Gość: andrzej IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 14:17 Witam czy ktoś kiedykolwiek pracował w "Zakłady Mięsne Lenarcik " w Gotardach ,jak tam jest jaka płaca itp itd . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 11:19 nigdy tam nie pracowałem,ale znajomi pracują i opowiadają. Od takiej dyrektor zachowaj nas Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 14:32 znajomy pracuje i nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 18:53 jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 18:46 Dla kogoś kto tam nie pracuje może być spoko. Dla pracowników spoko nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: lenarcik praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.12, 22:49 w sklepach lenarcika smród i breud zwłaszcza przy pułtuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z aleksy Re: lenarcik praca IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.12, 21:20 Ponadto oszukują na wadze. Zawsze jest cały dkg, a do tego dużo papieru za który niestety trzeba zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellabe Re: lenarcik praca IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.12, 12:41 ABSOLUTNIE się NIE ZGADZAM!!! Jest to jeden z moich ulubionych sklepów z wędlinami, robię tam zakupy od ponad roku. Panie są bardzo miłe, codziennie świeża dostawa wędlin, można prosić o pokrojenie na taką grubość, na jaką się ma ochotę (nawet bardzo, bardzo, bardzo cienko - Panie się nie krzywią, tylko cierpliwie kroją ;-) ). Wędliny smakują wszystkim u mnie w domu, mają też "fanów" wśród rodziny i znajomych z innych miast (także dzięki temu, że są cieniutko pokrojone - niemal mistrzostwo świata!). A dzięki pakowaniu wędlin w papier (a nie w folię), dłużej zachowują świeżość. Nie mam także zastrzeżeń do przestrzegania zasad higieny, a naprawdę zwracam na to uwagę. Moim zdaniem sklep wart polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak jest Re: lenarcik praca IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 19:43 Oto prawda: sprzedajemy wg wagi brutto i tylko całe dekagramy! Nie podoba się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktya Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 22:39 Powiem tak wyzyskują ludzi ile i jak się da, Kodeks pracy-zapomnijcie w tej firmie nie korzystają z niego,ta cała śmieszna "dyrektor" bez szkoły-amstaf zakładowy.Jedyny autorytet tego burdelu to Szefowa przez duże . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 22:19 Okropny zakład, można się wymęczyć fizycznie i psychicznie pracując tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 22:04 Nie pracuję tam, więc mogę napisać tylko to co wiem od znajomych tam pracujących. pracować trzeba wszędzie raz więcej raz mniej,ale szanować pracowników wypadałoby. Prawda pani dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argo Re: lenarcik praca IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 11:41 Praca jak praca nie jest żle tylko od prawie 3 m-cy mi nie płacą no i tyle jutr jutro a napewno już pojutrze itd.a kasy jak nie ma tak nie ma zastanawiam się nad pozwem do sądu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: lenarcik praca IP: *.146.23.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.12.13, 07:11 Zacznijcie uczciwie pracować i szanujcie pracodawców, dopiero wtedy będziecie mieli prawo do ocen i wydawania sądów. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 20:56 "Zacznijcie uczciwie pracować i szanujcie pracodawców, dopiero wtedy będziecie mieli prawo do ocen i wydawania sądów. !" - to powinno działać również w drugą stronę... Niestety tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lenarcik praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 09:21 Ja pracowałam i chcę dalej pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: lenarcik praca IP: *.centertel.pl 28.07.14, 18:22 co ty opowiadasz chyba że masz nóż na gardle chamstwo,wyzwiska pracowników,obcinanie wypłaty za głupstwa nawet po 500zł. to cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś