IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.12, 09:24
gdzie kupię w rozsądnej cenie odkurzacz,a może ktoś mi podpowie jakiej firmy są dobre i niedrogie(dodam że mam tylko kawalerkę więc nie musi mieć jakiejś ogromnej mocy ale musi być cichy ze względu na malutkie dziecko)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tytusia Re: odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 21:29
      Polecam odkurzacze kolumnowe Sebo (model Felix). Doskonale sprawdza się przy dziecku. Jest cichy, wygodny w użyciu. Ma rewelacyjną elektroszczotkę, która wciąga dosłownie wszystko. Specjalny system wydmuchiwania powietrza (całą powierzchnią odkurzacza) powoduje, że to co zostało wciągnięte do środka tam zostaje i nie wydostaję się w postaci kurzu. Odkurzacz jest jeszcze wyposażony w szereg filtrów - niezastąpione w przypadku, kiedy ktoś z rodziny jest alergikiem. Wydaje mi się, że warto przetestować!
      • Gość: Walery Re: odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 21:39
        Najlepsze są odkurzacze na wodę, te inne to badziewia nie odkurzają tylko rozdmuchują kurz.
        • Gość: ... Re: odkurzacz IP: *.play-internet.pl 24.05.12, 23:38
          Zgadzam się,mam dziecko z astmą oskrzelową i alergią na roztocza kurzu domowego,filtry i inne bajery to bujda.Przestrzegam przed zakupem odkurzacza bezworkowego!!! Czyszczenie filtrów, to tumany kurzu w domu. Także z biegiem czasu filtry tracą "przepustowość" i zupełny "klops". Kupiłam rok temu taki i są to wyrzucone pieniądze.Odkurzacze ,,CICHE''i tak po kilku miesiącach zaczynają hałasować.Jeszcze raz polecam odkurzacze wodne -nie mylić z piorącymi.Siostra ma od prawie 2 lat taki odkurzacz allegro.pl/odkurzacz-mpm-hydra-mod-03-filtr-wodny-odswierza-i2348389839.html i nie narzeka,ja mam niecałe 2 miesiące i na razie jest ok.
          • Gość: Gość Re: odkurzacz IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.12, 13:41
            najlepszy Bora 7 z firmy MDF z Milanówka, polecam
            www.youtube.com/watch?v=w99jxa_uOnw
      • Gość: Ulka Re: odkurzacz IP: *.free.aero2.net.pl 22.06.12, 10:52
        Odkurzacze Sebo jakiś czas temu występowały na pokazie mody!!! Naprawdę, zobaczcie sami jakie są piękne i wytworne:)pudelek.wrzuta.pl/film/4giYDXF5AvJ/odkurzacze_na_wybiegu..._zajebiste

• mart-a126 Re: odkurzacz 27.06.12, 12:45
          Sebo to mój ulubiony odkurzacz! Wielbię go nie tylko za wygląd i klasę ale także za innowacyjność i i najwyższą jakość. Fajnie mieć w domu odkurzacz, który nie brudzi, nie dymi, nie śmierdzi w dodatku jest cichy i leciutki. Polecam wszystkim zakup tego odkurzacza :)
          • Gość: Jola Re: odkurzacz IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 13:54
            Jak juz podszywasz sie za gospodynie domowa, to pisz tak, zeby to wygladalo wiarygodnie, a nie marketingowym slangiem jak z opisow na stronkach ze zdjeciami szklanych domow.
    • krakowskim_targiem Re: odkurzacz 26.07.12, 15:54
      wiesz co, jeśli chodzi o cenę i jakość, to poleciłabym mpm bora, to odkurzacz wodny, ma mocne ssanie, rzeczywiście porządnie zbiera. ale jest jeden minus - jest dosyć głośny w porównaniu z tymi najcichszymi modelami... coś za coś, niestety. niemniej, wiem z własnego doświadczenia, że przy odkurzaczu maluchy się uspokajają, więc moze ten hałas to nie znowu taki minus? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka