodzi
      • Gość: xyz Re: Pijane kobiety IP: *.centertel.pl 19.07.11, 00:05
        a co ma chłop do rzeczy???kobitka jak chce pić to pije,nie patrzy na nic...aż mi takich szkoda:-(
        • Gość: Kobieta Re: Pijane kobiety IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 00:18
          ...jestem kobietą matką dwójki dzieci i żoną...i szczerze to sama mam nieraz ochotę napić się do nieprzytomności,tyle tylko ,że jak patrze na moje córki to wiem ,że nie mogłabym im tego zrobić za bardzo je kocham...mam problemy-no bo kto ich nie ma....za długo by o tym pisać...jedni sobie radzą z problemami inni w alkohol uderzają....
          • Gość: kieliszek Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 07:19
            Kobiety zawsze piły tylko nie wolno było o pijaństwie kobiet mówić. Bo kobieta u nas to od razu całowanie rączek, puszczanie przodem, ustępowanie miejsca w tramwaju. A przecież wszyscy wiedzą, że jest dużo pijaczek w społeczeństwie i bardzo dużo pijaczek z wyższym wykształceniem.
          • Gość: Rel Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 19.07.11, 07:23
            Właśnie. Ją też mam dwoje dzieci i chłopa który nie potrafi zarobić na rodzinę więc trzeba kombinować i ostatnio często zdarzało mi się upic. Ale już się wzięłam w garść i zrozumiałam że dzieci potrzebują trzeźwej matki. Więc nie pije bo bardzo kocham moje dzieci zresztą wiecie że zaraz sąd i opieką zamiast pomoc zabierają dzieci. Więc ciężKO PRACUJE NAD SOBĄ. Ale jestem szczęśliwa bo miłość mnie uratowała
            • Gość: kasa Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:44
              picie byłoby fajne gdyby przybywało kasy, a tylko jej ubywa, wpada się w depresję i problemy wszelkiego typu i na czas upicia jest się nieprzydatnym dla kogokolwiek, same minusy.
    • Gość: chr Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:41
      Hmm, a co nas obchodzi, co kto robi ze swoim życiem? Chce to pije, może pożałuje, może nie. Chyba nikomu krzywdy nie robią, prawda ?
      • Gość: kieliszek Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:46
        Picie kosztuje. Pewnie dlatego jest tyle pijaczek wśród kobiet które mają wysokie wynagrodzenie.
    • Gość: Sierota Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 19.07.11, 21:44
      Ją pije ostatnio często i teraz też i będę pić bo wtedy życie mniej boli krzywda ból cierpienie złość.
      • Gość: Ewa Re: Pijane kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 21:53
        ale pieprzycie wszyscy bez sensu. Picie w niczym nikomu jeszcze nie pomogło. czy jak wytrzeźwiejesz, to problemów juz nie ma? Są i to jeszcze wieksze, bo tym piciem krzywdzisz często bliskich. Alkohol jeszcze nigdy nie rozwiazał problemów. zastanówcie sie co robicie. Nie radzisz sobie, pogadaj z kims o tym co Cie boli, ale nie uderzaj w alkohol. Szkoda zycia na to swiństwo.
        • Gość: Pink Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 20.07.11, 00:01
          Kogo to obchodzi. Ją nie wyobrażam sobie dnia bez alkoholu mam 30 lat i zasrane życie. Jak proszę o pomoc to słyszę żeby się nad sobą nie uzalać. Będę pić.
          • Gość: NIE Re: Pijane kobiety IP: *.cdma.centertel.pl 21.07.11, 19:43
            Nie słuchaj takich którzy zamiast pomóc rozwiązać problem każą ci się napić.To wstrętne! Srać z wysoka na takich "przyjaciół".
    • Gość: nie.mam.facebooka Re: Pijane kobiety IP: *.152.128.117.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.07.11, 06:21
      to fajne masz kolezanki...
      • Gość: M Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 21.07.11, 16:44
        Koleżanki? W takiej sytuacji potrzebny jest prawdziwy przyjaciel a nie byle koleżanka...nie każdej koleżance opowiesz o swoim problemach bo nie dość, że Cię nie będą rozumiały to tyłek tak Ci obrobią, że będziesz wstydziła się wyjść na ulicę zważywszy na fakt, że to mała mieścina w której aż roi się od podłych ludzi i plotkarzy. Myślę, że CZASEM warto się napić, ale ostrożnie...żeby uniknąć alkoholizmu, a wtedy gdy jest już za późno czsaem trzeba sięgnąć dna, by potem małymi kroczkami wyjść na prostą...
    • Gość: Plotka Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 21.07.11, 18:35
      A ją właśnie odbilam się drugi raz w życiu od dna. A raczej próbuje. Pije piwo i mam to wszystko gdzieś. I będę pić to moje życie i moja sprawa
      • Gość: Abc Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 21.07.11, 20:19
        Kobieta pijana dupa sprzedana tylko na 7 takie się nadają
        • Gość: no Re: Pijane kobiety IP: *.cdma.centertel.pl 21.07.11, 22:16
          milcz jesli nie masz pojęcia o czym piszesz
          • Gość: Alkoholic Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 21.07.11, 22:35
            O co chodzi. Kobiety które piją to naprawdę problem . Inaczej wygląda kobieta pijącą a inaczej facet pijący. To uzależnienie. I szkoda takich kobiet które z porządnych pań staczaja się na dno. I albo szukają pomocy i się gubią albo nie chcą pomocy i stają się wrakami. Ją miałam matkę alkoholiczkę która zamiast mnie kochają wódkę która odebrała jej życie. Dziś ją mam 30 lat i też jestem alkoholiczka i daje sobie z tym radę. Chyba.
    • Gość: Mądra Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 21.07.11, 22:09
      Ją też pije nie daje już rady. Płace za swoje błędy i sama sobie zacieśnian pętlę na szyję. Mam dzieci które bardzo kocham to jedyne co dobre mnie w życiu spotkało. Szkoda że mają tak głupia naukę. Z DRUGIEJ STRONY BARDZO JE KOCHAM NIE BIJE ICH NIE KRZYCZE MAJĄ WSZYSTKO I MAJĄ MATKĘ ALKOHOLICZKĘ
      • Gość: gonzo Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 07:53
        A to Polska właśnie...wieczne narzekanie...na problemy, na biedę, na sąsiada, na zmarnowane życie, na męża - nieroba, na rozwrzeszczane bachory... - a antidotum na to jest prosta droga tj. picie ;-( Zero ambicji, chęci poprawy losu tylko nażłopać się i odpłynąć w melanż a rano kac gigant. Ogarnijcie się lepiej, zadbajcie o swoje życie a takie płaskie tłumaczenia nie będą potrzebne.
        • Gość: M Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 22.07.11, 10:06
          Myślę,żę kobiety mają inną psychikę i jeśli piją tzn że mają jakiś problem z którym sobie nie radzą Mężczyźni piją inaczej, zaczyna się od picia dla rozrywki:) poza tym w naszym posranym społeczeństwie jest ciche przyzwolenie na pijanych mężczyzn... pijana kobieta to od razu jak tu ktoś MĄDRZE:) napisał dupa sprzedana...a jak pijani mężowie leją swoje kobiety w domach to jest ok? Na szczęście mnie ten problem nie dotyczy, ale tak to postrzegam
      • Gość: ja Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 23.07.11, 10:42
        I kiedyś z tych wszystkich rzeczy , które mają Twoje dzieci zapamiętają tylko pijaną matkę. Jestem córką alkoholika , kiedy byłam mała też miałam to o co poprosiłam . Teraz kiedy jestem dorosłą osobą , która ma własną rodzinę staram się zrozumieć jak rodzic , który zapewnia swe dziecko o tym jak bardzo je kocha może jednocześnie robić mu taką krzywdę . O tym , że alkoholizm to choroba wiem już dawno , tylko nie rozumiem ludzi , którzy nie chcą podjąć walki z tą chorobą , a którzy tak bardzo zapewniają o swojej miłości do dzieci. Z perspektywy czasu i własnych doświadczeń doszłam do wniosku , że alkoholik kocha tylko siebie . Mój tata zmarł w zeszłym roku , i mimo tego , że wybrał alkohol a nie rodzinę bardzo za nim tęsknię . Czuję żal , złość i rozgoryczenie . To samo kiedyś będą czuły Twoje dzieci .
    • Gość: Ali baba Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 22.07.11, 20:30
      Ją jestem alkoholiczka i sama sobie z tym muszę poradzić.
      • Gość: jaro Re: Pijane kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 21:11
        A ja uważam że pijane kobiety są łatwiejsze "w obsłudze" :))) niech piją co was to obchodzi !!! Ja im jeszcze postawię :))
        • Gość: M Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 22.07.11, 22:11
          Jeśli ktoś lubi łatwą obsługę:)
      • Gość: z. Re: Pijane kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 14:54
        Sama ?
    • Gość: Pink Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 22.07.11, 22:10
      Jesteś sku...synem pojebanym i frajerem.
      • Gość: jaro Re: Pijane kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 23:53
        A ty powinnaś odwiedzić specjalistę od głowy :))))
        albo może alkohol się kończy w żyłach :)))
        • Gość: czytelnik Re: Pijane kobiety IP: *.centertel.pl 23.07.11, 10:00
          To ty jaro niezły zawodnik musisz być jak cie sie udaje tylko z ostro nawaloną kobitką ;) moje gratulacje hehehe
          • Gość: jaro Re: Pijane kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 12:20
            Jeśli umiesz czytać to co piszę to zauważyłeś że nigdzie nie napisałem że TYLKO Z PIJANYMI !to są twoje sugestie !!! Ale jak wiesz jak zachowują się pijane kobiety to zdajesz sobie sprawę jak jest!! No chyba że ty tylko robótki ręczne uskuteczniasz w zacisznym kąciku!!! Każdy wie i nie jest to tajemnicą że pijane laski są mocno łatwe ! Może to kogoś obrazi lub ktoś poczuje się zniesmaczony, oczywiście przepraszam za szczerą wypowiedź ale taka jest odwieczna prawda
            • Gość: M do Jara Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 28.07.11, 20:43
              :0 no może masz rację, że te pijane są łatwiejsze...nie mam tego problemu na szczęście, ale mam koleżanki alkoholiczki i w ramach babskiej solidarności próbuję je jakoś BRONIĆ:), tak na prawdę to jest mi ich bardzo żal...młode, dowcipne, zabawne, szalone, lubiane przez wszystkich...a po latach pracy wyszło na jaw że 2 z nich mają ten problem, są alkoholiczkami...niewiem czy wpływ na to ma nasza stresująca odpowiedzialna praca...czy bałagan w rodzinach...niewiem, ale ogólnie jestem zszokowana, bo nigdy bym ich o to nie podejrzewała... fajne, zadbane laski, i kogo jak kogo ale żadnej z nich nigdy bym nie podejrzewała...o to ,że wsiada za kierownicę nawalona...o to że wpadnie w ciąg alkoholowy, zniknie z domu na tydzień i WALI z kimkolwiek... ogólnie to mam bałagan w głowie w związku z tym i niestety myślę, że jednak masz racje:(
              • Gość: Pink do m Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 21:17
                Jak bym czytała o sobie. Jestem pijącą alkoholiczka
        • Gość: sd Re: Pijane kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.11, 22:26
          ZMARŁA
          TU PIJANA ŚPIEWAŁA
          www.wideoklipy.pl/zobacz/EnjMf96RpCo/amy_winehouse_just_friends_belgrade_2011_flv.html
          • Gość: M do jara Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 24.07.11, 21:14
            Może i łatwiejsze, ale zwykłym sku...sy.....m jest wykorzystywanie tego faktu...poza tym kobieta która nie ma nad sobą kontroli, może zostać mamusią, a Ty tatusiem:)
            • Gość: Pink Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 24.07.11, 21:27
              Nawet nie wiecie do czego zdolna jest kobieta pijana opuszczona przez wszystkich sama której nie nauczono żyć i czym jest dobro czym zło . Nie nauczono kochać siebie i ludzi. Jest zdolna krzywdzić siebie albo kogoś kto niby chce dobrze z żalu i nienawisci. Chce być kochana. A kocha pić.t zdolna krzywdzić siebie albo kogoś kto niby chce dobrze z żalu i nienawisci. Chce być kochana. A kocha pić.
              • Gość: mimowoli Re: Pijane kobiety IP: 77.252.213.* 25.07.11, 14:48
                to która kobitka się ze mną napije?:)
    • Gość: Ją Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 27.07.11, 18:01
      A ją od dziś zaczęłam terapię i jestem szczęśliwa i pełną nadzei że będą jeszcze ze mnie ludzie
      • Gość: Jaro do m Re: Pijane kobiety IP: *.metrolink.pl 27.07.11, 19:52
        a kto gada że ja je wykorzystuje ??? a czy zadałaś sobie pytanie czy czasem nie robią pewnych rzeczy bo same tego chcą?? Ja nie zrobił bym nic czego one sobie by nie życzyły. Wydaje mi się że przekroczenie tej bariery to już był by gwałt a mi chodzi po prostu o dobrą zabawę !! czego i tobie życzę!! I "M" nie unoś się bo widzę że ciebie ten temat bardzo boli, zadaję sobie pytanie czemu???????? ale niech inni wyciągną wnioski!!
        pozdrawiam Jaro !
        • Gość: Jola Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 27.07.11, 20:07
          Jaro zgadzam się z tobą w zupełności. Masz rację
      • Gość: z. Re: Pijane kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 15:07
        Mądra decyzja.Trzymam kciuki.Najważniejsze na początek to DZIŚ się nie napić
    • Gość: Alkoholiczka Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 21:11
      nie piłam 8 lat a teraz będę pić bo chce i lubię bo nie wyobrażam sobie dnia bez picia
    • Gość: Gór Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 29.07.11, 19:10
      Moja koleźanka ma 30 lat jest śliczna mądra i ma dzieci i jest alkoholiczka . Od środy leży na intensywnej terapi . Alkohol ją zabił
      • Gość: cd Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 22:59
        litra postawie takiej kobiecie :) niech wypije i potem bym sie z nia pobawił :D
    • Gość: sgf Re: Pijane kobiety IP: *.cdma.centertel.pl 30.07.11, 10:53
      ponoć swój zawsze ciągnie do swojego... pijak zawsze dogada się z pijakiem ;)
      • Gość: cd Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 11:55
        no to jak ?
    • Gość: sgf Re: Pijane kobiety IP: *.cdma.centertel.pl 30.07.11, 12:11
      nijak odnoszę się tylko do tego co napisałeś wcześniej..To wszystko.
      • Gość: cd Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 15:20
        ok rozumiem:)
        • Gość: sgf Re: Pijane kobiety IP: *.cdma.centertel.pl 30.07.11, 18:15
          :)
          • Gość: cd Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 19:52
            :P
    • Gość: Witch Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 21:34
      Czy wypicie 2 lub 3 piw a czasem więcej piw u kobiety to alkoholizm. Nie wyobrażam sobie dnia bez piwa bo zaraz mnie trzęsie i mam nerwy
      • Gość: aa Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 21:59
        tak, to już alkoholiz i czas by wybrać się do specjalisty. Później może już być tylko coraz gorzej.
        • Gość: Witch Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 22:59
    • Gość: Vera Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 21:46
      Ją też pije codziennie i mam koleżankę co stoi na 7 i co . Ma kupę kasy i ma to wszystko w dupie. Ale ją bym tak nie mogła . Sumienie mi nie pozwala
      • Gość: misio Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:02
        choć ja dam Ci 50zł i sie zabawimy :d
        w domu u ciebie nikt nie bd widział a Ty bd miała kasę a ja bd zadowolony :d
        • Gość: Vera do misia Re: Pijane kobiety IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 22:27
          Po pierwsze . W domu są dzieci które śpią spokojnie i wolę spokój i czyste sumienie niż twoje 50zł. Po drugie nie jestem aż tak zepsuta żeby zrobić to z tobą za 50ZŁ
          • Gość: misia Re: Pijane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 07:14
            wiesz dobra dam Ci 100 i szampana kupie :D
            • Gość: kobieta Re: Pijane kobiety IP: 213.199.253.* 04.08.11, 15:43
              Jezu, ogranijcie się kobiety. Zapiszcie się do AA i szanujcie swoje ciało!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka