ikmaya 07.05.13, 11:43 Czy ktoś wie kiedy będzie uroczystość komunii generalnej w kościele św. Piotra, bo niestety strona internetowa od dłuższego czasu nie jest uaktualniana ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.tktelekom.pl 07.05.13, 11:50 Komunia generalna bedzie 2 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.13, 18:58 Katolik, który nie chodzi do kościoła, to nie katolik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 17:32 Bo jest nowa piotrciechanow.com Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ikmaya Re: Komunia generalna parafia św. piotra 09.05.13, 09:28 Do Pani Agi i Pana Jana: Dziękuję serdecznie za informacje. Nie wiedziałam o istnieniu nowej strony internetowej. Rzeczywiście jest zrobiona profesjonalnie. Do szanownego Gościa: Nie ocenia się ludzi, o których nic się nie wie. Może na przykład wyjechałam na dłużej i nie miałam możliwości wysłuchania ogłoszeń w Kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 11:06 Pierdu, pierdu, zlej baletnicy.... Itd. Biedactwo nie ma czasu pojsc na pierwsza lepsza msze i zapytac ksiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
ikmaya Re: Komunia generalna parafia św. piotra 09.05.13, 14:22 Do Gościa: Zadałam grzeczne pytanie i jak widać otrzymałam na nie konkretne i taktowne odpowiedzi, oczywiście za wyjątkiem pańskiej. Myślę, że ludzie którym brakuje kultury osobistej i którzy nie mają za grosz szacunku dla drugiego człowieka nie powinni wypowiadać się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 15:35 Dziekuje za ocene trudow wychowawczych moich rodzicow, mysle, ze jednak nietrafiona. Forum jest publiczne, moze sie wypowiedziec kazdy. Pani zadala grzeczne, acz glupie pytanie, wynikajace z lenistwa, dostala Pani odpowiedz, ze jest pani leniwa, nie obrazam pani, tylko stwierdzam fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 19:32 Le pytanie dotyczyło konkretnej sprawy, a ty zaraz zaczynasz bawić się w mentora, chociaż nikt cię o to nie prosił. Zaśmiecasz tylko forum, nie mówiąc już o całkowitym braku kultury i taktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 22:40 Le... Leniwa katoliczka moze zasmiecac forum durnym pytaniem, to dlaczego ja nie moge napisac co niej mysle? Szkoda, ze tej waszej kultury na ulicach niewidac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ... Re: Komunia generalna parafia św. piotra IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 22:45 Bo na ulicach widać Twoja kulturę. Gbura o zaciętej minie. Zero życzliwości. Za to jakże wysokie mniemanie o sobie.. ho ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś