Gość: znow IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.12.12, 22:53 Ciechanów online pyta w tym temacie na łamach swoich. Co wy na to? www.ciechanowonline.pl/news/view/4732 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miwszkaniec Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 07.12.12, 08:19 I bardzo dobrze. Czas wypieprzyc to towarzystwo. Normalny człowiek nic nie moze załatwic. Dobieraja przepisy z sufitu. Ma głosy całej mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrczak Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 08:30 Kosiniak to karierowicz. Pawlak w odstawkę, jego giermek także, więc trzeba szukać za wszelką cenę ciepłej posadki. I myśli, że ciemny lud kupi wybielone zęby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 08:42 Zgadzam się ,że to karierowicz.Przeprany mózg sloganami peeselowskimi. Jeżeli myśli że Ciechanów to sam PSL, to się myli. Za dużo w tej partii rodzinnej prywaty i kolesiostwa. Młodzi uczą się od starych kolegów partyjnych. Chcesz coś osiągnąć i mieć dobrą posadę w urzędzie , zapisz się najpierw Forum Młodych Ludowców.Trzeba się pod kogoś podczepić,najlepiej jakiegoś posła lub ministra Kosiniaka a kariera polityczna już się sama potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 09:01 jakbyś Platformę opisywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 07.12.12, 09:12 A co platfusy boicie się? I dobrze bójcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cox Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 17:01 Ty nie bądź taki cwany mądralo z CWS. Myślisz że skłócisz PO z PSL? To się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.centertel.pl 09.12.12, 14:04 Witam, Nie jestem z żadnej partii. Jestem jedynie mieszkańcem Ciechanowa i pragnę zauważyć, że Pan Kosiński nie jest z Ciechanowa, więc o jakim naszym mieście mówi? Wójtem swojej gminy Regim myślę, że może zostać, ale od Ciechanowa wara :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 10.12.12, 07:51 A dlaczego miałby nie zostac.? Witeska jest z Bolewa a rządzi Opinogórą. Wardziński też gdzieś z okolic Sońska. Także spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 09:07 Coś mi tu śmierdzi naruszeniem prawa. O ile dobrze pamiętam, to rozpoczęcie kampanii wyborczej jeszcze nie nastąpiło, a tu mamy materiał o charakterze agitacji wyborczej. Zrozumiałbym gdyby było to promowanie osobnika związanego z jakąś partyjką, ale tutaj jest wyraźne wskazanie stanowiska o jakie w ramach wyborów starałby się ten młody człowiek. Nieładnie, oj nieładnie! Osobiście, po ostatnich akcjach promocyjnych, jakie urządzili sobie w "powiacie" działacze tej partii, to chyba tylko osoba niezbyt rozgarnięta mogła by ich poprzeć. Chociaż, jak mawiał pewien poseł tej partii (swojego czasu związany z Ciechanowem): "Jesteśmy partią luzaków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 10.12.12, 09:23 Gdzie tu widzisz kampanię. Strach Ci rozum odebral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 11:27 Nie kampanię, lecz agitację. Dwie różne rzeczy, a żeby zrozumieć różnicę między nimi warto zapoznać się z Kodeksem Wyborczym. W podobnej sprawie, ale realizowanej z większym rozmachem wypowiedziała się w 2011 PKW Tekst linka. Chyba Sylwek Cz. zatraca poczucie rzeczywistości. Następny pewnie będzie reportaż wprost z piaskownicy i młody ciechnowianin będzie opowiadał: "Jak bede plezydentem to wyzuce z Latusa wsystkich dolosłych!" "Strach Ci rozum odebral?" Nie tak ostro, bo się zajadów nabawię. Czego niby miałbym się bać ciechanowskich ludowców z kłonicami, czy młodej gwiazdy PSL-u? Pierwsi często wzbudzają mój śmiech, a drugi cóż dziecko jeszcze. Tak gwoli przypomnienia to u ludowców była już kiedyś rzeczniczką prasową młoda osóbka. Pogadała, pouśmiechała się i wylądowała przy garach, a gębusie czołowych działaczy jakie były takie dalej są, no może troszeczkę się postarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 17:34 pytasz co ja na to? szczyt bezczelności! Nie dlatego że młody, nie dlatego że z PSL (Partia Stanowisk Lukratywnych). Nie dlatego że bez doświadczenia w samorządzie, ale DLATEGO że bez śladu-zasług w działalności lokalnej! To jest właśnie szczyt bezczelności rozważać start w wyborach samorządowych (ew. prezydenckich w Ciechanowie) bez żadnego dorobku. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 17:15 No nie mów, że bez dorobku. Wystarczy wejść na jego stronę i okazuje się: "Już w liceum byłem zaangażowany w życie polityczne. W 2005 roku byłem posłem na Sejm XI Kadencji Sejmu Dzieci i Młodzieży."Tekst linka Wardziński przy nim wysiada, nie ma doświadczenia parlamentarnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.play-internet.pl 11.12.12, 00:03 Widmo utraty lukratywnej posadki przed oczami stanęło po przyszłej przegranej PSL więc trzeba szukać nowej, najlepiej blisko domu aby się za bardzo nie wysilić ;) Do tego próbkowanie na łamach prasy itp. co na moją ewentualną kandydaturę mieszkańcy ? i można startować. Moim zdaniem "spali się w blokach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meszkaniec Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 11.12.12, 09:38 A Wardzinski jakie miał doswiadczenie samorządowe jak został Prezydentem. Wprawdzie szlo mu coraz gorzej ale najlepszym Prezydentem był w pierwszej kadencji. Z tego wynika ze władza nie może długo rzadzic. A spiew przydupasow to lęk przed zmianami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kosiński na cesarza! IP: *.play-internet.pl 11.12.12, 20:13 Dla czego tylko na prezydenta? Jest z PSL więc kwalifikacje już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Kosiński, Kosiński, Kosiński IP: *.147.0.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.14, 20:03 Jednak udało się, skrócić PSL z PO. W polityce jak wiadomo Panie WW tak jest co pan sam promował. Odpowiedz Link Zgłoś
sor-bet22 Re: Kosiński, Kosiński, Kosiński 24.11.14, 20:15 Promienieje moja mina Kiedy jadę do Krubina Te chodniki równiuteńkie Krawężniki leżą pięknie Liczne miejsca parkingowe Odbierają dech i mowę Wszystko w kostce pierwsza klasa Poszła tu publiczna kasa I ledowe oświetlenie Wprawia wszystkich w osłupienie Puścił rury prezes Bola W puste łąki w szczere pola Ale już za kilka lat Jak powiedział mi mój brat Co ma głowę do biznesu Stanie pośród pól bezkresu Domów, domków mrowie całe Nie za duże nie za małe Inwestycja co się zwie Pod sztandarem ABC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan33 [...] IP: *.cdma.centertel.pl 16.12.12, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieradek Opłata adiacencka za ulice Krubina IP: 213.199.253.* 24.11.14, 22:34 Co jest w treści mojego postu (który przytaczam poniżej), że jest on ciągle wykasowywany przez moderatorów? „Chciałbym ponowić swój wpis na temat opłaty adiacenckiej, który jest złośliwie kasowany. Nie tylko powyższy post został ocenzurowany. Także ten: Ciekawy jestem, czy mieszkańcy zdają sobie sprawę, że właściciele posesji położonych przy remontowanych ulicach oraz właściciele gruntów na Śmiecinie zostali obłożeni opłatą adiacencką? Jeśli wierzyć znajomym właścicielom domu musieli oni zapłacić ok. 15 tys. zł. za położone chodniki i krawężniki (asfalt już był).Czy mieszkańcy Krubina to wiedzą? Czy w przypadku tej dzielnicy będą jakieś zwolnienia i czy dotyczyć one będą osób fizycznych czy też prawnych? Czym kieruje się UM naliczając takie opłaty? Czemu wreszcie wpisy tego typu są kasowane? Może któryś z urzędników byłby skłonny odpowiedzieć na niektóre moje pytania (śmiem przypuszczać, że wielu z nich zagląda na te forum).” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Opłata adiacencka za ulice Krubina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 23:06 Prosta odpowiedz: temat nie wygodny dla ratusza, nowe obciążenia dla ludu w czasie wyborów. Teksty giną ponieważ moderator jest dyspozycyjny wobec ratusza niczym towarzysze z Mysiej wobec komuny. (zginie czy nie? modzie gdzie twoja dyspozycyjność?) Odpowiedz Link Zgłoś
black_mug Re: Opłata adiacencka za ulice Krubina 12.02.15, 12:13 Widzę, że jednak nie komentarz nie zginął ; ) w czasie wyborów to jedno, poczytaj sobie, co się dzieje po wyborach i z czym zmaga się teraz między innymi moja gmina :) www.ditum.com.pl/wplyw-wyborow-samorzadowych-na-koniecznosc-uiszczenia-oplaty-adiacenckiej/ Tylko stać i brawo bić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawda Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.range109-155.btcentralplus.com 24.11.14, 23:20 Dodałam wpis na stronie pana Wardzińskiego, ale o tym co dla niego niewygodne nie chce rozmawiać… www.facebook.com/photo.php?fbid=573793386055649&set=o.1517491871842928&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. IP: *.google.com 24.11.14, 23:36 A gdzie jest Elvis znany przydupas? WW Elvis kończy ci się fucha ✓ UM Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: Kosiński prezydentem Ciechanowa. 12.02.15, 13:50 Bardzo pozytywny przebieg kariery - można? Okazuje się że tak! Odpowiedz Link Zgłoś