Dodaj do ulubionych

Zwierzęce Centrum Handlowe

IP: *.41.251.214.threembb.co.uk 30.11.12, 00:35
Dziś otwarcie nowego centrum handlowego, a co za tym idzie bydło rzucające się na kolorowe wiaderka i kubki. Tak na wszelki wypadek proponuję wyjść z domu już teraz. Z każdym dniem bydła będzie przybywać i każdy mieszkaniec Ciechanowa, a nawet okolic będzie czuł się jak prawdziwy "warszawiak" co wydaje się żenujące, a w nowo nabytych ubraniach, których wcześniej nie mieli okazji kupić, będą się czuć "kimś" idąc Deptakiem z jeszcze wyżej uniesioną głową niż do tej pory. Od teraz miejscem spotkań młodzieży, która nie ma co ze sobą zrobić zostaje nowe centrum handlowe :)
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 06:51
      właśnie wychodzi z ciebie kompletna zaściankowość, jesteś żałosny. Lepiej siedź w domu i nie wychodź nigdzie bo jeszcze poczujesz się jak warszawiak
      • Gość: Gość Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.tktelekom.pl 30.11.12, 08:46
        Żałosny jesteś ,a znajac życie pierwszy tam bedziesz i po co ta wredność ty chociaz podniesiesz wysoko głowę to i tak będziesz nie widoczny bo po mału wredność cię żre.
        • Gość: Ktoś Centrum IP: *.tktelekom.pl 30.11.12, 09:20
          Ją tam zaraz się wybieram do Naszego Wielkiego Centrum i bardzo się cieszę że będzie takie coś w naszym mieście zawsze jakąś rozrywka, a mając dziecko super pomysł z sala zabaw mały się pobawi.

A Ty pewnie będziesz pierwszy w kolejce po te kubki i wiaderka.

• Gość: ALA Re: Centrum IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 18:55
            A JAK CENOWO TO WYGLĄDA DLA DZIECI
    • Gość: w Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.12, 09:20
      A co cię interesuje kto i po co będzie przebywal w Centrum Handlowym ? Ubędzie ci cos wobec powyższego? Ludzie chyba mają prawo wyboru gdzie będa robić zakupy, albo gdzie pójdą wypić kawę? A nawet jak chcą iśc tam sobie tylko popatrzeć to też mogą i nic ci do tego. Jestes jakimś sfrustrowanym prowincjonaliuszem.
      • Gość: gosc Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 09:35
        a co wkońcu z tym h&m? będzie?
        • Gość: ja Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.mmpnet207.tnp.pl 30.11.12, 09:39
          Ja też chcę wiadro. Za darmo to i ocet słodki:D
          • Gość: . Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.cnow.pl 30.11.12, 12:38
            Ja się chyba wybiorę do centrum dopiero po tym całym show, czyli gdzieś za tydzień. O co w ogóle chodzi Wam z tymi wiaderkami, kubkami itd?
          • Gość: kiełbasa Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.centertel.pl 30.11.12, 12:42
            Hehe trzeba być cwanym, ja mam trzy pomarańczowe wiadra za darmo, kubkow mnie już zabrakło bo chołota rozebrała do cna a tote centrum to takiego żem nie widział, zgubić się można, szkoda że ochrona goni za palenie bo chciałem sobie zakurzyć i mnie kazali zgasić, ale kupiłem dobrą piłe do drzewa za 8,20zł.
    • Gość: xvx Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.12, 12:51
      Przejeżdżałam dziś obok nowego CH i co zobaczyłam tłum ludzi stojących i czekających na swoją kolej do wejścia, parking zapełniony samochodami, piesze wycieczki od przystanku zmierzające na otwarcie i niech ktoś mi powie, że ludzie nie mają pieniędzy? Rozumiem coś nowego, ciekawość ponad wszystko, nowe miejsca pracy ale gdy jest organizowany w Ciechanowie fajny koncert, nawet ostatnio był organizowany dla chorej dziewczynki i uzbierano tylko 700zł, to są małe pieniądze( nie mam na myśli tych na Błoniach bo wtedy frekwencja dopisuje), ale czy przedstawienie za darmo bądź niewielką odpłatą to na ten czas ludzie wymierają w Ciechanowie to jest żenujące,.
    • Gość: gamzur Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 12:59
      Zaściankowość wychodzi raczej z tych ludzi, którzy rzucają się na otwarcie jakby w życiu w centrum handlowym nie byli. To tak jakby całe osiedle zbiegłoby się na otwarcie nowego spożywczego, ta sama zależność, tylko w większej skali. I śmieszne, i żałosne.:)
      • Gość: do gamazur Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 13:16
        tu nie chodzi o to, że ktoś nigdy w centrum handlowym nie był. Normalnym zachowaniem jest to, że jak powstaje coś nowego to chce się to zobaczyć i ocenić. To, że np znajomy pobuduje dom oznacza, że jestem zaściankiem, jeśli chcę go obejrzeć? W twoim rozumowaniu nie powinienem nawet na niego spojrzeć bo przecież miliony domów już na oczy widziałem. Z tych osób co w ogóle zastanawiają się kto, po co do tego centrum dzisiaj przyjechał wchodzi niezłe buractwo.
        • Gość: ... Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.cnow.pl 30.11.12, 16:57
          Uczestnictwo w szturmie na główne wejście po 10:00 bezcenne :))
    • Gość: ? Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 17:27
      A co ci zal tylek sciska, ze nie stac cie na bilet do Polski i nie mogles sie bydleco pobawic?
    • Gość: gosc Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.cnow.pl 02.12.12, 11:12
      Kolega miał rację
      • Gość: ciechanowianin Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: 79.162.110.* 02.12.12, 11:49
        Faktycznie bydło.....jedno jest pewne- gdyby nie zwolnienia z podatków to ta galeria nie miałaby przyszłości. Co z tego że korek nawet wczoraj był od szpitala, co z tego, że ciężko było zaparkować samochód bo były setki samochodów i tysiące ludzi? większość to ludzie, którzy przyszli zobaczyć coś czego w swoim życiu nie widziało- nie ma co czarować faktycznie sklep jest potężny jak na ciechasnowskie standardy. Jednak kupujących i wychodzących z wypchanymi siatami malutko. Ceny- no cóż tak jak wszędzie albo wyższe. to żę pisze - prompcja to tylko tani chwyt działający jednak na większość. Powiedzmy sobie szczerze- dobrze że taki sklep powstał, dobrze że cokolwiek powstaje na tym kawałku Polski gdzie bida aż piszczy a ludzie nie mają roboty. Dobre i te kilkadziesiąt nowych miejsc pracy. Szkoda tylko, że pieniędzy do naszej lokalnej kasy nie będzę- ochrony - firmny zewnętrzne Securitas itp., sklepy to to sieciówy z siedzibą również poza naszym miastem.....itp.itd.

Trzeba również dodać, że ktoś kto projektował parkingi, swiatła to bezmózg. Skoro robiło się zjazdy to od Ciechanowa powinien być dołożony pas i tak ustawione światła aby bezkolizyjnie można było skręcić pod galerię a nie blokować przejazd tym co jadą prosto na Ostrów. Przecież to takie proste.
        • Gość: ciechanowianin Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: 79.162.110.* 02.12.12, 11:55
          Dodam tylko, że obowiązek swój spełniłem- wczoraj swoje w korku odstałem, galerię zobaczyłem, zjadłem loda nakładanego zwykłą łyżką stołową i niczym nie zostałem pozytywnie zaskoczony, negatywnie i owszem. Może to wynik tego, iż mieszkałem kilkanaście lat w warszawie kiedy to powstawały prawdziwe pierwsze galerie typu Panorama, Promenada, Blu Citti itp.itd. Tam nawet ja lubiłem i lubię chodzić- żona na zakupy ja do knajpki, soczek, ciasteczko. Ogólnie przyjemnie no i często prawdziwe promocje cenowe.
    • Gość: kierowca Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.183.219.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 17:19
      ta nie ma to jak spac pod sklepem w samochodach aby dostac talon na 10zl
      • Gość: //// Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.centertel.pl 03.12.12, 17:30
        albo wiaderko za 10 zł......porażka.
        • Gość: gość Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.cnow.pl 07.12.12, 08:25
          Ja kupiłem za 9,99zł :P
          • Gość: ... Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.cnow.pl 08.12.12, 14:33
            I co więcej?
    • Gość: tr Re: Zwierzęce Centrum Handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.12, 19:20
      wczoraj chciałem kupić farbę w tym nowym centrum , porażka, ceny z kosmosu i wszystko droższe i niby promocja a w mieśie nie wiem czy ludzie tego nie widzą czy chcą kupić i pokaza się w nowym sklepie
      podróż też kosztuje
      odświeżacz powietrza air wic tu 24zł w mieście 18 to tak mi się rzuciło najbardziej cenowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka