Dodaj do ulubionych

buraki w kinie

IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 18:08
byłem w sobotę o 17ej na hobbicie, frekwencja dopisała i tu ku mojemu zdziwieniu zrobił się problem, cała masa buraków wyjęła chipsy i niemiłosiernie szeleszcząc zaczęła je wpie...ać, ludzie, całe kino słuchało tego syfu. takiego buractwa w kinie nigdzie nie widziałem. na następną część jadę do imaxu lub cinema,bo tego szeleszczenia i wyziewu papryki, sera, czy zielonej cebulki nie chcę więcej doświadczyć. WSTYD!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: buraki w kinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.01.13, 18:39
      buraki to ci z butów wystawały!!!
      widziałem Cię!!!! skąd ty jesteś miastowy.....może z bloków?
      • Gość: Blokers Re: buraki w kinie Do ja IP: *.cnow.pl 07.01.13, 20:50
        Od "Bloków" wara.Ta dzielnica ma już ponad 70 lat,a "Jeziorka","Aleksandrówki","Chrzanówki",czy inne "cham-burki"-ludność napływowa z Rozkraczewa Dolnego,czy innego Pcimia.Gdzie mieli nauczyć się "kultury?".Pod sklepem Gejesu?Przy spożyciu "Malinki?">
        • Gość: h2o Re: buraki w kinie Do ja IP: *.cnow.pl 09.01.13, 07:55
          bloki-ćwoki i menele
    • Gość: 12345 Re: buraki w kinie IP: *.tktelekom.pl 07.01.13, 18:40
      Popieram! Nie da się skupić na seansie.. Ale z drugiej strony u nas nie ma możliwości kupienia dobrego popcornu ani żadnych przekąsek...
      • Gość: pp Re: buraki w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 19:00
        czy naprawdę tak trudno się powstrzymać od jedzenia przez około 1,5 h?
        • Gość: gość Re: buraki w kinie IP: 80.249.4.* 08.01.13, 08:51
          Nie biczujcie się wzajemnie,cała Polska wie ,że Ciechanów to jedno wielkie buractwo.Ja jestem przylotem z Pomorza i w zupełności się z taką opinią zgadzam. Nie trzeba iść do kina-wystarczy wejść na to "forum".
          • Gość: . Re: buraki w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 17:02
            nażre się jeden z drugim a później pazury o siedzenie wytrze, a jak wróci do domu to na forum nasmaruje, że okulary dali mu brudne
            • Gość: tagg Re: buraki w kinie IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 22:33
              Ciezko tu komu kolwiek dogodzic , czym jest spowodowana ta nienawisc miedzy Wami.... fakt nie ma nic normalnego w kinie i szeleszczenie wkurza ale zeby zaraz bluznic,wyzywac. Trzeba bylo wstac i zwrucic uwage.
              Odpuscie sobie tych komentarzy ktore nic nie wnosza. Wiecej kultury i zrozumienia. Czy trzeba faktu by ujrzec tunel zycia(czytaj 2 zycie) by sie zmienic...
              • novationen Re: buraki w kinie 09.01.13, 07:37
                piszemy "zwrÓcić"....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka