Gość: pablo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.05.12, 20:31 Kto robi dobre dziary w Ciechanowie lub okolicznych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h Re: Tatuaż IP: *.tktelekom.pl 01.06.12, 00:28 To ty jesteś ojcem pablito??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.12, 11:43 Dokładnie tak...i chce sobie twarz synka wydziargać na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 02.06.12, 15:20 Mława- studio CELT Mariusz Pieróg. Ma swoją stronkę necie. Trochę trzeba czekać, bo gość ma mase roboty ale warto poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.06.12, 18:44 Wielkie dzięki.A może wiesz jakie tam maja ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 02.06.12, 19:12 Już mówię- za wytatuowanie ramienia- od łokcia i bark zapłaciłem 3 stówy. Głowa orła, wkomponowana flaga Polski i do tego ( we ftorek będzie dokończone) motocyklista na choperze. Możesz wejść na naszej klasie na grupę tatuaże, w galerii znajdziesz moje zdjęcie i po opisie nie będziesz miał problemu go znaleźć. Osobiście polecam, trafiłem na tego gościa przez przypadek, na dobrą sprawę nikt mi Go nie polecal ale na prawdę jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 02.06.12, 19:14 Oczywiście tatuaż będzie kończony we wtorek a nie ftorek.....he he. Tak dla formalności. Nawiasem mówiąc już mam pomysł na kolejny motyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.06.12, 20:49 Widzę że będą mieli następnego klienta.Wchodziłem na stronę ''Celta'' i widziałem prace.Są naprawdę dobre i z tego co piszesz w rozsądnej cenie.Wcześniej tatuowałem się u Miśka i jestem zadowolony ale niestety zwinoł interes. Dzięki na konkretne info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look4win Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 18:10 Siemka a masz do niego jakieś namiary?? mail bodź telefon Pozdro wszystkich obdziargańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekyll Re: Tatuaż IP: 94.42.249.* 02.06.12, 22:23 Wiesz mam 40 lat i też jestem "chory" na tatuaż. Popatrz też na stronę Azazel ze studia w okolicy Milanówka. Pozdrawiam. Małżonka dała zgodę hihi. Będzie dziargane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Tatuaż IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.06.12, 22:37 Dzięki na pewno zajrzę na stronkę.Jasne że tak,dziargaj się bo to super sprawa.Ale muszę cię ostrzec ...tatuowanie wciąga i jestem prawie pewien ze to nie będzie twój ostatni tatuaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuaż IP: 79.162.126.* 03.06.12, 05:57 .tatuowanie wciąga i jestem prawie pewien ze to nie będzie twój ostatni tatuaż. Oj to prawda, wcviąga i to mocno. Ja miałem robić mały motyw-coś wielkości paczki a za chwile będzie całe ramię a w planach już jest kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.centertel.pl 17.06.12, 18:24 Siemka a masz do niego jakieś namiary?? mail bodź telefon Pozdro wszystkich obdziargańców wpisz sobie w google CELT Mława i wyjdzie Ci strona Mariusza. Masz tam kontakt, galerie itp. Odpowiedz Link Zgłoś