IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 14:35
wczoraj na nowym cmentarzu na gostkowskiej bylo bardzo malo ludzi w porownaniu do poprzednich lat , nie bylo korkow mozna bylo normalnie przejechac i przejsc chodnikiem, bardzo malo ludzi jest w sklepach na warszawskiej co sie dzieje z ciechanowem??
Obserwuj wątek
    • Gość: Joozef Re: cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 15:11
      Siedzisz na cmentarzu i w tych sklepach przez wiele godzin, że tak twierdzisz? Jak ja byłem na cmentarzu był tłok, na Warszawskiej też widzę dużo ludzi. Mniej kupują w całym mieście i nie tylko u nas, bo jednak kryzys daje sie odczuć. Nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma.
      • Gość: kkk Re: cmentarz IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 16:30
        ja akurat na cmentarzu bylam podczas procesji gdzie zawsze byly tlumy a w sklepie siedze po 8 godzin dziennie bo tu pracuje wiec mam orientacje a pana skoro bulwersuje taki temat prosze sie nie wypowiadac. tak na marginesie nie przypominam sobie zebym przechodzila z panem na "ty" wiec troche szacunku...
        • Gość: ania-cnów Re: cmentarz IP: *.181.196.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 16:39
          w tym roku święta rozłożyły się na kilka dni, od soboty do wtorku.wczoraj raczej ludzie już wracali do domów, ponieważ dzisiaj już do pracy, dlatego nawału w święto zmarłych nie było
          • Gość: kkk Re: cmentarz IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 16:45
            w sumie to racja moze i to jest powodem bo byl dlugi weekend dla przyjezdnych.
    • Gość: x Re: cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 17:13
      Byłem koło 17:00 i był korek od samego ronda. Na cmentarzu tłum bo wieczorem jest najfajniesza atmosfera.
      • Gość: do kkk Re: cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 18:01
        widzę, że się nie orientujesz, że na forum wszyscy są na ty. trochę luzu kobieto ... :)
    • Gość: kk Re: cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:42
      Ciechanów piszemy z wielkiej litery - po pierwsze. Po drugie ludzie mądrzeją i nie wydają już tak lekko, tak ciężko zarobionych pieniędzy. A to, że na cmentarz łatwiej dojść, czy do jechać, to faktycznie powód do zadumy nad naszym miastem! Jakby był większy tłok, to pewnie słyszelibyśmy narzekania, że za dużo... . Załamka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka