Dodaj do ulubionych

Informatyk - PEC ogłoszenie o pracę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 06:27
Ciechanowski PEC dał ogłoszenie w TC oraz na swojej stronie o pracy jako informatyk.
Czy ktoś z Was był może na rozmowie kwalifikacyjnej czy to ogłoszenie to następna lipa a pracę dostanie jakiś pociot ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o pracę IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 09:31
      Pewnie szwagier jakiegos kierowniczka po 2 letnim kursie informatycznym.
      • Gość: Mone Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 11:33
        Pewnie ze zatrudnia pociota po linii partyjnej
        • Gość: Sprzątaczka Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 17:25
          Nie ma co darować sobie . Pec to nie jest firma prywatna i pewne zasady muszą być zachowane. Uważam ze takie sprawy należy traktować poważnie i nie koniecznie godzić się z powszechnym przyzwoleniem na zatrudnianie rodziny w firmach.
          • Gość: ... Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o IP: *.play-internet.pl 18.06.12, 19:03
            ...istniej tam niejaka KOMISJA SOCJALNA która odrzuca szarakowi wniosek o dofinansowanie turnusu rehabilitacyjnego,leczenia,zakupu leków itp a INNEMU przyznaje wniosek na zakup okularów za 1500zł i wczasy za granicą za 2000...PEC TO KRAINA MIODEM I MLEKIEM PŁYNĄCA
            • Gość: Ja Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 21:11
              Ja złożyłem tam papiery i liczę na uczciwe traktowanie wszystkich zainteresowanych przez zarząd i prezesa. Może to śmieszne ale w to wierze .
              • Gość: kandydat Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o IP: *.1and1.pl 19.06.12, 20:17
                a jakie sa wymagania ?
          • Gość: piecyk Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.12, 14:17
            odezwali się do kogoś w sprawie ogłoszenia ?
    • Gość: cieciu Re: Informatyk - PEC ogłoszenie o pracę IP: *.tpi.pl 20.06.12, 07:34
      Wymagania masz na stronie PEC.
      Ja tak że stawiam na pociota. Wystarczy przeczytać nazwiska na stronie PiECa
    • Gość: Tomek ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 14:52
      Ja również zawiozłem papiery mam nadzieję że będzie uczciwie .....
      • Gość: lolek Są już wyniki ? IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 23:27
        jw.
        • Gość: jo tam Re: Są już wyniki ? IP: *.centertel.pl 29.07.12, 11:56
          rzekomo maja rozpatrywać wszystkie kandydatury tu na forum. Niedługo rozmowy kwalifikacyjne też będa za posrednictwem forum, więc sie dowiecie. ale moim znadniem i tak nie warto, bo oni tam szukaja do pracy, czyli trzeba robić coś. ja szukam roboty gdzie płaca minimum 2000 zł za siedzenie. od 3 lat szukam pracy i wierze że taką znajdę bo jesetem ciechanowianinem z krwi i kości. ten informatyk to nie warto. nie polecam
          • Gość: mieszkaniec Re: Są już wyniki ? IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 30.07.12, 14:29
            Juz wiem dlaczego podwyzszaja opłaty za ciepło. Podwyższaja pensje i zatrudniają nowe stada z platformy oraz Wspólnoty samorzadowej.
            • Gość: multiplkator_infor Re: Są już wyniki ? IP: *.net-193-106-79.assat.pl 31.07.12, 08:15
              He he ...
              Mam robotę !!
              • Gość: gosc Re: Są już wyniki ? IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 10:04
                Tylko nie zapomnij wujkowi na ostatnim pietrze flaszki koniaku kupic.
              • Gość: lucjan szczegolnie twoje ip mowi IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 23:14
                szczególnie ze twoje ip jest takie "ciechanowskie".
                Może dostałeś prace w Piecu a nie w Pecu. Z tego co wiem do nikogo jeszcze nikt nie dzwonił.
              • Gość: Morda Dziwię się że ktoś w tej parodii brał udział .... IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 15:18
                Pec to spułka miejska. Pracują tam tylko pocioty z rady miasta oraz zarządu.
                Ja się dziwię że kto kolwiek z Was brał udział w tej farsie.
                Pewnie został jakiś pociot.
                Tego rodzaju rekrutacja powinna być publiczna na zasadzie konkursu a nie pokrewieństwa.
                Napewno nie decydowały umiejętności, doświadczenie i wiedza.
                Jeżeli ktoś tracił czas na to zrobił z siebie tylko wariata.
                • Gość: Maria Re: Dziwię się że ktoś w tej parodii brał udział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 19:36
                  Potwierdzam, tylko upadły na głowę człowiek startuje w takim cyrku.
                  Przecież tam jest wszystko od wieków ustawione.
                  • Gość: a_samo_a Re: Dziwię się że ktoś w tej parodii brał udział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:23
                    "Przecież tam jest wszystko od wieków ustawione. "
                    Może w takim razie jakieś szczegóły?
                    Czy w przypadku tego konkursu również "wygrał" jakiś pociotek?
                    • Gość: Maria Re: Dziwię się że ktoś w tej parodii brał udział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:27
                      Moja rodzina tam pracowała.
                      Dobrze wiem jak tam jest. Zresztą gdzie w Ciechanowie nie pracuje rodzina ?
                      Chyba tylko w wolontariacie :-(
                    • Gość: smiech Łubu dubu hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:54
                      A czy jest jakaś możliwość prześwietlenia tego konkursu ?
                      Jak to jest od strony prawa. W sumie to spółka miejska.
                      • Gość: 1954a4 Re: Łubu dubu hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 08:04
                        A ja mam inne zdanie na temat tych pociotów i rodzin.Od pazdziernika mój kolega został przyjęty na stanowisko operatora ładowarki bez zadnych znajomości i układów .Ma po prostu dobre papiery i kwalifikacje.Kandydatów było kilkunastu.
                        • Gość: metafora Re: Łubu dubu hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 19:39
                          Tam są takie same układy jak w NFZ, ZUS, PCK, PUP i innych, powiązane zazwyczaj z PO i PSL.
                          Ciocia, wujek nikt oficjalnie się nie przyznaje.
                          • Gość: palacz_starszy Re: Łubu dubu hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 17:53
                            Podziwiam naiwność uczestników tego cyrku.
                            Do zoo również trzeba mieć rodzinę małp żeby się tam dostać na stałe :-)
                            • Gość: Ciekawy Re: Łubu dubu hehehe IP: 46.174.224.* 10.09.12, 21:38
                              To kto w końcu został informatykiem w PEC?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka