Dodaj do ulubionych

M jak milosc -pytan kilka

IP: *.c3-0.upd-ubr9.trpr-upd.pa.cable.rcn.com 16.11.05, 21:33
Witam wszystkich
Mam kilka pytan w zwiazku z serialem "M jak milosc". Wiec tak, nie bylam w
stanie ogladnac okolo 10 odcinkow, wiec teraz gdy zaczelam ogladac na nowo
chcialabym poznac pewne szczegoly odnosnie kilku watkow:
1)Co wydarzylo sie w malzenstwie Piotrka i Kingi, ze rodzice musieli ich
godzic? Czy miala z tym wspolnego cos kolezanka z pracy Piotra?
2)Dlaczego rozpadl sie zwiazek Pawla i Magdy? Co stalo sie z jej malzenstwem
z Igorem?
3)Jak do tego doszlo, ze Marta jest po slubie i w ciazy z Robertem?

Z gory dziekuje za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • doktor_kidler Re: M jak milosc -pytan kilka 16.11.05, 22:11
      Ja dodam do tych pytań swoje pytania:
      Kto to jest Igor?
      Kto to jest Robert?
    • Gość: kupa Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:52
      1) piotrek zdradzil kinge z ta kolezanka z pracy,wiec kinga zdradzila w odwecie
      piotrka,poklocili sie,kinga sie wyprowadzila itd. w rezultacie chcieli w pewnym
      momencie rozwodu ale zczasem sie pogodzili i wybaczyli sobie wszystko

2)zwiazek pawla i magdy rozpadl sie po tym jak pawel dowiedzial sie o slubie z
      ivanem,igorem czy ja mu tam;p magda rozwiodla sie z owym osobnikiem dzieki
      pieniadzom i pomocy ojca

3)w czasie wyjazdu roberta "gdziestam" marta przespala sie z tym z metnymi
      oczami(ojcem swojego dziecka) i zaszla z nim w ciaze,zerwala z robertem i
      wziela slub z tym panem na wozku,nie pamietam imienia! no i w rezultacie teraz
      sa szczesliwa rodzinka,a szkoda bo robert to jedyny przystojny facet w tym
      serialu,no jeszcze jaroszy;p
      • czekolada72 Re: M jak milosc -pytan kilka 17.11.05, 00:02
        Marta nie przespala sie z Robertem ani tez Robert nie wyjecha - Robert to maz
        tej lekatki ktora pracuje w przychodni z Maria
        • Gość: kupa2 Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:22
          wsio-ryba;p
          • kawa_inka1 Bo Robert to tak naprawde Rafal ;P n/t 17.11.05, 10:33

• Gość: Bleeeeeeeeeeee Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.future-net.pl 17.11.05, 10:36
          Nie mylcie dwóch imion! Robert to mąż Reni - lekarki z przychodni dr Kotowicza
          i przyjaciółki Marysi a ten pan o którego chodzi to RAFAŁ grany przez aktora
          Teatru Rozmaitości Jacka Poniedziałka! Rafał wyjechał do Nowej Zelandii w
          poszukiwaniu syna a w tym czasie Marta przeprowadziła się do NORBERTA - ojca
          Łukasza bo miała w domu remont! Tam któregoś dnia po kilku kieliszkach
          wina "zapomniała się" z Norbertem tak skutecznie, że teraz jest w ciąży no i po
          ślubie! A szkoda, bo tak jak napisała moja przedmówczyni Rafał to jedyny
          porządny facet w serialu no i wg mnie super przystojny! A z tym dzieckiem Marty
          to jest coś nie tak ale dokładnie jeszcze nie wiemy ale chyba już niedługo się
          dowiemy!
          • Gość: Aldona Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.future-net.pl 17.11.05, 10:39
            Madzia wyszła za mąż dla pieniędzy za Saszę a nie żadnego Iwana czy Igora!
            Ludzie, jak wy oglądacie ten serial, że wszystko mylicie!
          • Gość: żaba Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:20
            Jak to "z dzieckiem coś nie tak"?! Skąd te informacje? Proszę o szczegółową
            odpowiedź, bo mi to sen spędza z powiek.
            • Gość: ewaa Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:02
              okaże się,że Martunia roztargniona jest w ciąży nie z Cebulookim a z Rafałkiem.
              Za dużo winka ...
              • kawa_inka1 Re: M jak milosc -pytan kilka 17.11.05, 14:28
                Gość portalu: ewaa napisał(a):

> okaże się,że Martunia roztargniona jest w ciąży nie z Cebulookim a z
                Rafałkiem.

Dooobre! Uśmiałam się! Czyżby scenarzyści po cichu zmieniają MJM w serial
                komediowy? Hi, hi, hi.
                • akusia Re: M jak milosc -pytan kilka 17.11.05, 14:59
                  ahahahah!:)niezla smiechawa z tych pomylek wyszla;p

a ja mam nadzieje ,ze pozbeda sie tego norberta co ma wzrok jak nosfertau bo
                  mnie strasznie wnerwia jego postac;p
                  • Gość: Nina Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:11
                    znajdz sobie temat streszczenie nowych odcinków i będziesz miała wszystko
                    opisane. Albo na stronę www.filmpolski.pl
                  • gweeny Re: M jak milosc -pytan kilka 17.11.05, 20:46
                    nie dość że cebulooki (świetne określenie) to jeszcze strasznie nadęty
                    ostatnio, wszystko go drażni, skąd Marta cierpliwośc ma do niego? ja bym nie
                    wytrzymała z nim
                    • matkakobiet Re: M jak milosc -pytan kilka 19.11.05, 12:35
                      może on też jestw ciązy (stad te humory)ale nie z martą?;p
                      • Gość: Majka Re: M jak milosc -pytan kilka IP: *.future-net.pl 19.11.05, 17:48
                        O rany! To jest świetne!!! Norbert w ciąży!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka