Gość: aaaaa 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 10:07 Cos ktoś wie, co się stalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 10:24 Też słyszałem kilka razy ale nie wiem co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzua Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 11:41 pomyślałam sobie ,że rzucają szczepionki przeciw wściekliźnie w lasach dla zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.centertel.pl 16.09.11, 12:10 miał szachownicę więc chyba jakiś wojskowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.cnow.pl 16.09.11, 12:59 też to zauważyłem. Latał wkoło miasta. Może zdjęcia robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmigły Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 19:27 Faktycznie nad Ciechanowem często lata helikopter i nie wygląda on na wojskowy, raczej cywilny albo ratownictwa medycznego, ciężko powiedzieć. Był taki czas, że latał każdej nocy o stałej porze, gdzieś tak około godziny 23 z minutami, ale zdarzało się i tak, że wykonywał dodatkowy lot po godzinie 12 w nocy albo i jeszcze później. Za każdym razem leciał dokładnie nad moim osiedlem (Aleksandrówka). Ostatnio lata za dnia o różnych porach, ale jakby rzadziej, jednak nie wiem czy to ten sam helikopter. Wydaje mi się, że jest to raczej helikopter ratownictwa medycznego, ale na 100% pewien nie jestem. Chyba, że Wy wiecie to powiedzcie, bo też chciałbym to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 19:31 Czy Wy ludzie jesteście niepoważni? Nawet helikopter latający nad Ciechanowem wzbudza taką sensację??? Otóż helikoptery często latają do ciechanowskiego szpitala.Zapewne transportują ludzi chorych/przewożą leki.Jak mieszkałam na powstańców to latały tam codziennie do szpitala.To wyjaśnia dlaczego tak często pojawiają się w okolicach aleksandrówki.MASAKRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmigły Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 19:35 OK. Ale jak wyjaśnić fakt, że przez pewien czas latały tylko nocą i o stałej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 19:39 mieszkam obok szpitala i wiem jak wygląda helikopter ratownictwa medycznego ten który dzisiaj latał napewno nie lecial do szpitala szłam do pracy na godzine 8 i wracalam o 16 to latał caly czas. Jak ktoś coś wie prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 19:58 A jakie to ma znaczenie po co latał? Może ktoś sobie kupił i chciał mieć frajdę,co Ciebie to obchodzi? Podobno Doda sobie kupiła takowy. A te helikoptery ratownictwa medycznego latają właśnie najczęściej wieczorem o stałych porach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 20:17 No dobra powiem, bo wiem dlaczego latał. Po prostu robił rozeznanie, których ciekawskich plociuchów najpierw zbombardować ... też mi sensacja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 20:26 ups to szkoda że teraz dopiero się dowiaduję, bo bym teściową na spacer posłał w tamte okolice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.146.230.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.11, 20:41 Wybory. Miał latać z misiem ale "temu misiu oczko odpadło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtor Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 23:05 to Byl BŁĘKITNY 24 kto ma wiedziec to wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.opera-mini.net 17.09.11, 08:25 błekitny? hehehe szkoda ze nie teczowy.zenujaca dyskusja bez powodu.zbiera mi sie na wymioty jak co niektorych czytam osobnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f link IP: *.cnow.pl 17.09.11, 11:21 www.ciechanowonline.pl/news/view/3354.html może dlatego latał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: link IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 19:37 a kiedy będą zrzucać szczepionki p/wściekliźnie dla ludzi z tego schorowanego miasta? a może już byli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: link IP: *.play-internet.pl 17.09.11, 23:11 kilku osobom napewno by się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 11:28 A co Wam to przeszkadza, że ktoś się interesuje tym, że helikopter lata nad miastem? To już nie wolno się zapytać? Najlepiej to o nic się nie pytać, niczym się nie interesować, nie wychodzić z domu i jeszcze nie wchodzić na to forum, prawda? Jak nie macie nic mądrego i ciekawego do powiedzenia w tym temacie to mordy w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do królika Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.opera-mini.net 18.09.11, 19:17 Dobrze dobrze piszesz. Na tym forum nic nie wolno się spytać ani dowiedzieć. Ale o głupotach albo o życiu innych to chętnie piszą. Tu jest dno i idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogi groszek Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.opera-mini.net 18.09.11, 19:52 anonimowosc pobudza ludzka głupote jak deszcz rosliny do wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.11, 19:58 Jak spadnie to dowiemy się czemu zakłóca forumowiczom spokój pisania na forum. Ten helikopter może ma aparaturę szpiegowską . Pamiętacie taki amerykański film ... www.ekajtek.pl/product_thumb.php?img=products_images/klocki-cobi-action-town-helikopter-swat-1505-001.jpg&w=265&h=260 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heli Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 20:13 Co jest takiego trudnego do zrozumienia w sformułowaniu "morda w kubeł"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilot Zaginął miś. Nagroda! IP: *.146.207.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.11, 21:06 Uczciwy znalazca proszony jest o dostarczenie misia do klubu Tęcza. Pan prezes ufundował nagrodę - 2 kg parówek w baraniej kiszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzacy Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.dhivehinet.net.mv 21.09.11, 19:06 Helikopter kupił sobie jeden z Ciechanowskich Przedsiębiorców co mieszka na Parkowej no i codziennie nim lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: helikopter nad Ciechanowem IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 22:14 A gdzie ląduje ? Również na parkowej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś