Dodaj do ulubionych

Nie idę na Koncert Dody ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 10:24
Krucjata Młodych przy Instytucie im. ks. Piotra Skargi organizuje protest pod hasłem "Nie idę na Madonnę!"
Krucjata Młodych w Ciechanowie nie organizuje protestu pod hasłem "Nie idę na koncert Dody'', który odbędzie się 1 września ?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Nie idę na Koncert Dody ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 10:39
      Na pewno zorganizuje! Bo dopóki ojciec Dody był w klubie Pis, Doda dla ciechanowskich prawdziwych Polaków był "obdarzoną talentem artystką estradową". Kiedy radny Rabczewski przeszedł do tych wstrętnych platfusów, Doda dla ciechanowskiego pislamu jest "szatańskim pomiotem". Moralność Kalego w najlepszym wydaniu!
      • Gość: waldek Re: Nie idę na Koncert Dody ?do obserwatora IP: *.cnow.pl 13.07.12, 13:27
        ...o to to-świnta prawda-o tem Kalim.
        • Gość: , Re: Nie idę na Koncert Dody ?do obserwatora IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 17:54
          a, tak w ogóle to walą mnie te dwie rzeczy, znaczy koncert Dody i wasza krucjata
          i nie wiem tylko czy to śmieszne czy straszne ???
          • Gość: Anna Re: Nie idę na Koncert Dody ?do obserwatora IP: 79.162.120.* 13.07.12, 20:54
            Mam głęboko w p....ie zarówno dode przykrą jak noc listopadowa jak i jej tatusia zmiennego jak flaga na wietrze.
            • Gość: Goździkowa Re: Nie idę na Koncert Dody ?do obserwatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 11:28
              Możesz i mieć w p....e Dodę, możesz i mieć coś innego ale w d...e, ale na pewno cierpisz na kompleks Dody. Dorota jest na pewno ładniejszą od Ciebie kobietą,a Ty mozsz sobie tylko pisać na forum swoje wypociny. I możecie sobie pisać, że nie idziecie na koncert Dody,ale i tak pełno gawiedzi pójdzie więc frekwencja na pewno dopisze,a nie jeden to wielki przeciwnik chciałby ją mieć w swoim łóżku choć przez chwilę:)
              • Gość: Aneta A ja idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 11:54
                Ja się wybieram. Dobrze śpiewa i daje profesjonalny show, Za darmo w dodatku, to dlaczego mam nie iść. Wyszukujecie sobie bzdurne problemiki, szkoda słów.
                • Gość: mig Re: A ja idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 00:04
                  właśnie MORALE ludzi - także Ciechanowian którzy dnia 1 września planują iść na koncert Dody nie szanują historii . Balować w takim dniu to nie tylko wstyd, ale i coś więcej. Warto by się zastanowić jakim my narodem jesteśmy i kto na takie imprezy zezwala oraz kto koordynuje ten koncert ?
                  dziwne, ze mój wpis wcześniejszy został wyrzucony, dlaczego MODERATORZE?
                  • Gość: Paweł Re: A ja idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 00:07
                    Bo moderator to komuszek i piesek A. Szechtera.
                    • Gość: gonzo Re: A ja idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 00:24
                      bez przesady. można po południu uczcić rocznicę, a wieczorem iść na koncert. przestańcie zgrywać świętoszków. to wasze święte oburzenie trąci grubą przesadą
                      • Gość: nie figura Re: A ja idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 15:29
                        Gonzo! pochowaj matkę po południu i baw się wieczorem z Dodą - ale super jest twój wybór i w ogóle, nie o świętość chodzi a o zasady i morale, których już brakuje niektórym i tobie też jak widać. Ale pustak pustakiem i widać jacy są niektórzy,
                        nawiasem - Doda może występować w każdy inny czas, ale 1 września to hańba (choć ona jest bez twarzy ojczyźnianej tylko maska i owe piękno i sława nie na całe życie ,na krótko. A co na to ojciec -
                        Pan Rapczewski ?
                        • Gość: kasa miasta Re: A ja idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 20:20
                          kto organizuje koncert Dody 1 wrzesnia? KTO za to placi i ILE z kasy miasta wypłynie na ten konkretny cel? rzecznik miasta winien odpowiedzieć społeczeństwu
                          • Gość: ona Re: nie idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 20:27
                            A właściwie to czemu właśnie ta"artystka" będzie gościła w Ciechanowie,a nie inna?
                            Lepszych nie było?
                            Myślałam,że wybiorę się chociaż na pożegnanie lata,a znów zostaje tylko rower:/
                            • Gość: jak to Re: nie idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 09:05
                              jak to 1 wrzesnia koncert Dody? kto to wymyslil ? brak słow . I kto daje kasę i ile ???
                              moze ktoś wie? czy tylko miasto wie i milczy rzecznik?
                              • Gość: ona Re: nie idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 12:30
                                Mam propozycję.
                                W n-rze 27 WPROST "artystka"wypowiada się
                                -Jestem zadziorą,lubie robic na przekór.Im ktoś jest bardziej zawstydzony,oburzony,
                                tym ja bardziej ten tyłek pokazuję.Gdyby wszyscy chodzili z gołymi du....,to zawinęłabym
                                się na pięcie i poszła do domu.

Może zaskoczmy "artystkę",to szybko zawinie się na pięcie i pójdzie do domu;)..
                                • Gość: 39 Re: nie idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 17:51
                                  Ta "artystka" schodzi ze sceny... kiedy jej się zachce...
                                  a pozegnanie lata i koncert Dody 1 września to niby studio COEK odpowiada za to - wystarczy zajrzeć na Ciechanowski Ośrodek Edukacji Kulturalnej Ciechanow podlegający pod miasto
                                  No to mamy edukację ciechanowianie- zakrzyczeć to co bolesne dla narodu - nie godzi się!
                                • Gość: xxx Re: nie idę - szczytna idea ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 14:19
                                  To kto w to "wchodzi" ?
                                  • Gość: Aisza Re: nie idę - szczytna idea ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 22:50
                                    Największym problemem Dody jest jest to ,że jest z Ciechanowa .Gdyby była z Warszawy byłoby Ok. Ciechanów jest wzorcowym przykładem jak dużo może być ciągaczy na dno wszystkiego co lepsze od pospulstwa.
                                    Śpiewaj dziewczyno i nie patrz na tych malkontentów nie warto.
    • Gość: wiem Re: Nie idę na Koncert Dody ? IP: 91.94.123.* 24.07.12, 22:57
      a będą fajerwerki na koniec koncertu ?
      • Gość: we Re: Nie idę na Koncert Dody ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 19:09
        caly koncert to fajer wer
    • Gość: philol Re: Nie idę na Koncert Dody ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 13:05
      ciechanowinaczej.pl/aktualnosci/doda-nie-zaspiewa-1-wrzesnia/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka