Dodaj do ulubionych

Ranking najbardziej prostackich sklepów w ciechano

IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 17:36
1. Kaufland - paniusie rozkładające towar i sprzątajace nie przed otwarciem czy zamknięciem ale w trakcie największego ruchu.
Drogie Panie to z moich pieniędzy i klientów płacą wam pensje. Nie jestem wrogiem ale KLIENTEM.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.tktelekom.pl 01.11.11, 17:47
      Proponuję rozszerzyć wątek nie tylko o sklepy ale również o instytucje.W ostatnich dniach u mnie prym wiedzie przychodnia arnica.Poprzez swoje podejście stracili pacjenta.Ciekawa jestem czy tylko ja miałam pecha,czy generalnie nie są nastawieni na pomoc a wręcz przeciwnie?
    • Gość: GO Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 17:49
      to ty bruum piszesz ? ten prawdziwy bruum ?
      • bruum Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie 02.11.11, 16:02
        A jak Ci się wydaje? Ja piszę zawsze i tylko zalogowany pod swoim nickiem. A ten tu to Chińska podróbka :)
    • Gość: . Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 01.11.11, 17:50
      To podejdź do tych spracowanych pań i im to powiedz w oczy.Myślisz,że wykładanie towaru czy sprzątanie to taka łatwa praca? Poza tym rusz głową,to kierownik wydaje im polecenie kiedy i gdzie mają sprzątać.One są ,,tylko'' od wykonywania poleceń.Wieki pan się odezwał,żywiciel ekspedientek hehe ;]
      Mam nadzieję,że na ciebie też niedługo ktoś wyleje PUBLICZNIE wiadro pomyj.Nawet nie masz odwagi komunikować się w normalny sposób tylko w tak żałosny,przez internet.I kto tu jest prostakiem...
      • Gość: Regałowiec Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.centertel.pl 01.11.11, 17:58
        To nie jest ten prawdziwy bruum. Tamten był zalogowany, a po drugie to ten jest za głupi. Widać to po jego imbecylnych postach.
      • Gość: Brumm Ciemna maso pomyśl IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 18:20
        Sieroto chyba łatwiej jest sprzątać i wykładać towar w trakcie mniejszego ruchu.
        A co do spracowania, tam nie chodzi szlachta kupować, ale jak powiedział klasyk - masa pracująca często ciężej od tych pań.
        • Gość: . Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.play-internet.pl 01.11.11, 18:33
          Może i łatwiej,ale nie jest to zależne od tych pań tylko od ich przełożonych.
          Widzę,że argumenty zastępujesz inwektywami,gratulacje.Gdybyś wiedział co to ciężka praca to miałbyś w sobie więcej wyrozumiałości.Mam nadzieję,że wkrótce ktoś twoją pracę oceni na tym forum tak jak ty to zrobiłeś teraz :)
          • Gość: brumm Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 18:40
            Wiesz co robi się w takim wypadku ?
            Idzie się do przełożonego tych Pań i zwraca się jemu uwagę że jest to zła pora
            na sprzątanie.
            Nikt nie ucierpi a on będzie musiał przemyśleć.
            • Gość: ;) Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 18:43
              No to czemu pustaku tempy nie poszedles..? Odwazny tylko w necie ehh...
              • Gość: brumm Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 18:45
                Poszedłem tłuczku.
                • Gość: ;) Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 18:47
                  No wczesniej nic o tym nie wspomniałes, i co kierownik ciekawego powiedzial?
                  • Gość: brumm Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 18:49
                    Odesłał mnie do twojej matki, a poważnie przeprosił nie za swoje debilne decyzje ale za te panie które jak odkryłeś swoim błyskotliwym umysłem tylko tam tyrają.
                    • Gość: :) Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 18:53
                      No teraz popisales sie swoja kultura;) Ja nie bede sie znizal do twojego poziomu. Zreszta czepialbys sie ich nawet gdyby nie sprzataly bo stwierdzilbys ze syf jest, potrafisz tylko narzekac..:)
                      • Gość: brumm Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 19:02
                        Ty masz poziom ? To chyba jak na Żuławach poniżej poziomu morza, depresja.........
                        • Gość: :) Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 19:04
                          Juz sie dowartosciowales?:D Idz sobie na chat dla gimnazjalistow to akurat bedziesz mogl gadac jak ze swoimi:)
                          • Gość: brumm Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 19:07
                            akurat poziom tego forum jest taki ze nazwanie go przez ciebie - swoim jest ok. Dokładnie pasujesz tutaj. Ujadaj dalej w swojej budzie ja spadam.
                            • Gość: :) Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 19:09
                              Chyba nie zrozumiales tego co napisalem:)
                  • Gość: Maniek Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.centertel.pl 01.11.11, 18:54
                    Najlepszym przykładem olewaczy klienta jest stacja benzynowa na Sońskiej-Orlen.
                    Tankuję tu często z racji iż mam po drodze jednaki za każdym razem to samo. Wszystko w zasadzie robią dobrze jednak ze trzy razy za wolno.
                    Dziś rano przeszli już sami siebie, z resztą tak jest co rano, na zatankowanie gazu czekałem 20 min. Jest to spowodowane tym iż jeden człowiek tankuje gaz, stoi na kasie i do tego robi hod-dogi. W tym czasie pewnie drugi smacznie śpi. Niecoż że paliwo średniej jakości to jeszcze taka obsługa.
                    • Gość: phi-lozof Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 19:21
                      eeee, ja znam lepszy przykład
                      PKOBP Oddział w Ciechanowie

:P
                      • Gość: klient Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:48
                        oj tak - nawet w Olsztynie, czy w Warszawie nie ma takich kolejek - jak zawsze - tłum klientów, a czynne dwa okienka, a szybkość obsługi petenta - szkoda słów.
            • Gość: Krzysiek Re: Ciemna maso pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:52
              Przed oceną pracy innych proponuję wszystkim krytykantom się przyjrzeć własnej pracy. Byłem kiedyś w innym markiecie przed 9-tą. Panie sprzątały. Mnie nie przeszkadzało. Nie przyszło by mnie do głowy narzekać. Nie zabierały mnie z półki towaru, który chciałem kupić. A więc czemu ma służyć tak założony wątek? Zaraz się pojawi konkurencja różnych sklepików i sklepów i bezkarne dokopywanie. Jak to nazwać? Pomijam już dobór słów - ciemna maso itp.....Dobrze, że mamy internet i takie fora. Przynajmniej wiadomo jakiego typu luidzie nas otaczają i czego się po nich spodziewać.
      • Gość: wyksztalcona Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 14:11
        widzę, że oburzyła się jakas zacna pracownica na wysokim stanowisku typu sprzątaczka ;)
    • Gość: mała panorama Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 01.11.11, 19:00
      Dużo moich znajomych z powstańców wymieniłoby małą panoramę.Ja również przez obsługę przestałam tam kupować.
      Ekspedientki mówiły do mnie po imieniu(mimo iż 18naście lat skończyłam lata temu:)),pozwalały sobie na niegrzeczne komentarze,robiły łaskę,że mnie obsłużyły,często nie chciały pokazać mi gdzie co leży ani tego przynieść.Nie wiem jak jest teraz,ale rok temu wołało to o pomstę do niebios.
      • Gość: phi-lozof Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 19:20
        litości
        > zęsto nie chciały pokazać mi gdzie co leży ani tego przynieść.
        czy Ty wogóle wiesz co w takich miejscach robią ekpedientki?
        czy to nie jest aby sklep samoobsługowy?
        nie podoba się obsługa to zgłoś do kierownika
        nie podoba sie kierownik to zgłoś jego zwierzchnikowi
        plujesz na forum zamiast wziąć dupę w troki i samemu wziąć sobie towar z półki a jak Ci kurczaka w szmacie od podłogi podają to nie zgłaszasz kierownikowi

zamiast ujadać na forum egzekwuj swoje prawa
        o ile faktycznie zostały naruszone ;)
        • Gość: 0 Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 01.11.11, 19:32
          Samoobsługowy,ale jeśli klient nie może czegoś znaleźć to chyba ekspedientka jest od tego aby przynieść,pokazać gdzie co leży.Za to jej płacą.
          • Gość: aa Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.tktelekom.pl 01.11.11, 20:07
            Szkoda, że ktoś nie założy tematu : "Ranking najbardziej prostackich forów internetowych "
          • Gość: phi-lozof Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 20:17
            no to zaskoczę Cię
            one są od wykładania towaru
            panie na kasie są od liczenia tego co klient chce ze sklepu wynieść
            żadna z nich nie jest od zaspokajania chorych potrzeb wyższości zakompleksionych klientów
            szanuj człowieku czyjąś pracę
            nikt Ci nie będzie uslugiwał
            • Gość: Monia Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: 213.199.253.* 01.11.11, 20:45
              Gotuję się zawsze gdy ktoś używa formułki typu ZA TO IM PŁACĄ, OD TEGO SĄ itp. okazuje się, że prawie każdy zna obowiązki innych grup zawodowych...gdzie tak naprawdę nie ma o tym bladego pojęcia
            • Gość: burak Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 05:56
              Chyba pajacu pracujesz w jakimś urzędzie w którym mama załatwiła ci prace albo w szeroko pojętej strefie darmozjadów z państwowej kiesy.
              Tak się składa człowieczku że pracując w handlu jest sie jak dupa od srania aby dla klienta być miłym.

• Gość: 0 Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 13:03
      Toż rzeczywiście,klient który od niedawna robi zakupy i mówi,,przepraszam,czy mogłaby mi pani powiedzieć gdzie leży chleb?'' ma bardzo chore i wygórowane zachcianki!
      Tak ciężko powiedzieć gdzie co leży!
      Ja również pracowałam na kasie,ale nawet ze zwykłej ludzkiej życzliwości nie odmówiłabym klientowi pokazania gdzie co jest,kto to ma zresztą robić jak nie pracownik sklepu? Już nie mówiąc o bezczelnych komentarzach i mówieniu per,,ty''.
      • Gość: Joozef Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 15:15
        Jestem uprzejmy dla pracowników w sklepach i instytucjach i to samo spotyka mnie z ich strony. Nie szukam dziury w całym, skarżąc w necie, że panie sprzątały. Żyj i daj żyć innym. Szkoda, że w Ciechanowie nie wszyscy o tym pamiętają, a do dokopania pierwsi ... :(
        • Gość: Krzysiek Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 16:15
          Myślę podobnie. Pisałem o tym wcześniej
    • Gość: . Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 21:06
      Aha, phi-lozofie- ja napisałam tylko czyste fakty,bez rzucania obelg.Ty za to wylałeś na mnie wiadro pomyj.I ty piszesz,że powinnam mówić ludziom prawdę prosto w oczy? To podejdź na ulicy i powiedz mi to,co tutaj napisałeś(oczywiście zdaję sobie sprawę,że tu napiszesz,że nie miałbyś z tym problemów:)).
      • Gość: ... Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.204.62.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 22:56
        Powróćmy do tematy. A jak ocenianie obsługę w sklepach w Galerii Mrówka? W sklepach odzieżowych?
        • Gość: ciechanowianka Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 14:17
          w mrowce w sklepie moodo tragedia paniusie stoja i patrza sie jak sroka w gnat zamiast obslugiwac jak chcaialam kupic kurtke wzielam sobie rozmiar "s" i okazala sie mala wiec poprosilam pania z przymierzalni zeby mi sprawdzila czy jest "m" z wielka lacha podeszla do kurtek po czym stwierdzial ze nie ma. Wiec ja wychodzac ze sklepu odwieszam ta "s" i patrze a nad nia wisi rozmiar o ktory prosilam oczywiscie nie kupilam tej kurtki a paniusi zrobilo sie glupio. w atlanticu jest mila obsluga panie sluza pomoca w ravel ta z loczkami panienka nie robi nic :)
          a jak sklepy na warszawskiej???
          • Gość: ... Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 14:37
            Były sklep FOR na przeciwko US na Warszawskiej!!!obsługa koszmarna-opryskliwa dziewczyna,nadęta właścicielka,ubrania no cóż ŁÓDZ ŁÓDZ ŁÓDZ!!!
            • Gość: ciehanowianka Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 14:46
              ale teraz tam gdzie byl for jest sklep inspire sieciowka jakas tam sa rzeczy firmowe to o ktorym sklepie mowa ?? o forze?? czy o terazniejszym ?? ja w sklepei inspire kupuje duzo rzeczy fajne ciuchy firmy quicside dla meza i dla siebie dziewczyna zawsze sluzy pomoca jak ja poprosze i nie rzuca sie na mnie od razu w drzwiach jak to w innych sklepach
              • Gość: Jenny Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 00:24
                Ha ha ha...służy pomocą,jasne ale najpierw trzeba poczekać aż wypali papieroską z dziewczyną z Mega Mody i raczy otworzyć sklep...i to w godzinach pracy...o jedzeniu na oczach klientów nie wspomnę.
                • Gość: kkkk Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 10:08
                  a to przepraszam bardzo kiedy sprzedawczynie maja jesc jak nie w godzinach pracy??
                  • Gość: LINUX Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 22:46
                    Szkoda jeszcze ,że nie załatwiają swoich potrzeb fizjologicznych przy klientach...bo kiedy mają to robić jak nie w godzinach pracy!!!
    • Gość: tictac kolejny nadgorliwy IP: 88.220.104.* 04.11.11, 10:50
      człowieku nie podoba ci się to nie kupuj one rozkładają ten towar nie z miłości do porządku ale po to aby tacy id.... mogli to później kupić , zresztą są delegowane , popracuj w takim kołchozie to ci rura zmięknie
      • Gość: ogr13 Re: kolejny nadgorliwy IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 11:44
        Wczoraj spacerowałem wieczorem po warszawskiej i co zauważyłem że połowa sklepów o 17 jest już zamknięta czyżby nie było klientów.
      • Gość: . Re: kolejny nadgorliwy IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 21:31
        Nikt nikogo do pracy w sklepie nie zmusza.Zawsze można się zwolnić.Tyle ludzi szuka teraz pracy,jest potrzebujących i wykonywałoby ją z uśmiechem na ustach.
        Bez przesady,komuna już się skończyła.
        • Gość: gostek Re: kolejny nadgorliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 23:18
          w ciechanowie tylu ludzi tęskni za komuną. na każdym kroku to widać. żądania, żądania, oczekiwania z sufitu, pretensje, że nie rozdają pracy, mieszkania, zasiłków przy każdej okazji
          • Gość: Mimsy Re: kolejny nadgorliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 20:04
            Ja się cieszę, kiedy sprzątają w sklepie i mi nie przeszkadza, że to robią w czasie, kiedy robię zakupy. Nie warto się czepiać drobiazgów, najważniejsze, żeby było czysto.
            • Gość: gghk carefour IP: *.play-internet.pl 05.11.11, 20:52
              carefour - żenada obsługa. nafukane pi.....y przy kasach, tempe jak mongoły. Obsługują ślamazarnie i czepiają się o nazwiska na kartach płatniczych, w żadnym sklepie tego nie robią tylko tam, jak takie jeb...........ne przepisowe to niech wszystkim dowody sprawdzają czy czasem karty nie kradzione. Kolejki im się wydłużą, to ludzie przejdą do Kauflandu. Prócz tego kiedyś kupiłem tam ananasa w puszce z przebijaną datą - przeterminowanego ze 2 lata. A te nagrody z programu rodzinka - kolejny problem, jeżeli nie zainerweniujesz wyżej to zapomnij o czymś lepszym z książeczki.
    • Gość: X Re: Ranking najbardziej prostackich sklepów w cie IP: 212.160.172.* 06.11.11, 08:50
      Wiekszym problemem jest, ze co drugi towar "nie jest na stanie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka