Dodaj do ulubionych

Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc

IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 21:47
Poszukuję kogoś ktoś stworzy coś dobrej jakości stronę dla nowego Zakładu Pogrzebowego w Ciechanowie. Więcej informacji pod e-mail ideru@wp.pl

Prosiłbym o zgłaszanie się osób z autorskimi lub które dopiero stożą projekt, darmowe CMS mnie nie interesują
Obserwuj wątek
    • Gość: Witek Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 22:14
      Jak się nie znasz to nie pie...
      CMS taki jak joomla tworzy zespół klikudziesięciu dev.
      Jak chcesz żeby jakiś burak naskrobał Ci dziada którego nazwie CMS to twoja sprawa.
      Jesteś kolo nie w temacie więc nie stawiaj technicznych wymagań, a jak się znasz to napisz sam ...
      Matko co za ziomal. Samemu to możesz jedynie na oszusta trafić.
      • Gość: .. Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 22:28
        Opowiadasz bzdury bo pewnie ciukasz jakies badziewia na joomli czy innym wordpressie. Zdecydowanie własne rozwiązania tylko tyle że zrobione przez fachowca . Po kilku latach posiadania strony na joomli rok temu jedna z firm ciechanowskich ( nie będę podawał nazwy bo nie chodzi o robienie reklamy) zrobiła mi stronę na włsnym CMS - róznica kosmiczna. Jeśli uważasz że ten sam uniwersalny system obsłuży dobrze wg potrzeb zarówno zakład pogrzebowy jak i salon samochodowy to nie chciał bym u Ciebie kupic samochodu:)
        • Gość:   Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 23:02
          Joomla jest fajna do sporych projektów o małym ruchu. W przypadku małych projektów strona zrobiona HTML + CSS jest 10 razy lżejsza a co za tym idzie transfer serwera jest 10 razy mniejszy. W Joomla można robić strony jak ktoś nie potrafi inaczej lub mu się nie chce. To tak jak byś poszedł do stolarza po drewnianą szafę a on by Ci kupił paździerz w Ikea i wcisnął jako lite drewno, bo mu się nie chce desek strugać lub nie umie.
          • Gość: developer Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 23:17
            tyle, ze stworzenie autorskiego cmsa od podstaw to w profesjonalnych firmach koszt rzedu kilku tysiecy zlotych, nikt za 500zl Ci czegos takiego nie zrobi (a jesli tyle zaplaciles tej ciechanowksiej firmie to po prostu Cie oszukali). Wogole cos takiego jak "autorski cms dla zakladu pogrzebowego" mnie poprostu smieszy. Dla tej "branzy" wystarczy prosta strona, kilka podstron HTML + CSS i tyle. Jak nie masz co zrobić z pieniedzmi to lepiej oddaj biednym.

P.S zajmuje sie profesonalnym projektowaniem stron w Phostoshopie + kodowaniem więc jak ktoś chętny zapraszam do zostawienie na siebie namiaru.
            • Gość: Witek Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 23:20
              Amen.
              Autorski cms to nie gó... w php kóre udaje że wyświetla arty.
            • Gość: .. Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 08:16
              Nie zapłaciłem 500 tylko 3500. I dzięki temu jestem posiadaczem fajnej strony z bardzo funkcjonalnym cms przystosowanym indywidualnie do moich potrzeb. Widzę różnicę między obecną stroną a stroną na joomli więc nie przekonuj mnie że nie mam racji. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie próbuję zwerbować klienta tylko wyrażam swoją opinię. Do Pana w 1 poście - faktycznie jeśli chcesz zrobić stronę za 500 pln to raczej poszukaj jakiś fachowców od joomli. Moim zdaniem jest to gorsze ale zdecydowanie tańsze rozwiązanie
              • Gość: Witek Frajer IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 11:27
                Ja zapłaciłem 1500 ale za proff zdjęcia logo i projekt graficzny technikalia to moja działka.
                Ty dałeś 3500 za gó....
          • Gość: Witek Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 23:19
            Dzieciaku w html i css to możesz sobie pykać strony na ktorych chcesz potem złodziejsko zarabiać za byle gó...aną modyfikację.
            Na joomli robi się stronki aby klient mógł sam bez ciebie zamieszczać arty, ankiety, obsługiwać galerię, zmieniać wygląd wraz z sezonem.
            Tylko takie ciechanowskie pseudo firemki szczące na lewo i prawo że mają swojego cms-a tylko po to żeby gościa obrabiać potem z kasy za aktualizację pier.... to co ty.
            Jak się nie znasz to nie pisz tyle.
            A klientów nie wprowadzaj w błąd.
            Własny cms oznacza złodziejstwo i pasożytowanie na kleincie oraz udawanie wielkiego informatyka.
            • Gość: developer Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 23:47
              No tak... Zaklad Pogrzebowy potrzebuje na stronie ankiety, artykuły, sondy, zmiane kolorystyki w zaleznosci od sezonu, modyfikacji... Ogarnij sie koles. Nie twierdzę, że Joomla czy inne CMSy są złe, bo są dobre, ale dla ludzi którzy stawiają portal albo stronę na której na prawdę bedzie się coś działo oprócz wrzucenia od święta zdjęc trumienek... Pieniadze wrzucone w bloto i tyle.

A z tym oszukiwaniem ludzi na stronach opartch na HTML+CSS to palneles. Obecnie opiekuje się 12 takimi stronami moich klientow i od zadnego nie wzielem ani grosza za "modyfikacje" o ktorych piszesz. Klientow tym samym nie trace tylko zyskuje.
              • Gość: Witek do dev IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 00:00
                Nie kłam pajacyku. Gdyby było jak piszesz to po roku działania firmy nie robił byś nic tylko zmieniał klientom wygląd strony.
                Widzę że naprawdę nie wiedz jak zakład po co jest cms.\
                Taką stronę jaką ty pajacujesz dzień ja robię w 30 minut mając projekt, grafikę i zdjęcia.
                Klient zostaje przeszkolony w arcy trudnym dodawaniu artów i zdjęć w galerii.
                12 to ty masz ale nie stron ale lat.
                Naprawdę lubię czytać ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia o tym co piszą.
              • Gość: developer Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 09:19
                Witek poki co po samym sposobie Twojego pisania postów mozna stwierdzic ze nie masz wiecej niz 12 lat. NIe mowiac juz o mysleniu. Bez odbioru.
                • Gość: witek Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 11:30
                  Co się rzucasz ? Nie masz nic do pwiedzenia w temacie poza naciąganiem klientów na lipę w html.
                  Nie znasz ofiaro php, js, mysql aby modyfikować tą wyśmiewaną joomlę i dlatego wsadzasz głodne kawałki o html i cms.
                  Poza tym to fajny sposób na okradanie klientów za dodanie zdjęcia lub tekstu.
                  Bo pan wielki www master musi zrobić to ręcznie a w głupim cms sam klient to może.
                  Tylko że pan spryciula już grosza nie zarobi na leszczu.
        • Gość: Witek Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 23:16
          Jak napisałem nie masz zielonego pojęcia co mówisz i co piszesz.
          Samemu to możesz sobie pseudo syf w php i mysql zrobić który nazwiesz cms ......
          Pierdolisz i tyle.
          Jeszcze dzieciaku szukasz w ciechu kogoś kto Ci to zrobi ? kolo ty się naprawdę złych stron naczytałeś. Ja ci 1 minutę udowodnię że Joomla będzie 100 razy lepsza od twojego "projektu"
          Jak dzieciaku nie potrafisz cms-a do siebie dostosować to się nie pyszcz.
    • Gość: hahaha Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 00:40
      OMG "autorski CMS dla zakładu pogrzebowego". A co to portal internetowy będzie? Indeks zmarłych? Gotowych do zakopania? :) Po co CMS dla 4 podstron?
      • Gość:   Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 02:01
        Trzeba się było uczyć HTML i CSS nie trzeba by teraz tych co potrafią wyzywać od 12 latków. Na wsiach kobiety od garów odciągają, uczą programowania stron (nie mylić z cwaniaczeniem na gotowcach z milionem skryptów o 99% który tak zwany "autor strony" nie ma pojęcia). Za to wszystko o nich wiedzą hackerzy co widać było po pladze stron blokowanych przez Google choćby strona Sony Alfa czy Ciechtivi.

I te kobietki na wsi potrafią ... ukopać 20 kartofli na obiad bez wyciągania kombajnu z garażu :).

Prosta, raz dobrze zaprojektowana strona może wisieć długo a przedsiębiorca woli dać 50 złotych za modyfikację niż sam się z tym bawić bo nie ma na zabawę czasu.
        Jeśli chodzi o CMS dla zakładu pogrzebowego to proponuję możliwość rezerwacji terminów zapalania zniczy :P.

Wchodzę na taką stronę i przez 20 sekund coś miele. Już wiem, że to robota magika który wrzucił tam wszystko co potrafił wymyślić i jeszcze sporo tego czego nie potrafił. Wrzucam stronę takiego magika do walidatora i nie chce mi się czekać aż licznik błędów w końcu się zatrzyma.
        • Gość: Witek ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 11:24
          12 latku jak ty chcesz modyfikować i dostosować joomle bez znajomości
          css
          js
          php
          mysql
          ?
          to ty nie masz pojęcia o tych sprawach i dlatego robisz klientom chałtury w html i ccs oraz pie...sz kosząłki o tym że joomla jest do bani.
          Dziecko aby dostosować cms trzeba mieć te sprawy w pluszku, aby zrobić stronę w html i css nie trzeba nic.
          Więc nie opowiadaj bajek dzieciom na dobranoc
      • Gość: Witek Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 11:26
        Amen masz rację.
        Tylko że nieuk nie zna js,php,mysql a to podstawa do dostosowania jakiego kolwiek darmowego cms do siebie.
        Dlatego pier.... o autorskich cms lub stronach złodziejach w html i css których klient sam nie zaktualizuje a ten debo będzie brał od frajera kasę za umieszczenie zdjęcia.
    • Gość: OptArt Re: Strony Internetowy - tworzenie Proszę o pomoc IP: *.centertel.pl 23.10.12, 12:26
      Witam,
      przesłałam ofertę na maila. Zapraszam do kontaktu.
      Pozdrawiam,
      Paulina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka