Dodaj do ulubionych

dr Anna Kwiatkowska

IP: *.dynamic.mm.pl 27.09.12, 20:23
Czy może ktoś posada nr. telefonu do dr.Ani Kwiatkowskiej(stomatolog),słyszałam że otwiera swój gabinet? Na Małgorzackiej, gdzie pracowała ostatnio mają zakaz podawania nr.telefonu do niej.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.12, 20:45
      napisz na priv gg: 4036112 to Ci podam
      • Gość: gosc Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 09:09
        pani Kwiatkowska nie udostepniała nr telefonu.
        nie chciała mieć kłopotu np wieczorem albo w dni wolne ,
    • Gość: ania Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.cnow.pl 28.09.12, 10:36
      a gdzie p Ania otwiera swój gabinet czy ktoś wie?
      • Gość: k Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.mm.pl 28.09.12, 14:03
        Pani Ania otwiera swój gabinet na Gąskach.
        • Gość: ... Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 14:22
          ...a dokładniej na ul.Azaliowej....
        • Gość: Vobiscum Re: dr Anna Kwiatkowska IP: 82.177.194.* 28.09.12, 14:26
          Pani Ania otwiera swój gabinet na Gąskach, na ul. Azaliowej.
          I nie prawda, że nie udostępniła swojego numeru, by nie mieć problemu...
          W chwili obecnej jest już konkurencją, dla gabinetu, w którym pracowała.
          Ot, cała filozofia.

Jako pacjentka - chwalę sobie i polecam.
          • Gość: ania Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.cnow.pl 28.09.12, 14:29
            ja również polecam
            • Gość: była Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 20:43
              A ja nie polecam. Po zastrzyku miałam siniaka na policzku, wstydziłam się chodzić!
    • Gość: d Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 20:49
      W Ciechanowie nikt nie ma dr stomatologii
      • Gość: dianaS Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.mm.pl 28.09.12, 21:43
        Nie ma dr ale jest lekarzem stomatologiem i to bardzo dobrym!!! Polecam!
        Może ktoś wreszcie poda mi do niej nr telefonu. Z góry dziękuję
        • 0kora Re: dr Anna Kwiatkowska 30.09.12, 14:56
          numer do lekarz stomatolog Pani Ani to 606628559 i faktycznie nie podają jej numeru w ama-dencie, ponieważ stała się dla nich konkurencją. A przyjmuje w Gąskach na ul. Azaliowej 21.
          • Gość: ja Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 12:00
            ile za usuniecie zeba? w jakie dni przyjmuje?
            • Gość: Kasia Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 13:52
              Zadzwoń , przyjmuje w domu do pózna . Ja z dzieckiem jezdziłam nawet po 20 a i po mnie byli pacjenci . Ile za wyrwanie? Tego niestety nie wiem ale jak zadzwonisz to zapytaj
    • Gość: klient Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 09:53
      Nie znam numeru ale polecam.
    • Gość: ząb Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 16:26
      w książce nie ma?
    • Gość: aaaa Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 07:30
      Czemu mają zakaz?
      • Gość: gosc Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 10:20
        pani doktor powinna trochę zainwestować w reklamę albo zaglądac czasami na forum
        i sama podać nr telefonu.
        • Gość: ja Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 10:31
          Wystarczy wyszukac w necie albo spojrzec na powyższe odpowiedzi w tym watku!!!!! 606628559.
          A ile bierze za leczenie porownujac do innych stomatologow?? slyszalem ze sporo...Jak pracowala na Malgorzackiej to wychodzilo taniej...
          • Gość: proste Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 11:29
            Jaki materiał-taka cena.
            • Gość: ja Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 12:35
              Porównuję np. usuniecie zeba...wychodzi drozej...a efekt ten sam-zeba nie ma. A jesli chodzi o material to mam zrobione dwie plomby na nfz i mija juz 15 lat i jest ok.
              • Gość: Ewa Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 12:40
                A czy ktoś zakładał implanty zębowe? Jeśli tak to u kogo, jaka cena?
    • Gość: Kanałowe Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.devs.futuro.pl 12.05.14, 09:42
      Nie polecam !! Miałam kanałowe u tej Pani... Niby fajne cena tez przystępna a co sie okazuję to trzeba poprawiać ten ząbek :/ Na zdjęciu widać że kanały w ogóle nie zostały zrobione :( Masakra
      • Gość: ja Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.14, 16:40
        Wlasnie, ja to samo mialam z innymi " dobrymi" stomatologami. Dlatego chodze tylko tam gdzie przed i po robia rtg.
    • Gość: jaja jak.... Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.pl 13.05.14, 02:51
      Nie wstyd pani dr.?????
      • Gość: Pacjentka Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.play-internet.pl 13.05.14, 11:23
        Ja opiszę taką sytuację....Jestem na Małgorzackiej,czekam na wizytę,wychodzi Pani z krzykiem ,to nie możliwe miałam robioną 5!!!Pani pielęgniarka odp NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOSCI MIAŁA PANI ROBIONĄ 6 BO PIATKĘ MA PANI ZDROWĄ;-) tak więc może Pani nie wie który ząb Pani miała leczony;-)A tak na marginesie to wypadało by iśc do Pani Kwiatkowskiej i powiedziec ,że odwaliła manianę;-)Tutaj nikt zębów nie naprawi.
        • Gość: kama Re: dr Anna Kwiatkowska IP: 213.199.253.* 13.05.14, 12:42
          Pewnie że wypadałoby pójść ale trzeba Ani tyłek na forum obrobić tak po Ciechanowsku ;)))
          • Gość: paula Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.14, 02:30
            ja miałam wszystkie ząbki u Pani Kwiatkowskiej robione, w tym 2 kanałowo, jestem jak najbardziej zadowolona z leczenia
            • Gość: xx99 Re: dr Anna Kwiatkowska IP: *.dynamic.mm.pl 29.05.14, 20:53
              Polecam w 1000%!!! Leczę się Pani Ani Ja, moja Żona, mój niespełna 3 letni Syn też chodzi do niej na przeglądy;-)
    • artvolly Re: dr Anna Kwiatkowska 26.05.14, 21:21
      Moim zdaniem jest to najlepszy stomatolog w Ciechanowie tak jak Dr Skrzypczyński, który chwilowo nie przyjmuje. I kanałowe robi dobrze i wyrywa zęby - polecam :)
      • Gość: kasia Re: dr Anna Kwiatkowska IP: 194.246.98.* 23.07.14, 11:23
        a mozna wiedziec jak to wyglada cenowo? chodzi mi o leczenie zebow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka