Dodaj do ulubionych

Listy do M.

IP: *.109.c93.petrotel.pl 27.11.11, 18:33
Kiedy w Ciechanowie grają Listy do M.??? Można gdzieś w ogóle znaleźć repertuar ciechanowskiego kina?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Listy do M. IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 19:30
      Nie wiem kiedy ale byłem ponad tydzień temu w Warszawie oczywiście oglądałem i naprawdę polecam warty obejrzenia!!! Z chęcią obejrzał bym go raz jeszcze.
      • Gość: 12 Re: Listy do M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 21:24
        ja też byłam, film jest naprawdę świetny, miły lekki przyjemny a nie raz łezka może się w oku zakręcić. Wreszcie coś co można obejrzeć z przyjemnością i wyjść z kina z uśmiechem na twarzy :)
    • Gość: dd Re: Listy do M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 12:59
      www.ciechanowonline.pl/site/index/18.html
      wujek google zawsze pomoże:)
      • Gość: PCKiS Re: Listy do M. IP: *.opera-mini.net 28.11.11, 15:17
        Najszybciej tu!!!

www.pckisz.pl
        • Gość: uo Re: Listy do M. IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.11, 18:36
          wow są listy do m i wyjazd integracyjny......i to już niedługo:)
        • Gość: gradowa_chmura Re: Listy do M. IP: *.109.c93.petrotel.pl 28.11.11, 19:59
          super dziękuję za info o stronce :)
          • Gość: kinomaniak Re: Listy do M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 23:31
            hahaha, świetny felieton na temat naszego ukochanego kina
            ciechanowinaczej.pl/3233/po-co-te-nerwy-listy-do-m-w-kinie-lydynia/
    • Gość: Piter Re: Listy do M. IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 00:10
      A ja mam pytanie. Kiedy ostatnio wyszla jakas polska komedia bez gwiazdy jednego przeboju - Karolaka ?
      • Gość: kinomaniak Re: Listy do M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 10:45
        Odpowiedź jest prosta. Nagrywa się to i z taką obsadą jaka się sprzeda i to wszystko.W innych krajach jest podobnie wystarczy popatrzeć na super produkcje Hollywood ciągle te same gęby ale ważne aby sie sprzedało.
        • Gość: loook Re: Listy do M. polecam gorąco IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 12:48
          naprawdę fajny film, ma wszytko co do szczęścia potrzeba - wzrusza, i cały czas bawi na całego
          • Gość: Kasia Re: Listy do M. polecam gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 00:10
            A gdzie jest Żmuda? Widział ją ktoś w tym filmie? Przecież żaden współczesny polski film nie jest nagrywany bez jej udziału!

I nie polecam oglądać tej zapowiedzi, która jest w felietonie, zawarte są w niej kluczowe momentu filmu, nawet trailer musieli zepsuć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka