Gość: (L)egionista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 21:35 Jedzie ktoś z Ciechanowa na Marsz Niepodległości 11 Listopada ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 21:42 Jedzie sporo osób ale na blokadę j....y faszysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 22:31 To jakaś farsa. Jeszcze parę lat temu to był jawny przemarsz NOPu, ONRu, Falangi, C18, Młodzieży Wszechpolskiej i innego faszyzującego tałatajstwa - na flagach i banerach celty, swastyki, rasistowskie hasła. Teraz to się nazywa "Marsz Niepodległości":) Tylko ludzie niestety ci sami. Zamienili brunatne barwy na biało-czerwone dla odwrócenia uwagi, Adolfa na Romka (tak jakby nacjonalizm był formą faszyzmu?! Ale wiadomo, że łatwiej tym "kupić" nieświadomych ludzi, bo lepiej się Romek niż Adolf kojarzy. Polski są niestety jednak dwie, i aby nie pozwolić tym troglodytom sprofanować tego święta jadę na blokadę tego marszu (dla niezorientowanych - 11listopada.org ) Szkoda tylko, że ludzie dają się im wodzić za nos, i dają sobie zaszczepić te negatywne odzwierzęce instynkty, chociaż na każdym kroku próbują udowodnić swoją wyższość nad zwierzętami. Tak ma wyglądać cywilizacja? Bo dla mnie to barbarzyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Aleksy Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 22:34 Na dodatek sprofanowali szlachetną nazwę. Pseudopatriotyczni kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.11, 23:07 Kilka normalnych osób jedzie jak co roku. Marsz Niepodleglosci/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 00:22 Jasne - ONzer i Młodzież Wesz polska - strasznie normalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleepless Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 00:32 co dla ciebie znaczy normalny? chętnie się dowiem w kontekście tego marszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 08:58 To co teraz będziemy nacjonalizm i inne formy faszyzmu sprowadzać do normalności? Rasizm, antysemityzm, szowinizm, kult siły jest normalny? Hitler i Dmowski byli normalni? :) To naprawdę macie wyprane czerepy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrotarianin Re: Marsz Niepodległości 18.10.11, 03:00 my ze znajomymi jedziemy, ale mamy już komplet w aucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 09:24 A skąd i o której ruszacie? Może wpadniemy pomachać na drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 13:15 jak ktoś jedzie marsz Niepodległości i ma mete w aucie niech sie odezwie na e-maila mateuszlegia93@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to wiem Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 22:27 W organizowaniu marszu bierze udział Przemek Cz. z Ciechanowa,jest prawą ręką Artura Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 22:52 Zawisza to ten z Lublina. Też niezły kretyn. Nazwał ludzi, którzy blokowali pochód neo-faszystów z NOP'u i Zadrugi, grupą przestępczą o orientacji lewicowej. Zresztą różne jego żenujące wypowiedzi można poczytać na jego stronie wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 16:45 To ma ktoś mete na marsz lub wie kto coś organizuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 17:07 Ja mam. Jedziesz z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 18:01 wy to jedziecie na blokade ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 18:16 No nie bądź taki, toć jedź z nimi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam do antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 18:21 Ancipa szczekasz jak pies na tym forum (w sumie się nie dziwie bo tylko to Wam pozostało :) ). W sumie nie od dziś wiadomo, że na necie najmocniejszy jest ten kto w realu ma gó... do powiedzenia. W tamtym roku akurat miałem przyjemność być tu i ówdzie podczas waszej "blokady" i muszę przyznać, że tak szybko jak wy nie biegają nawet na Olimpiadzie. A jak chcesz mi osobiście pomachać to bądź tak miły i zostaw namiar na siebie, chętnie Ci odmacham. Na sam Marsz Niepodległości jak co roku wybiera się sporo osób z naszego miasta więc popytaj kolego znajomych a napewno na Marszu się pojawisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 18:45 No bez przesady panie Adam.:) "W sumie nie od dziś wiadomo, że na necie najmocniejszy jest ten > kto w realu ma gó... do powiedzenia." I tu się zgadzam! Wystarczy poczytać komentarze na temat różnych artykułów na wszelakich portalach - pełno nienawiści, antysemityzmu, rasizmu i jadu. Nawet na tym forum. Więc się w 100% zgadzam z tym zdaniem. Z moich doświadczeń wynika, że jeżeli wchodzę w dyskusję na tematy polityczno-ideologiczno-społeczne, to zwykle ludzie twojego pokroju zbytnio nie mają nic do gadania, plączą się we własnych słowach i niby-argumentach. Chętniej od dyskusji woleliby mi naje**ać. Ale tak to jest z troglodytami. W sumie JKM, chodź gościa nie trawię, miał rację, że kibice to ludzie, którzy pierwsi złapią za broń w razie zagrożenia dla Polski, i z tym też się zgadzam, bo tępe, ale silne mięso armatnie zawsze będzie dobre na żołnierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 19:03 To jak tak duzo piszesz o tym uciewkaniu to przpomnij jeszcze jak to z marszem było?:) Opowiedz kolegom i koleżankom ile razy zmienialiście trasę i dlaczego marsz dumnych synów narodu poprowadzony został kanałami:). Marsz organizowany praz tych panów . ZASTANÓW SIĘ Z KIM CHCESZ IŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam do antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 19:25 Jakbyś chciał wiedzieć to trasa była zmieniana tylko i wyłącznie po to aby móc Wam pomachać. Jak ktoś jeszcze nie wie o czym mowa to tutaj jest video zapowiedź Marszu Niepodległości: www.youtube.com/watch?v=mhTlXc5huAI Każdy kto czuje lub nazywa siebie patriotą musi być 11 listopada o godzinie 15:00 na Placu Konstytucji w Warszawie!! Aha i wbrew przekonaniom to nie jest Marsz kiboli. Tam są WSZYSCY PRAWDZIWI Polacy: całe rodziny, z dziećmi. Nawet emeryci maszerują z flagami. Szczerze mówiąc to właśnie na Marszu pierwszy raz poczułem prawdziwą dumę z bycia Polakiem. Polecam wszystkim. P.S antifa czekam na namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 19:31 hehehehehe . Pomachać hahaha. Czyli mogliście przejść ale wpadliście na pomysł że zmienicie sobie drogę. I takie rzeczy wam nie przeszkodziły masz jeszcze I masz swoich patriotycznych organizatorów Faszyzm ie przejdzie ... jak co roku:) P.S. Chojrak jesteś to podaj swój namiar na pewno sie odezwiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Marsz Niepodległości IP: *.183.231.75.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.10.11, 12:28 o znów na zdjęciu widzę, że ktoś chce się dobrze zabawić - kelner ! 5 piw proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Marsz Niepodległości IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 19:33 trzeba ten jeden dzień w roku poświęcić ojczyźnie, POLSCE. Wybieram się, muszę jeszcze pogadać ze znajomymi może razem się wybierzemy A jak ktoś ma wolne miejsce w samochodzie to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 20:01 stary popieram Twoje poglądy i w 100%! goście z b&h... czemu nie polskie krew i honor? przecież ci kretyni gloryfikują r.hessa, potwora, który odpowiada za mordowanie Polaków! Dmowski? przecież on Żydów posądzał o "sprzyjanie" niemcom przeciw Polsce! i zmarł w 1939r, więc umarł w niewiedzy, jacy się Żydzi i niemcy "dogadali". jednak myślę, że blokowanie jest niepotrzebne, to zwraca uwagę mediów przede wszystkim na tych bezmózgów. ja ich po prostu olewam ciepłym moczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segundo Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 22:15 myślę podobnie. nie robić reklamy tym ludziom. uważają się za patriotów, a zarażają nienawiścią i skopią cię, jak tylko się z nimi nie zgodzisz. wynaturzona pseudopolskość. dla mnie kżdy hajlujący nie jest wart dobrego słowa. nie zna historii, nie rozumie, ile zła ta ideologia wyrządziła milionom ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 23:17 przepraszam za literówki, wiecie o które mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 11:10 ojczyźnie? hmmm. fajne towarzycho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Marsz Niepodległości IP: *.183.231.75.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.10.11, 12:23 świetny tekst - warto przeczytać - link tak, jestem dumny, że jestem Polakiem, choć mam przekonanie, że bycie Polakiem nie czyni mnie nikim szczególnym, lepszym niż inni, ale i tak jestem dumny tyle, że moja moja polska to ta kolorowa, otwarta i tolerancyjna, a nie "biała cała" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 16:39 Przekażcie od nas "sieg heil" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 17:08 tam są wszyscy prawdziwi Polacy? to coś mało jak na wielomilionowy kraj ... nie ma prawdziwych i nieprawdziwych Polaków. każdy, kto deklaruje, że czuje się Polakiem jest nim i kropka. od machania flagą rozumu nie przybywa. proszę -mniej słów, więcej dobrych uczynków. przestańce sobie gęby wycierać ojczyzną, jak ręce podnosicie w znaku hiterowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam do antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 19:38 marszniepodleglosci.pl/wp-content/uploads/2011/10/kroki.jpg Dziękuję dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 20:56 No i error wyskakuje, nomen omen. Jaki marsz taka strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adorno Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 00:23 Źle mi się kojarzą parady w zwartym szyku, dlatego blokuję. img825.imageshack.us/img825/6720/29989328085212194625010.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepodległości Re: Marsz Niepodległości i działania przeciwników IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 20:10 www.alert24.pl/alert24/1,84880,10541329,Nie_bedzie_Marszu_Niepodleglosci__Hakerzy__odwolali_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joozef Re: Marsz Niepodległości i działania przeciwników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 21:00 Hakerzy czasem też działają w dobrej sprawie, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości i działania przeciwników IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 21:05 Nacjonalizm to nie patriotyzm. Świetna robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre :) Re: Marsz Niepodległości i działania przeciwników IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 21:36 patriotyzm tak, nacjonalizm nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ava Międzynarodówka komunistyczna leci na pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 10:20 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Niemcy-jada-rozbic-marsz-w-Warszawie,wid,13938029,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo1975 Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 21:37 pewnie znajdzie się ktoś, osobiście bardzo się na d tym zastanawiam, wiem, że Ciechanowianie mieszkający w wawie będą tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 11:49 Ale wtopa, no i się skrajni prawicowcy odsłonili, a tak udawali "patriotów"... img233.imageshack.us/img233/1386/30860123207447352391310.jpg Dla niezorientowanych to zdjęcie z oficjalnej strony neo-nazistowskiej organizacji zapraszającej na marsz niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 13:29 Blady honor to naprawdę patrioci:) Ze swastykami na wyciągniętych łapach. Niestety każdy kto pójdzie na ten marsz popiera takich imbecyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 14:26 Volksdeutsche i zdrajcy! dlaczego popierają idee nazistowskie? przecież Niemcy uważali nas za niewiele lepsze gó... od żydów! czczą pamięć rudofla hessa! dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 14:45 Jacy znowu zdrajcy?;) Przecież to są właśnie ci "PRAWDZIWI POLACY" hehe. Popieprzyło się trochę, bo antyfaszystowskich polaków nazywa się lewakami i komuchami, a neo-nazistów i nacjonalistów "prawdziwymi polakami". Taka przewrotność i ironia, gdzie na Marszu Niepodległości będą maszerowali ludzie popierający systemy totalitarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 16:00 niszcz nazizm! www.youtube.com/watch?v=rowD9t7467I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 16:56 Ostatnio funkcjonująca w świecie definicja nazistów - "Naziści to ci, którzy zakładali obozy koncentracyjne w Polsce i prześladowali Zydów". Tylko tyle i aż tyle. O Niemcach ani słowa. Za to pada adres - Polska. Na to zwrócił nawet ostatnio uwagę wpływowy izraelski polityk (nie pamiętam nazwiska) , oburzony taką dezinformacją. Wyciągnijcie sobie z tego wnioski oraz konsekwencje w przyszłości, gdy ta definicja się ugruntuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifascist!! Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 18:02 A jaki to ma związek z tematem i z faktem że tzw marsz niepodległości jest w gruncie rzeczy paradą nacjonalistycznych gnid spod znaku blood & honor, onr i innego śmiecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 18:34 Ktoś tu wspomniał o nazistach. Dlatego wtrąciłem tą uwagę. W temacie podstawowym nie ma sensu dyskutować. Jeśli takie siły ten marsz organizują, a tak z tej dyskusji wynika, to o czym tutaj pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 18:59 wszystkim piszacycm tutaj o hitlerze, niemcach i innych glupotach polecam poswiecić 5 minut by przeczytac odpowiedni artykul albo ksiazke i sie nad soba zastanowic, nawet dwukrotnie. czytajcie wiecej wyborczej i ogladajcie czesciej komunistyczne media. Poza tym fajnie wiedziec, ze jedna osoba pisze kilka innych komentarzy. Propaganda trwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 19:07 aha jeszcze jedno. dla pajaca wyzej ktory wykrzykuje haslo Blood & Honour. Odpowiednie oświadczenie w tej sprawie: W związku z ukazaniem się na neonazistowskiej stronie Blood & Honour plakatu z zaproszeniem na Marsz Niepodległości, oświadczamy co następuje: 1. Zdecydowanie potępiamy poglądy i ideologie nawiązujące do narodowego socjalizmu. Przypominamy, że zbrodniczy reżim nazistowski dokonał, wraz z sowieckimi komunistami, ludobójstwa na polskim narodzie podczas II wojny światowej. Ukazywanie niemieckich zbrodniarzy i ich ideologii w pozytywnym świetle jest policzkiem dla każdego polskiego patrioty i narodowca. 2. Nigdy nie udostępnialiśmy materiałów promocyjnych Marszu witrynie internetowej Blood & Honour. Żądamy natychmiastowego usunięcia zaproszenia na Marsz Niepodległości, widniejącego na tej stronie. 3 Stanowczo sprzeciwiamy się zestawianiu polskiej Idei Narodowej ze zbrodniarzami pokroju Adolfa Hitlera i wykluczamy obecność przedstawicieli środowisk neonazistowskich na Marszu Niepodległości. Całość na marszniepodleglosci.pl Hmmm?? Coś jeszcze do dodania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:15 Rok temu tez protestowaleś kibol1 czy tam Twoi koledzy przeciwko umieszczeniu informacji o Marszu na tejże stronie? Jakoś nie słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:28 Czytałem to oświadczenie i bardzo mi się podoba. Cieszę się że opinia publiczna zmusza organizatorów do odciecia się od gówien typu B&H. Ale jak przeczytasz ten wątek to zauważysz ze zamieszczone zostały tu tez zdjęcia członków ONR w pozach nie pozostawiających zbyt wielkich możliwości interpretacji. Skomentujesz również to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 21:38 Organizator MN miał nadzieję, że B&H będzie siedział cicho, ale że jednak nie zastosował się do zaleceń został politycznie odrzucony. W poprzednich latach B&H brało czynny udział w organizacji tego marszu, w tym roku zamierzał dołożyć także swoją cegiełkę, ale że MN ma teraz kibolów, to B&H już nie jest potrzebny. Zwykle kur**two we własnym obozie hehe. ONR i MW zrezygnowało z otwartej symboliki, żeby zamydlić ludziom oczy. A ta afera z ONR?: www.aferyprawa.eu/Zycie/OBOZ-NARODOWO-RADYKALNY-Z-BRZEGU-DO-ZDELEGALIZOWANIA-1817 A aferę z "pięcioma piwami" w Młodzieży Wszechpolskiej pamiętacie?: wracanowe.pl/2011/07/piec-piw-poprosze/ Zakłamani troglodyci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 21:47 O! A Tu nawet były premier Jarek Kaczyński się wypowiedział: ofiaromwojny.republika.pl/teksty/0564.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibola Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 23:15 ale ty jesteś tępy Odpowiedz Link Zgłoś
bardonski Re: Marsz Niepodległości 07.11.11, 21:46 > Jedzie ktoś z Ciechanowa na Marsz Niepodległości 11 Listopada ? Towarzystwo Kulturalne ,,Endecja" organizuje wspólny wyjazd na ,,Marsz Niepodległości'' 11 11 11r. Do Warszawy wybiera się nas 11 osób (ciekawy zbieg okoliczności - same 11-stki i chyba też wyruszymy o 11.11 żeby było jeszcze ciekawiej), właśnie zadeklarował się trzeci samochód osobowy więc będzie 2-3 miejsca wolne. Chętnych proszę o kontakt wcześniej celem uzgodnienia szczegółów (paliwo itp.) Wojciech Bardoński 603 806 446 bardonski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 22:03 Towarzystwo kulturalne endecja - heh he he. Może by tak prawde napisać : faszystowsko najconalistyczne śmiecie "endecja" organizuje wyjazd. ... itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofmc Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 22:09 antifa sie tak nie napinaj bo ci zylka pierdzaca pusci a prawda jest taka ze w Ciechanowie od zawsze lysi gonili brudasow...takie jest odwieczne prawo natury... brawo mlodzi widzimy sie 11.11.11 tez wreszcie rusze swoje dupsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 22:15 rusz rusz. grube dupska bedą fajne do kopania na blokadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davo Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 00:31 To w Ciechanowie są, albo byli jacyś łysi haha? Toć to śmiechu warte zwykłe pijaki, żule co na MKS Ciechanów czasami chodzą, czasami w Borucie posiadują i pysk zalewają, kiedyś biegali we flekach i glanach, ale szybko "się wypalili" hehe. Tacy łysi to się nadają do tarcia chrzanu w Bolęcinie jedynie. Tacy twardziele, że z koncertu Analogsów szybciej wychodzili niż weszli, a jednemu kiedyś na środku ulicy po koncercie Ciechanie "baterie się rozładowały" hehe jak koniecznie miał chęć burdę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Marsz Niepodległości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 11:41 wstyd Wojtek, po prostu wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
bardonski Re: Marsz Niepodległości 10.11.11, 15:50 Co do wcześniejszego ogłoszenia: > Towarzystwo Kulturalne ,,Endecja" organizuje wspólny wyjazd na ,,Marsz Niepodległości'' chcę poinformować że mamy komplet 14 osób (przedwczoraj zgłosiło się dwóch kolegów i jedna pani od nas się zdecydowała) Poza nami wiem że jadą jeszcze conajmniej dwie grupki samochodem i pociągiem. Proponuję w przyszłym roku wynająć autobus. kontakt: Wojciech Bardoński 603 806 446 bardonski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanow_inaczej Re: Marsz Niepodległości 08.11.11, 10:14 Marsz również będzie w Ciechanowie: Więcej: Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 19:18 czlowieku ogarnij sie. wozisz sie na tym forum jak gowno na taczce. poki co wszystkie debaty na korzyść PATRIOTÓW, polecam obejrzec tą ostatnią w Warszawie: www.youtube.com/watch?v=9ZgowS931tk Poza tym: a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379762_229380877124002_100001562742547_630494_371196917_n.jpg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 19:43 Ja to nie wiem jakim trzeba być głąbem, żeby nie rozumieć prostych spraw. Udajesz czy jesteś półgłówkiem? Nikt tu nie jest przeciw "zwykłym Polakom" maszerującym w Marszu Niepodległości, ponieważ to zacna inicjatywa. Problem w tym, że to nie jest zwykły "Marsz Niepodległości" organizowany tj. w naszym mieście przez władze miasta, ale marsz, który był od początku od wielu lat organizowany przez jawnie faszystowskie organizacje jak MW, ONR, NOP i inne dziadostwo, które nagle w tym roku rezygnuje z symboliki i udają "patriotów" i tym samym prowadzą szeroko zakrojoną kampanię ogłupiając rzeszę ludzi nazwą "Marsz Niepodległości", którzy myślą że idą na zwykły marsz ku czci niepodległości swojej ojczyzny, a w ten sposób umacniają polityczną pozycję skrajnej prawicy. Pierdolę takich "patriotów" jak ty, bo patriotą nie jesteś, a tylko Ci się wydaje. PS. Ty oglądałeś tą debatę, czy koledzy Ci dali linka i powiedzieli, że wygrana dla was? Bo nie wiem skąd wysnułeś taki wniosek? Bo skoro oglądałeś to ciężko u Ciebie ze zrozumieniem słowa mówionego, ale chyba też pisanego. No ale to wszystko by wyjaśniało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 20:15 LEWACY POKI CO PRZEGRYWACIE NA KAZDEJ PLASZCZYZNIE I TYLE W TEMACIE. BOLI WAS TO OJ BOLI. I DOBRZE BO MA BOLEC. DO ZOBACZENIA NA MARSZU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 01:42 Znaczy na jakiej płaszczyźnie. W debacie którą podałeś Twoi koledzy mają takk bzdurne argumenty że trafiaja tylko do takich co maja siano w głowie. TO że Cie przekonuja nie jest powodem do dumy:) Nie ma na świecie takiej idei która byłaby ważniejsza od człowieka. Zasada prosta jak drut. Jeśli jej nie rozumiesz to możesz tylko ten drut pociągnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 01:44 No tak my "LEWACY" przegrywamy haha warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10612346,AK_odcina_sie_od_Marszu_Niepodleglosci.html To się dopiero nazywa porażka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 01:48 he he - zaraz sie dowiemy że AK to wcale nie patrioci:) No kurde czekam na deklaracje łysej hołoty :) Zaraz jakiś wypierd z młodzieży wieśniackiej powie ze AK tak naprawdę to nie była ważna w czasie wojny w przeciwieństwie do endecji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 10:21 Jadę na Marsz Niepodległości - to jest dzień symbolizujący zrzucenie kajdan zaborców. Zadajmy sobie podstawowe pytanie. Kto będzie świętował ten dzień prawidłowo, ja idący z dziewczyną za rękę i z flagą Polski w drugiej czy Wy blokujący legalny marsz polaków z flagami państwowymi w ręku? Zarówno między nami jak i Wami znajdą się ludzie nieodpowiedzialni i zwyczajnie popieprzeni, ale my to rozumiemy, a Wy sami ściągacie nazistów z Niemiec. My z flagami, Wy z transparentami "nie przejdziecie". I gdzie ta demokracja? Większość chce przejść, więc wypchajcie się. Łukasz O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 10:29 Dodam jeszcze, że to nie my będziemy mieli pozasłaniane twarze. Bądźcie normalni i zauważcie - ludzie którzy idą na Marsz Niepodległości idą z zamiarem świętowania Dnia Niepodległości. Niech organizatorzy mają złe zamiary to i tak ludzie idą z innych pobudek. Wy jedziecie blokować marsz ludzi chcących świętować to, że Polska jest wolna. Ci, którzy chcą stłumić radość polaków wynikającą z wolności są zdrajcami, plują we własny ogródek chcąc niewoli i zależności od innych krajów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 11:32 mizerny twoj wywód jest łukasz, a jak masz ochotę z faszołkami razem iśc to twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 13:47 To faszyści będą szli z patriotami, a nie patrioci z faszystami, rozumiemy proporcję? W każdej grupie osób znajdują się ultrapoglądowcy i są to osoby czasem po prostu szalone. Problem w tym, że w grupie blokujących jest niewiele nieagresywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 16:30 Ale to Ty będziesz szedł ramię w ramię z neofaszystami i zdrajcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 17:23 Niestety nie masz racji. Prawnym organizatorem marszu jest onr i młodzież wszechpolska. Więc to Ty idziesz z nimi a nie oni z Tobą. A argument o demokracji nie przekonuje mnie bo sięgam do historii i widze że hitler też doszedł do władzy w demokracji. A wracając do blokowania - nie twierdzę że każdy kto idzie w tym marszu to faszysta - wręcz przeciwnie. Ale jak maszerujesz ramię w ramię z nimi to musisz się liczyć z tym że bokowany będziesz tak samo jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 17:39 No to masz problem panie Łukasz, bo jednak patrioci z faszystami. Proste pytanie do Ciebie? Wiesz kto organizuje "Marsz Niepodległości" i na czyim marszu będziesz maszerować? Proste pytania więc czekam na proste odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 19:01 @Gość: Polak do Łukasz A na co dzień chodzę po ulicach Ciechanowa ramię w ramię ze współpracownikami władz PRL'u i jakoś muszę to przeżyć. W sądach nadal zasiadają sędziowie, którzy byli sędziami w PRL i co? Oni mają poglądy prawicowe, ja mam poglądy prawicowe, a to, że niektórzy z nich mają poglądy ultra-psycho-prawicowe to nic na to nie poradzę. Ktoś może być gotów zabić za deptanie liści, są i tacy, i są oni wszędzie. @antifa To czemu środowiska lewicowe tak lubią mówić na zmianę o demokracji, tolerancji lub wyzywać innych od faszystów - na zmianę, zależnie od sytuacji. Sprawa jest jasna, możecie również maszerować, lecz nie wolno Wam utrudniać marszu. Macie prawo do manifestacji własnego zdania o ile nie jest społecznie i moralnie niepoprawne [ogólnie ujmując], ale nie macie prawa do tłumienia manifestacji własnego zdania innych osób, które ani w społeczne ani w moralne uczucia nie godzą, a maszerując z flagami Polski myślę, że wręcz przeciwnie. Wiem także kto organizuje blokadę marszu i mam z tego powodu różne obawy. W każdym razie jestem miło zaskoczony, ponieważ spodziewałem się agresji. O wiele przyjemniej w ten sposób dyskutować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 19:22 Nie chcesz nie bierz udziału ale jeżeli będziesz blokował Marsz Niepodległości zwany też Marszem Polskich Patriotem wiedz, że jesteś antypolakiem. Dla takich nie ma miejsca w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 20:15 Napisałeś: A na co dzień chodzę po ulicach Ciechanowa ramię w ramię ze współpracownikami władz PRL'u i jakoś muszę to przeżyć. W sądach nadal zasiadają sędziowie, którzy byli sędziami w PRL i co? Oni mają poglądy prawicowe, ja mam poglądy prawicowe, a to, że niektórzy z nich mają poglądy ultra-psycho-prawicowe to nic na to nie poradzę. Ktoś może być gotów zabić za deptanie liści, są i tacy, i są oni wszędzie. Chłopie co ty pierdo...isz?! To jest argument, że idziesz ulicą i nie masz na to wpływu? NIE, MASZ WPŁYW na swoje postępowanie, chcesz wyrazić sprzeciw przeciw neofaszystom to nie idź z nimi, odetnij się od nich, a nie: ''co ja poradzę"! dupa jesteś a nie prowokator! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:26 Nie rozumiesz - ideą marszu jest świętowanie Dnia Niepodległości i idę z takim zamiarem. Nikt nie jest w stanie zweryfikować w jakim celu idą inni. Idąc Twoim tokiem rozumowania każdy powinien stworzyć osobny marsz. Nie wiem z kim idę i nikt nigdy nie będzie wiedzieć. Mówiąc po Twojemu - blokujący marsz będą szli ramię w ramię z nazistami, oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 20:36 i gadaj z Tobą... kto organizuje ten cholerny marsz? AK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Marsz Niepodległości IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 21:02 Polaku idąc takim tokiem rozumowania to może powinienem przed obejrzeniem każdego programu telewizyjnego zorientować się kto jest jego reżyserem... Co ma do rzeczy kto jest organizatorem? Człowieku tego dnia spotykamy się aby manifestować swoją dumę narodową i przywiązanie do suwerennego państwa polskiego. A jeśli taki taki szczurek jak Ty stanie mi na drodze to chętnie przejdę mu po głowie. Do zobaczenia w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 21:15 Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem, jestem dumny z Grunwaldu, Kircholmu, obrony Wizny, Curie-Skłodowskiej, Szopena, Sienkiewicza, Kubicy, Małysza itd. (kurcze, sporo tego można by wymieniać;)))) Dlatego nie potrzebuję raz w roku manifestować, robię to codziennie poprzez rozmowę i małe gesty. Nie mam nic do innych nacji, ras, orientacji. A Twoja ksywka... pokazuje Twój poziom. (marsz skrajnej prawicy jajo po prawej, jajo po lewej, a w środku ch...j) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 21:27 Ale nie codziennie możesz przejść dumnie z flagą po ulicy, poczuć, że naród w razie potrzeby się zjednoczy i będzie się bronił. Odskocznia od codziennego wyścigu szczurów w szkole, pracy i wszędzie. Taki marsz może przywrócić nadzieję i wiarę w ludzi, a także w ich pozytywne zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do Łukasz Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 21:37 Łukasz jesteś chyba jeszcze bardzo młody (co oczywiście nie jest zarzutem) i po prostu naiwny. zorganizuj w Ciechanowie (albo i w Warszawie) bez neofaszystów taki marsz, a pójdę z Tobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 21:45 Ja i bez flagi chodzę dumnie po ulicach miasta które nigdy nie było tak zadbane jak obecnie .A może właśnie ta codzienna szkoła , praca jest większym pożytkiem dla ojczyzny jak np. cytat z forum „trzeba ten jeden dzień w roku poświęcić ojczyźnie, POLSCE.” Dlaczego dążenie do wygodnego zycia nazywasz wyścigiem szczurów . Ja wolę jednego np. biologa niż 50ciu historyków . A czy uważasz że ta polska z 18 r była taka jednolita kulturowo, wyznaniowo czy narodowo ? I autentycznie boję się o wnuków jak czytam na plakatach wyborczych „ wygramy walkę , bój itp. „ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 00:59 Ten naród co miałby się zjednoczyć i bronić się mógłby na co dzień być "zjednoczony" w takim sensie, że ludzie codziennie mogliby pokazywać swoje człowieczeństwo pomagając sobie nawzajem, a nie kopiąc pod sobą dołki i nienawidząc się. Dla kasy, stanowiska i wrodzonego egoizmu Polak Polaka w łyżce wody by utopił. Więcej krzywdy w życiu doznałem od Polaka, a nie od jakiegoś "żyda", "murzyna", czy "pedała", i idąc tokiem myślenia MW, ONRowców i innej tępej hołoty powinienem nienawidzić Polaków, ale tak nie jest.:) A ty mówisz o tym jednym dniu, gdzie będziemy udawać, że się kochamy. To tak jak mąż, który katuje na co dzień swoją żonę nagle w "Dzień Kobiet" przynosi kwiaty i udaje przykładnego kochającego męża. A może bądźmy codziennie w porządku wobec siebie, niezależnie od pewnych różnic czy to w wyznaniu, poglądach (o ile w założeniu nie mają kogoś skrzywdzić) czy wyglądzie, a wtedy nie będą potrzebne takie marsze, które muszą sztucznie nakręcać ludzi, którzy nagle w jeden dzień do roku udają, że są jednością. Bo skoro niby jesteśmy taką jednością, to chciałbym zobaczyć na Marszu Niepodległości Polaków wyznania judajskiego idących ramię w ramię z ludźmi z ONR, NOP, czy MW. Myślicie, że organizatorzy pozwolili by na to? A uwierzcie mi, że znaczna ilość żydów poszłoby na ten marsz, bo to także ich święto, ich ojcowie i dziadkowie też umierali za ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 22:19 łukasz - jesteś jak mi się wydaje mądrym i niegłupim facetem. Niestety mam wrażenie że czasami kierujesz się jakimiś zwrotami wyjetymi z politycznego bełkotu - zwracasz sie do mnie : środowiska lewicowe. Ale ja sie nie identyfikuję z żadnymi środowiskami lewicowymi!! kogo uważasz za lewicowców? Millera, palikota?? Uwierz że to nie są bohaterowie mojej bajki. Uprzedzę również Twoje pytanie i odpowiem : nie , nie głosowałem na platformę. Nie sprowadzaj tematu tego marszu do polityki!! Antyfaszyzm to nie pogląd polityczny- to człowieczenstwo! Ide na blokadę bo mój dziadek gnił w nazistowskim obozie a nie dlatego że paru politycznych cwaniaków próbuje się pod to podłączyć! Nie mówi mi czy mam czy nie mam prawa blokować faszystom drogę. Mam obowiązek - chociazby wobec tego dziadka. jestem mu to winien! nacjonalizm nigdy , w żadnym zakątku ziemi nie zrobił nic dobrego. Jeśli ktoś czuje sie lepszy tylko dlatego że urodził się w tym czy innym kraju to znaczy że nie prezentuje sobą żadnych wartości które byłyby jego zasługą. Bo przyznasz że na to w jakim kraju się urodziłeś i jaki masz kolor skóry nie miałes duzego wpływu. Nie oceniam CIę źle , nie krytykuję Twojego patriotyzmu ale musisz liczyć sie z tym że stając ramię w ramię z faszystami spod znaku onr stajesz jednocześnie oko w oko z ludźmi takimi jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Marsz Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 22:19 heh - miało być młodym i niegłupim ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: Marsz Niepodległości IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 01:11 Dodam jeszcze jeden post, bo poprzedni był 88. , a po co mam dać radochę przygłupom hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryl Re: Marsz Niepodległości i zakłamana TVN IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 20:25 Jak w TVP,TVN oraz w Polsacie zaginęła manifestacja legalna i zwiazana ze swietem niepodległosci.Jak to jest mozliwe ze zaden reporter telewizyjny nie zauwazył legalnej manifestacji wolnosci w ktorej brało udział ponad 20.000.obywateli polskich a tylko pokazywano stale walki huliganów z policja. Rowniez stale był pokazywany duzy transparen z napisem " Blokujemy i bedziemy nadal blokowac" to znaczy nam jest wolno a WAM nie pokojowo manifestowac .Nie mozecie przejsc pod pomnik waznego Polaka Dmowskiego bo podobno jestescie wszyscy faszysci.Chyba musimy zwrocic sie Komisji Etyki mediow jak to jest mozliwe ze wazne uroczystosci krajowe nie sa prawidłowo obsługiwane w telewizjach polskich bo zagineła manifestacja z 20.000 ludzmi ktorzy szli w pokojowym pochodzie. Obraz Polski według naszej telewizji zostal przedstawiony fałszywie i nieprawdziwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Marsz Niepodległości i zakłamana TVN IP: *.play-internet.pl 12.11.11, 20:53 Co raz wiecej ludzi to zauwaza. Dalo sie to tez wyczuc podczas pochodu. Wiele osob starszych, kombatantow poklepywało Nas mlodych po plecach dziekujac nam i mowiac ze w nas mlodych nadzieja! Policja prowokuje, media oszukuja... W Grecji bylo dokladnie to samo. www.niezalezna.pl polecam, jedyny normalny portal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Marsz Niepodległości i zakłamana TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 20:56 Pamiętacie scenę manifestacji z Zezowate Szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Marsz Niepodległości i zakłamana TVN IP: *.play-internet.pl 12.11.11, 21:02 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GtmT-QNL164 zeby Polak Polaka z flaga lał?? kur** dlaczego tego media nie pokazuja. Repoerterka tvn na wizji stwierdzila nawet, ze haslo BOG HONOR OJCZYZNA nawołuje do agresji! warto zobaczyc tez to: www.youtube.com/watch?v=iEJn3SvnQlY&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.... Do Adam IP: *.opera-mini.net 12.11.11, 22:46 Gość portalu: Adam napisał(a): > www.niezalezna.pl polecam, jedyny normalny portal! niezalezna.pl - to nie jest żaden normalny portal tylko PISowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Do Adam IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.11, 08:59 "prawdziwi Polacy", he, he sprowokowali grupkę gó...arzy z antify i w nogi. ŻENADA!!! www.youtube.com/watch?v=AaT3jPkPrlY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Polak marsz IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 09:38 Ślepy i gluchy jestes ze nie widzisz, jak ci pajace z antify rzucaja w nich roznymi przedmiotami (butelka i nie tylko) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: marsz IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.11, 10:17 a ty głupi i pie...ię.y, że nie widzisz, że sami przyszli po wpierd.l? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3 Re: marsz IP: *.204.105.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.11, 11:11 po cokolwiek by nie przyszli to musisz być głupi skoro zezwalasz na takie zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: marsz IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.11, 22:41 Naziolki zaatakowali, więc antyfaszyści nie będą stali i się przyglądali. Zareagowali normalnie, broniąc się. Widać ewidentnie, kto tu atakował, a kto tylko stał, i widać ewidentnie kto szybko spie***lał:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do Gamzur Re: marsz IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 21:15 dokładnie, bo juz się martwiłem, że tu sami noehitlerjugend... Nieważne, też się uśmiałem (przez łzy oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 16:22 Warto posłuchać opinii prof. Jaroszyńskiego. Polecam! Pozdrawiam niepoprawni.pl/blog/1785/ostre-prof-piotr-jaroszynski-o-marszu-niepodleglosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: marsz IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.11, 22:17 rząd PO robi wszystko, żebyśmy zaczęli się wstydzić, że jestesmy Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: marsz IP: *.cnow.pl 16.12.11, 17:51 Wyluzujcie! od tego onanizowania się tym " PATRIOTYZMEM" nasienie spermy krążąc w waszych mózgach nie daje możliwości aby tam przepływała krew. A jednak ma być ona przelewana nie sperma jeśli mówimy o patriotyzmie. Mylą się wam priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 00:12 a twój pryncypał waldemar wardziński robercie grzelak zorganizował marsz w ciechu a ty tak tu nasrywasz na jego patriotyczny wybryk strasznie chamskiego wardziński ma radce prawnego Re: marszIP: *.cnow.pl Gość: trzeźwy 16.12.11, 17:51 Odpowiedz Wyluzujcie! od tego onanizowania się tym " PATRIOTYZMEM" nasienie spermy krążąc w waszych mózgach nie daje możliwości aby tam przepływała krew. A jednak ma być ona przelewana nie sperma jeśli mówimy o patriotyzmie. Mylą się wam priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamzur Re: marsz IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 01:37 Patriotyzm to choroba, którą zarażają dzieci, aby potem nimi strzelać w imię własnych interesów. Wychowanie dla pokoju z karabinem w ręce, to ich sposób myślenia o przyszłości. Ale pokój w rękach tych, co nigdy nie chcą strzelać, co udają głupich by nie dostać się w mundury. Pokój w rękach tych, co wiecznie pamiętają prawdę, która jest tylko jedna. Nie ma nacji wyjątkowych, tylko wyjątkowe bzdury, powtarzane w koło by się stały prawdą, ale prawda jest tylko jedna. Tylko jedna prawda jest. by ZxRx Odpowiedz Link Zgłoś