Dodaj do ulubionych

Komunia generalna parafia św. piotra

07.05.13, 11:43
Czy ktoś wie kiedy będzie uroczystość komunii generalnej w kościele św. Piotra, bo niestety strona internetowa od dłuższego czasu nie jest uaktualniana ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.tktelekom.pl 07.05.13, 11:50
      Komunia generalna bedzie 2 czerwca
      • Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.13, 18:58
        Katolik, który nie chodzi do kościoła, to nie katolik...
    • Gość: jan Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 17:32
      Bo jest nowa piotrciechanow.com Polecam
      • ikmaya Re: Komunia generalna parafia św. piotra 09.05.13, 09:28
        Do Pani Agi i Pana Jana: Dziękuję serdecznie za informacje. Nie wiedziałam o istnieniu nowej strony internetowej. Rzeczywiście jest zrobiona profesjonalnie.
        Do szanownego Gościa: Nie ocenia się ludzi, o których nic się nie wie. Może na przykład wyjechałam na dłużej i nie miałam możliwości wysłuchania ogłoszeń w Kościele?
        • Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 11:06
          Pierdu, pierdu, zlej baletnicy.... Itd.
          Biedactwo nie ma czasu pojsc na pierwsza lepsza msze i zapytac ksiedza...
          • ikmaya Re: Komunia generalna parafia św. piotra 09.05.13, 14:22
            Do Gościa: Zadałam grzeczne pytanie i jak widać otrzymałam na nie konkretne i taktowne odpowiedzi, oczywiście za wyjątkiem pańskiej.
            Myślę, że ludzie którym brakuje kultury osobistej i którzy nie mają za grosz szacunku dla drugiego człowieka nie powinni wypowiadać się na forum.
            • Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 15:35
              Dziekuje za ocene trudow wychowawczych moich rodzicow, mysle, ze jednak nietrafiona. Forum jest publiczne, moze sie wypowiedziec kazdy. Pani zadala grzeczne, acz glupie pytanie, wynikajace z lenistwa, dostala Pani odpowiedz, ze jest pani leniwa, nie obrazam pani, tylko stwierdzam fakt.
              • Gość: gość Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 19:32
                Le pytanie dotyczyło konkretnej sprawy, a ty zaraz zaczynasz bawić się w mentora, chociaż nikt cię o to nie prosił. Zaśmiecasz tylko forum, nie mówiąc już o całkowitym braku kultury i taktu.
                • Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 22:40
                  Le... Leniwa katoliczka moze zasmiecac forum durnym pytaniem, to dlaczego ja nie moge napisac co niej mysle? Szkoda, ze tej waszej kultury na ulicach niewidac...
                  • Gość: do ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 22:45
                    Bo na ulicach widać Twoja kulturę. Gbura o zaciętej minie.
                    Zero życzliwości.
                    Za to jakże wysokie mniemanie o sobie.. ho ho ho!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka