Dodaj do ulubionych

Samotna mama szuka koleżanki

IP: *.tktelekom.pl 24.10.12, 10:17
Samotna nie znaczy sama. Po prostu mąż pracuje od rana do wieczora, wraca jak mały idzie już spać. A my sami cały dzień. Wszystkie koleżanki bezdzietne nie mają chęci, czasu, imprezy itp,a koleżanki z lat szkolnych rozeszły się po świecie
potrzebuje kogoś z kim się mogłabym poodwiedzac, wybrać na kawę, pogadać. Najlepiej mama z dzieckiem. Maluchy by się pobawiły
jeśli jest jakas mamusia zapraszam do rozmowy, a może staniemy się przyjaciółkamil ;)
i proszę bez zbędnych komentarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Samotna mama szuka koleżanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 10:46
      A w jakim wieku jesteś Ty i Twoje dziecko?
    • Gość: Z Re: Samotna mama szuka koleżanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 10:53
      jestem w podobnej sytuacji.jak chcesz się spotkać napisz samamama@op.pl. mam dwoje dzieci w wieku 2 i 4 lata
      • Gość: Mama Mama IP: *.tktelekom.pl 24.10.12, 11:32
        Mam 28 lat, a mały roczek. W dzień tylko sprzątanie, pranie, gotowanie, zabawa z małym i w kółko. Nawet wyjść nie ma gdzie. Żadnej sali zabaw dla dzieci.
        • Gość: ja Re: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 12:16
          Jeśli dużo spacerujecie to możemy się jakoś zgadać na jakieś spacery (oczywiście jeśli nie będzie Was przerażać pogoda);)
          • Gość: mama Re: Mama IP: *.tktelekom.pl 24.10.12, 12:55
            a wy w jakim wieku? Ty i dziecko? z jakiej dzielnicy Ciechanowa jestes
            • Gość: l Re: Mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.12, 13:36
              ja też mam 4-letniego chłopca,chociaż pracuję to chętnie bym się spotkała z innymi mamami w sobotę lub popołudniami w ciagu tygodnia.
              Trzeba chyba pomyśleć o jakimś klubie:)
              • Gość: shagi Re: Mama IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 14:04
                a czy wchodzi w gre tatuś z 1,5- roczna corką??? w wieku jestesmy podobnym, aby rok różnicy.
                • Gość: tez samotna mama Re: Mama IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 14:23
                  ja też chętnie bym dołączyła do tego mamusiowo-tatusiowego grona do wspólnych spotkań. Mam 27 lat i córkę 7 miesięczną :)
                  • Gość: Mama Mama IP: *.tktelekom.pl 24.10.12, 14:40
                    Widzę, że jest nas troszkę. Fajnie. Szkoda tylko, że nie ma miejsca w Ciechanowie gdzie byśmy się mogli spotkać w marna pogodę, której teraz coraz więcej.
                    A może jakieś propozycje? Gdzie byśmy mogli się wybrać z dzieciakami? W tym tyg to nie za bardzo, ale od następnego jestem wolna.
                    • Gość: ja Re: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 15:26
                      Ja 28, dziecko 1,5 :)))
                      • Gość: ja Re: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 17:46
                        Klubików żadnych nie mamy w Ciechanowie ani miejsc, gdzie dzieci mogą się bawić w pomieszczeniu. Więc jak ze spacerami założycielko tematu? Chodzisz codziennie z dzieckiem? Jeśli tak, to możemy się zgadać. My docieramy na spacery mniej więcej do centrum, od aleksandrówki do podzamcza i bloków, ale najczęsciej centrum.
                        • Gość: Mama Mama IP: *.tktelekom.pl 24.10.12, 20:04
                          Staramy się chodzic codziennie. My mieszkamy całkiem inny koniec miasta bliżej dzielnicy przemysłowej. Mąż bierze auto więc żeby dotrzeć gdziekolwiek dalej jak taka pogoda, a mały w wózku nie wytrzyma. Może jakiś inny kontakt witchs84@wp.pl zapraszam jak ktoś zainteresowany
                          • Gość: mamali Re: Mama IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 07:55
                            Miałam ten sam kłopot. Siedząc rok z córeczką w domu czułam sie strasznie samotna.dziecko oczywiście bardzo sie kocha ale czasem potrzeba kogoś do pogadania a w Ciechanowie znajomych brak. Teraz niestety wróciłam do pracy wiec na spotkania w tygodniu nie bardzo miała bym czas ale w weekend bardzo chętnie.
                            • Gość: mama Re: Mama IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 09:08
                              jeśli ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu meilowego. Na forum nie wszystkie tematy można poruszać, bo zaraz się ktoś gupio mądry znajdzie:) witchs84@wp.pl
                              • Gość: gosia Re: Mama IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 12:14
                                Też jestem młodą mamą...synek ma 16 miesięcy i też mi trochę brak kontaktu z ludzmi:-)Nie znam tu zbyt wielu osób bo mieszkam tu od 2 lat dopiero
                                • Gość: mama Re: Mama IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 13:01
                                  wszyscy pisza jak im zle ale zeby sie spotkac wyjsc razem gdzies to nikt nie napisze. jaka pogoda na przyszły tydzien?
                                  • Gość: mama2 Re: Mama IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 13:09
                                    snieg i zimno niestety:(
                                    • Gość: ja Re: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 14:06
                                      Ale można oczywiście się spotkać. Co proponujecie? Na razie mrozów dużych nie ma ;)) to chyba pogoda jest ok (o ile nie ma wichury i ulewy).
                                      • Gość: facet Re: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 14:33
                                        samotnej mamie potrzebny jest mężczyzna:)
                                        • Gość: mama Re: Mama IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 14:41
                                          mężczyzn swojego życia mam - męża i super synka. Po prostu całymi dniami siedzimy w domku, bawimy się, sprzątamy, gotujemy obiadki i tak w kółko. W lato czas inaczej płynął całymi dniami na dworku, bo ciepło, ale teraz? Siedzimy i w koło to samo. Z miłą chęcią byśmy z kimś pogadali, dzieci by się bawiły czas szybciej płynie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka