Dodaj do ulubionych

Debil w czarnym audi GZ...10

IP: 213.199.253.* 15.03.13, 10:31
Często spotykacie D E B I L I za kierownicą?
Spotkać mi przyszło dziś takiego wyjątkowego !!!!
Jadę Graniczną, przede mną audi - ot samochód a w nim kierowca- nic nadzwyczajnego, do pewnego momentu. Skrzyżowanie Mazowiecka- Niechodzka audi zjeżdża na lewy pas po czym zmienia go na prawy+ prosto- kierowca do dupy i samochód też bo kierunkowskazy nie działają!!!! Patrzę co będzie dalej- skręca w prawo. Jedziemy Niechodzką- audi środkiem co chwila hamowanie na przemian z przyśpieszeniem, jedzie, wyprzedzić go nie można bo cały czas zajeżdża drogę, slalom trwa do drukarni Bauer, po czym Debil zjeżdż na lewą stronę w wiazd do drukarni, kierunki dalej nie działają. Prawa strona wolna- myslę pojadę wreszcie normalnie a tu Debil jedzie lewą i wjeżdża na mnie- a co mu tam, on ma audi to mu wszystko wolno, kierunkowskazów będzie używał, albo zastanawiał się nad tym co robi i że sam na drodze to nie jest. Wiele mogę zrozumieć, można się pomylić ale nie do tego stopnia. Akrobacji mu się zachciało na drodze- mogłeś walić idioto- mój samochód nie wiele wart ale twoje a..i napewno sporo.
Tak sie składa że mam to nagrane, numery rej.
Jak takich traktować? Pijany, chory umysłowo?
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 11:39
      to zgłoś się z nagraniem na policję.proste.wpis na forum tu nie pomoże
      • Gość: miki Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.centertel.pl 15.03.13, 11:53
        Tak to debil jakich pelno w tym ciechanowie. Niby super fury grubasy co to nie oni a tak naprade zero mozhu i logicznego myslenia. Juz nie dlugo sie skonczy lansowanie wlasnie glupta. Jestesmy ludzmi kazdy popelnia bledy ale do czsu dzban nosi wode
        • Gość: miki Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.centertel.pl 15.03.13, 11:56
          I jeszcze jedna kwestia. Co wy z ta policja. tu chodzi o odpowiedzialnosc i konsekwencje za swoje zachowania a policja jest od tego zeby uswiadomic nam co robimy zle i zebysmy mieli to na uwadze w przyszlosci.
          • Gość: 123 Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 13:01
            Tępić takich. Ja też nie raz miałam nieprzjemność jechania w pobliżu takich chłoptasiów w super furach będących przedłużeniem ich przyrodzenia. Jedzie jak 80letni dziadek, ale jak widzi, że chcesz go wyprzedzić gorszym samochodem to przyspiesza, później znowu zwalnia i tak w kółko.

A może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego najczęściej , gdy są pierwsi w kolejce, stoją na czerwonych światłach w odległości ok 6-7 m. od przejścia dla pieszych i linii ????? Czy boją się, ze pieszy może im przejść po masce?? No nie ogarnę chyba tego nigdy?
            • Gość: M. Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.range86-178.btcentralplus.com 15.03.13, 14:17
              Dawno temu, gdy chodziłam do podstawówki, to takie zabiegi, chociaż wtedy niekoniecznie samochodem, nazywało się "końskimi zalotami" :D. Może wpadłaś w oko "debilowi" i tak próbował Cię poderwać, a że prostak nad prostaki, to wydawało mu się to zabawne.
              Też jeżdżę Audi i jeszcze nie przyszły mi do głowy takie manewry, więc nie klasyfikowałabym głupoty marką samochodu :).
              Normalne jest to, że normalny człowiek tego nie ogarnie.
              Następnym razem wyprowadz gościa na drzewo i już. jak się zabije, albo chociaż poleży trochę w szpitalu, to może głupota mu przejdzie. Wiem, że to nie humanitarne, ale może okaże się skuteczne. Z drugiej strony możnaby to potraktować jako selekcję naturalną, osobniki głupie, skazane są na wyginięcie... :)) Żarty żartami, ale nagranie wyślij na policję, niech chociaż mandat idiota zapłaci.
              • Gość:   Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 16:13
                Tacy lanserzy powinni kończyć bez prawka - nazbierało się z 30punktów.
                • Gość: BMW Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 15.03.13, 16:48
                  Młody chłopak chciał trochę przyszpanować i tyle. A to że ma lepsiejszy samochód to zaraz biedaków boli. Jak się ktoś boi samemu jeżdzic to niech jezdzi pekaesem albo chodzi na piechotę.
                  Som takie debile co ich wszystko boli. A syn bolka też jeżdzi na motorze jak ten wariat i może i jest niewinien a winien był ten debil co nie widział syn naszego kochanego byłego prezydenta z szacunkiem Bolesława pierszego.
                  • Gość: pfff Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.play-internet.pl 15.03.13, 16:52
                    Dajcie spokój ludzie pochlał sobie chłopak i wielkie mi co ;)
                  • Gość: M. Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.range86-178.btcentralplus.com 15.03.13, 18:22
                    BMW, wez kolo i walnij sie w czolo...
                    • Gość: Doktor xxx Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 18:41
                      Ty "M" nie podpowiadaj innym tego, czego sam doświadczyłeś, bo jak widać skutki opłakane. Weż pod uwagę, że facet mógł sobie kupić nowy samochód i omijał dziury w jezdni a kogoś z tyłu krew zalewała i przypisywał mu najgorsze. Kup se nowe audi i zrozumiesz konieczność ostrożnej jazdy.
                      • Gość: znawczyni Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 19:11
                        Z opisu wynika,że koleś trenował "kangurka":D

• Gość: PanJa Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 19:26
                          Trzeba było walić i wymusić z oc szkodę całkowitą :))
                          • Gość: miki Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.centertel.pl 15.03.13, 20:02
                            No to od razu sie pozabijajmy w tym ciechanowie. Skoro takie zachowanie jest ok. Niech kazdy robi co chce. Ulica jak wiadomo jezdzi sie albo prawa albo lewa strona. Ale nie zawsze musi ktos ciemniak zablysnac juz hu.co z tego ze ma fajna fure ale rozumem nie zablysnal
                            • Gość:   Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 20:26
                              Wygląda na brak opanowania auta z napędem na tył.
                              • Gość: Brunet wiecz porą Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 20:41
                                Audi z tynym napędem jeżdzą wyłącznie blondynki
                                • Gość: znawczyni Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 08:27
                                  To był koleś z jednym,jedynym Pudełkiem Nicości(jak większość mężczyzn):D
                                  www.cda.pl/video/38433d/Roznica-miedzy-mozgiem-kobiety-a-mozgiem-mezczyzny
                                  • Gość: xxx Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 08:29
                                    Ojojoj, chyba kilku chlopcow skrzywdzilo w zyciu co ? <glaszcze>
                                  • Gość: BMW Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 16.03.13, 09:19
                                    "Uderz w stół a nożyce się odezwą" Znawczyni, zakładam blondynka z długimi włosami AUDI kojarzy z tylnym napędem. Audi to nie Beemka czy Miecio. Jednak w przypadku blondynek jest to możliwe.
                                    • Gość: Znawczyni do BMW Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 15:00
                                      Daruj sobie głupie komentarze.Skrzywdziła Cię blondynka z długimi włosami i masz uraz??
                                      Pozdrawiam panów z salonu Skoda śmigających Octavią po mieście zakładam-150km/h.
                                      Widziałam na własne oczy-za kierownicą blondyn:D
                                      Siwy dym zimową porą..
                                      • Gość: BMW do blondi Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: 88.199.159.* 18.03.13, 07:45
                                        A JEDNAK BLONDYNKA Z DŁUGIMI WŁOSAMI - 150 PO MIEŚCIE ????
                      • Gość: kierowca Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: 213.199.253.* 26.03.13, 20:43
                        Wiesz na czy polega ostrożna jazda ??????????????? to ja ci napisze - jadąc i wykonując manewry omijania dziur a przy tym zmiany pasa używamy kierunkowskazów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        rozumiem że jak jedziesz i masz kogoś z prawej strony a chcesz wjechać na pas prawy to wjeżdżasz na chama i w d.....e masz bezpieczną jazdę!? zastanów się co wypisujesz
                • Gość: gość Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 12:16
                  Tak się składa, że dziś samochód, komputer, komórkę itd. może mieć każdy idiota. Taki jeśli to posiądzie, z racji małego rozumku sądzi, iż od tego momentu cały świat do niego należy. Im bardziej wypasiona marka, tym bardziej w tym jest upewniony. I takie są tego skutki. Widać to na ulicach, na forach internetowych, na FB.
                  • Gość: Ja Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 13:14
                    Tylko ze u nas symbolem dobrobytu jest uzywane audi A6 z silnikiem 2.0 TDI, czy inny VAG, a takimi jezdza stare dziadki np. w Niemczech.
                    • Gość: BMW 2012r 3.0 24V Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 16.03.13, 13:30
                      Drobnomieszczaństwo i wieśniactwo turla się małolitrażami i blokuje jazdę porządnym samochodom i w dodatku oburzone, że ktoś ma klasę i stać go na S klasse. Jeżdzi taki wieśniak gównem i pierdzi po mieście a jak zobaczy lepszy wóż to zaraz żal mu dupę ściska.
                      • Gość: centrum 2 Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.204.60.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.13, 14:27
                        Masz pie...ik w głowie jak cyganka w tobołku.

Gość portalu: BMW 2012r 3.0 24V napisał(a):

> Drobnomieszczaństwo i wieśniactwo turla się małolitrażami i blokuje jazdę po
                        > rządnym samochodom i w dodatku oburzone, że ktoś ma klasę i stać go na S klasse
                        > . Jeżdzi taki wieśniak gównem i pierdzi po mieście a jak zobaczy lepszy wóż to
                        > zaraz żal mu dupę ściska.

• Gość: kaszlak 600cc Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 14:49
                        Nowobogactwo w terenie zabudowanym zapie... swoimi 3.0 V6, myślą że są na S8, nie umiejąc nawet dobrze zapanować nad swoim "bolidem" i obtrąbiają innych, wyzywają ludzi pod nosem, że jadą zgodnie z przepisami i jadą lewym pasem na tatarskiej 50 km/h. Chcesz poszaleć ? to wypie...j na autostradę.
                        • Gość: BMW2012r3.024V Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 16.03.13, 15:54
                          Jak jadę swoją Bemką po Ciechanowie, to widać, słychać i czuć, że jadę. Drobnomieszczaństwo wkurza się ale mi ustępuje a oto mi chodzi.
                          A Tatarskiej pisze się z dużej litery nieuku.
                          Na tym forum jest mnóstwo rasistów, poniżają Cyganów, Tatarów i Kaczyńskiego(bo mały) o Tusku (bo rudy) nie wspomnę.
                          • Gość: REAL Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 11:14
                            Największym zagrożeniem są ponad 10-cio letnie "złomy" poruszające się po ulicach. Nie dość, że smrodzą to w dodatku hałasują o hamulcach lepiej nie mówić. Wszystkie powinny iść na solidny przegląd i w znacznej większości na złom. Z przeglądem świadomości młodych kierowców jest gorzej, póki co trzeba z tym żyć.
                          • Gość: centrum 2 Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.30.102.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.03.13, 11:14
                            Jesteś pusty jak bęben.
                            • Gość: REAL Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 11:31
                              Centrum, jakim złomem jeżdzisz, że tak Cię bolą nowsze auta? Frustracja???
                            • Gość: BMW 2012r3.024V Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 17.03.13, 14:31
                              Centrum 2 frustruje się ponieważ w swoim bębnie ma pełno śmieci i nie wie jak się ich pozbyć.
                          • Gość: do BMW Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 20:42
                            Znawco, zanim weźmiesz się za pouczanie kogoś i obrażanie, to sprawdź czy masz rację. Sam jesteś nieuk i zapewne nie masz pojęcia jak się pisze przymiotniki. Potwierdzasz tylko stereotyp kierowcy Bolidu Młodzieży Wiejskiej... i jeszcze ten tekst "widać słychać i czuć". Teraz możesz iść na skargę do Sołtysa ;)
                            • Gość: BMW 7 V8 Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 21:16
                              Mądralo gdybyś pisał o "tatarskiej dupie" to może to potraktować jako przymiotnik tejże dupy.
                              Ty posługujesz się nazwą ulicy. Rozumiem Twoją frustrację, gdybyś chciał zasmakować jazdy BM-ką 7 V8 to zapraszam jutro na ul. Warszawską.
                              • Gość: 1kierowca Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 08:01
                                I jest kolejny znawca gramatyki. Chłopaczki nie kompromitujcie się już. Przymiotnik to przymiotnik bez względu na to o czym mówimy. I tak dla przypomnienia: warszawska (z małej litery) jest zamknięta dla ruchu.
                                • Gość: BMW 2012r3.024V Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 18.03.13, 08:36
                                  Zostań 1kierowcą jeśli nie rozróżniasz ul. Tatarskiej od tatarskiej ulicy.
                                  • Gość: 123 Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.13, 09:47
                                    do wszystkich kierowców chwalących się swoimi autami: dla mnie możecie ścigać się, zajeżdżać sobie ale niech was ma Bóg w opiece jeśli mi sie zasłużycie, na środku miasta wyciągne Cię jeden z drugim z twojej fury i ośmiesze. pozdrawiam was środkowym palcem zatem i do zobaczenia mam nadzieje na mieście!!!
                                    • Gość: BMW 7 V8 Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 18.03.13, 10:51
                                      Gościu 123 mierz siły na zamiary. Nie wiesz z kim możesz mieć do czynienia. Środkowy palec możesz sobie wsadzić..... Nie próbuj go pokazywać bo możesz go....... Kup sobie BMW i będziesz prawdziwym gościem bez identyfikatora.
                                      • Gość: PeOwiec Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 18.03.13, 16:15
                                        Zapiszcie się do PIS-du tam przyjmują takich debili
                      • Gość: kierowca Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: 213.199.253.* 26.03.13, 20:59
                        BMW tobie to już chyba żal dawno dupe ścisnął i mózg? co? tu nie chodzi o audi tylko o kretyna za kierownicą a taki kretyn równie dobrze mógł jechać wozem w konia- szacunek dla koni. czytaj dobrze kto komu blokował jazdę - tu chodzi o zachowanie na drodze, zasady i kulturę, takie audi ma napewno dobre zawieszenie wiec małe dziurki nic mu nie robią no chyba że po polach by jeździł. takich jak Ty to nie brakuje- cwaniaczków jak prosta droga i szeroka to daje mało silnik nie wyskoczy i cwaniakuje bo ma WMB za to pełna klasa na parkingu- dwa miejsca za mało aby zaparkować jak należy.
                        • Gość: BMW wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 27.03.13, 15:21
                          Gościu "kierowco" to Tobie z zazdrości żal dupę ściska, o rozumie nie wspomnę, bo zakładam, że go nie posiadasz. Żeby mieć takie BMW jak ja to trzeba mieć "łeb na karku i plecy". A tak to żal i rowerek.
                          • Gość: rb Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 13:05
                            Niektórzy co tu piszą to są pokroju tego debila co zajeżdża kierowcom drogę, a może i ten debil tu pisze. Czas aby zainteresowała się nim Policja. Jeśli ktoś ma nagranie tego debila to niech jak najszybciej to zgłosi,bo bezkarnośc rozuchwala i może wydarzyc się tragedia.
                            • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 28.03.13, 16:09
                              Gościu "rb" kups sobie porządne nowe auto i zacznij jeżdzić po niektórych ulicach Ciechanowa. Jeżeli będziesz je szanował to też będziesz jeżdził slalomem. Myślę, że posiadasz jakiegoś gruchota i dziury Ci nie są obce. W TEJ SYTUASJI ŻYCZĘ CI SZEROKOŚCI I KASJERA LUB KASJERKI Z SUSZARKĄ NA DRODZE.
                          • Gość: .................. Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.play-internet.pl 28.03.13, 14:54
                            a czym ty się tu chwalisz, że masz BMW??? od tatusia go masz , zarób na niego sam to wtedy możemy rozmawiać.zresztą BMW ,BMW nie równe.posiadasz starego grata i się nim chwalisz.żałosne, widocznie te twoje BMW to przedłużenie twojego członka, chwalisz się nim przed laskami bo nie masz czym więcej zaimponować
                            • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 28.03.13, 16:03
                              Gościu "wykropkowany" nie wstydż się że masz małego i nie masz czym go sobie przedłużyć. No cóż natura Ci poskąpiła i tyle, co nie oznacza żeby z tego tytułu wyżywać na tych co posiadają zarówno jedno jak i drugie.
                              Ja tatusia na oczy nie widziałem, sam sobie radzę.
                              • Gość: .................. Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 10:15
                                a skąd gościu w BMW wnioskujesz, że jestem facetem?? może jestem kobietą, którą rozbrajają tacy co nie mają nic innego do pokazania jak tylko samochód i tylko tym się próbują dowartościować. widzę, że czegoś ci brak bo tylko umiesz się pochwalić swoim BMW, może i członka masz ale nie potrafi ci stanąć z tego twojego zadufania.
                                wiesz jeśli laski lecą na samochód to sa tak samo puste jak ci co jeżdżą tymi furami. i tyle w tym temacie.
                                uderz w stół a nożyce się odezwą
                                • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 29.03.13, 10:32
                                  Upośledzeni umysłowo i finansowo uważają, że jak ktoś ma super furę to musi mieć "mały interes". Jakiś kompleks niższości a bardziej mniejszości.
                                  • Gość: anty bmw Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.13, 14:22
                                    cwelu z bmw jak jesteś cwaniak to podaj numery blach i znajdę cię, podejrzewam że zesrał się ze strachu ha ha
                                    • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 29.03.13, 15:26
                                      Gościu >anty bmw< pytasz o tablice, a z Twojego tekstu wynika, że abecadła do końca nie znasz. Tępy osiłku "daj se siana" i pole za pługiem, poprawiać swoje karczycho.
                                  • Gość: ............. Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 14:47
                                    mnie stać na wiele ale nie chwalę się tym publicznie, na tym polega różnica między tobą a m.in mną czy innymi na tym forum.masz kompleks niższości i tylko tym próbujesz się dowartościować.
                                    a tak poza tym to upośledzony finansowo i umysłowo jesteś ty skoro uważasz że poziom człowieka mierzy się stanem portfela lub wielkością auta
                                    • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 29.03.13, 15:38
                                      Gościu zejdż na ziemię, a zobaczysz co jest dzisiejszą wartością. Tu na ziemi liczy się to co fizycznie posiadasz lub jak się zaprezentujesz. Cała reszta się nie liczy. Ludzie Twojego pokroju w większości są już w niebie, tu pozostali tylko szczęściarze lub nieudacznicy ze swoimi zasadami.
                                  • Gość: do BMW Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: 213.199.253.* 30.03.13, 06:45
                                    a skąd ty wiesz czym ja jechałam za tym audi, co ?????????????????
                                    nie masz pojęcia co czytasz i piszesz, więc dauj sobie przechwałki na swój temat i twojego autka bo są lepsze samochody od twojego, wypowiedz się na temat a nie robisz zamieszanie-oczywiście jak masz do powiedzenia coś konkretnego a nie pierdoły co to z ciebie za gość w BMW.
                                    • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 30.03.13, 07:41
                                      Blondyna w szarym gruchocie jadąca po dziurach w jezdni. Trudno nie zauważyć. Nie byłoby w tym nic dziwnego, ot blondynka. Natomiast złośliwe komentarze na temat innych, którzy omijają dziury jest żenujące. Podobno kobiety a w szczególności blondynki z długimi włosami, tak mają.
                                      Jeśli pisząc, zwracasz się do kogoś to używaj dużej litery, bo odnoszę wrażenie, że poza Twoją złośliwą naturą, masz braki w edukacji.
                                      • Gość: Do złej BLONDI Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 30.03.13, 09:56
                                        Jeżdzi taka blondi po Ciechanowie, maha rękami, coś do siebie gada czy krzyczy, jakaś zła lub bardzo unerwiona. Ciekawe, kto dał jej zaśfiadczenie lekarskie na prawo jazdy ?
    • Gość: ] Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 15:21
      l
      • Gość: Bruneta Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 20:31
        Cos Wam póżniej napisze ciekawego
        • Gość: Bruneta Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 09:09
          Znamy BLONDI, oj znamy i wiemy ile razy zdawała na prawo jazdy i za co je w końcu dostała. Blondi uważa, że jak zdawała 9 razy na prawko i ileś razy dawała d-py komu trzeba to teraz jest najmądrzejsza i najważniejsza.
          • Gość: BMW full wypas Re: Debil w czarnym audi GZ...10 IP: *.tktelekom.pl 15.04.13, 16:42
            Czyżby już nie było więcej debili na tym forum. Od dłuższego czasu nie ma z kim podyskutować.
            Z debilami z Psisu, Pełosu czy zes Kwasu nie da się dyskutować - za wysoki poziom DEBILIZMU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka