Dodaj do ulubionych

Meble z IKEI

IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 19:15
Szczerze mówiąc, wydaja mi się mało trwałe, ale nie oszukujmy się- ceny są konkurencyjne.. Czy możecie powiedzieć coś na temattych mebli? czy jak kupię stolik i regał nie będe musiała ich za rok wymieniać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktosik Re: Meble z IKEI IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 19:27
      zależy jak uzytkujesz je. Jeśli co tydzien bedziesz przestawiać siadac na nich, wchodzic na nie to kazde sie zepsuja. ale jezeli bedziesz korzystac zgodnie z przeznaczeniem to 10 lat i nie bedzie sladu uzywania. Najwazniejsze nie obciazac zawiasów niepotrzebnie. Poza tym duzo zalezy od złożenia. trzeba dobrze podokrecac wszystkie sruby i mimośrody. Ja za mocno przekrecisz mozesz urwac gwint, trzeba miec wyczucie. Jeżeli nie planujesz przeprowadzek zawsze możesz w miejscach kołków łączen itp dac troche kleju.
      • Gość: ... Re: Meble z IKEI IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 20:31
        zależy tez z jakiej serii, mam większość mebli z Ikei i tak np. kanapa narożna 5 lat i jest super stan, łóżko sypialniane strasznie skrzypi (fakt - było prawie najtańsze). Mam 2 duże szafy - nie mam zastrzeżeń.
        • Gość: l Re: Meble z IKEI IP: *.play-internet.pl 01.09.12, 21:03
          u nas kanapa narożna też rewelacja!
          mieliśmy komodę,co prawda były w niej zabawki więc trochę była obciążona ale też dała radę.mamy stół i krzesła-też są ok:)
    • Gość: Ewa Re: Meble z IKEI IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.12, 21:09
      Sofa rozkładana + fotel (zdejmowane pokrowce)
      po trzech latach wyglądają właściwie jak nowe
      • Gość: / Re: Meble z IKEI IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.12, 23:40
        mam wszystkie meble z IKEI z najtańszych chyba serii i jestem zadowolony,
        co do jakości-wiadomo za tą cenę forniru mahoniowego na nich nie będzie :-)
        są estetyczne i praktyczne do tego chyba trzeba trochę lubić design skandynawski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka