Gość: Ciechanowianka IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.11, 16:00 Witajcie mam pytanie odnośnie Tesali.Jak tam jest?Czy to duży lokal czy jakoś fajnie urządzony?Czy mają tam piwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tesla Re: Tesali IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 16:17 Szynk na fabrycznej jest 100 razy lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianka Re: Tesali IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.11, 18:11 No na pewno ale daleko od miasta :( A pizzerie mi się znudziły i szukam czegoś innego na mieście gdzie można i zjeść coś dobrego i posiedzieć ze znajomymi przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tesali IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 19:28 Jedzonko w tesali jak najbardziej polecam Jeśli chodzi o piwo jakoś dziwnie smakowało jak ostatnio tam byłam. Z tego co widziałam chyba im zbytnio nie schodzi i może trochę zwietrzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianka Re: Tesali IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.11, 21:07 Ewa a wystrój jak tam?I jaka cena piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak tam Re: Tesali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 21:47 Pomimo tego, ze nick masz "Ciechanowianka" to musisz gdzies strasznie daleko mieszkac, ze do Tesali nie mozesz dotrzec i sama sobie wyrobic zdanie. Kwestia oceny wystroju to sprawa indywidualna. Wybierasz sie tam? Sprawdz sama. Ilu ludzi tyle opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tesali IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 21:24 Wystrój ok A jeśli chodzi o cenę piwa też raczej niewygórowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianka Re: Tesali IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.11, 21:48 Ewa bardzo dziękuję Ci za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś