Dodaj do ulubionych

,,Dziwna Para"

IP: *.centertel.pl 21.10.12, 23:02
W niedzielnym spektaklu, w WDK Ciechanów wystawiono teatr ,,Dziwna para". Role głowne mieli odtwarzać panowie: Barciś i Żak. Ze względu na nich zakupiłam bilety i wybrałam się na widowisko. Pan Barciś nie wystąpił.Widzowie od organizatorów nie usłyszeli słowa wyjaśnienia i przepraszam. Czuję się rozczarowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: 666 Re: ,,Dziwna Para" IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 23:15
      To może loda na poprawienie humoru?
      • Gość: gość Re: ,,Dziwna Para" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:51
        a co? robisz?
        • Gość: ogr13 Re: ,,Dziwna Para" IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 06:36
          Tak czasami jest że jakiś aktor nie może wystąpić ale Wysocki był dobry w tej roli.Jak był Wieczór Kawalerski to też nie wystąpił Piela a był na zdjęciach a spektakl był super.Ale dla mnie i tak najlepsza była Sztuka Kochania ubawiłem się bardzo a wczorajszy spektakl trochę mnie rozczarował. Ale na Goło i wesoło idę.
          • Gość: ha ha ha Re: ,,Dziwna Para" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 08:50
            Ludzie przecież zawsze wiadomo, że takie spektakle to są chałtury za kasę. Czego sie spodziewaliście.
    • Gość: po Re: ,,Dziwna Para" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.12, 10:04
      Możesz żądać zwrotu za bitel, to jest odstąpienie od umowy, zakupiony bilet jest umową na dany spektakt.
    • Gość: mm Re: ,,Dziwna Para" IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.12, 14:42
      Akurat co do Barcisia to była informacja że w niektórych przypadkach ma zastępstwo, ja to gdzieś wyczytałam tylko nie pamiętam gdzie ale chyba na stronie tego teatru.
      • Gość: Ania-cnów Re: ,,Dziwna Para" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 15:44
        Ludzie o co wam chodzi, fajna sztuka, a Pan Wysocki był rewelacyjny.....byłam, bardzo mi się podobało, czekam na następne, zawsze to kawałek kultury w naszym mieście....pozdrawiam malkontentów....
        • Gość: Zadowolona Re: ,,Dziwna Para" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 18:36
          Wieczne narzekania...tylko na to Was stać?
          Sztuka była rewelacyjna, obsada także.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka